*Gravidute si mamici de Constanta (62)*
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_p76 spune:
LA MULTI ANI ANABELA! Sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa!
Mamacita iti doresc sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de familia ta!
Ioana 5+
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ioana_p76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav ...va vine sa credeti ca sunt putin dezamagita ca n-am bb3 in burtik? mi-e dor de www.flickr.com/photos/12628432@N06/sets/72157604908385156/" target="_blank">burtik.... hihi, ce uratel era anto bb mic.... si ce frumusete de baiat (care seamana cu modesta de ma-sa)... s-a facut acum... bb mare! dandusa, ti-aduci aminte despre odiseea noastra? |
Mav ti-am vizionat si eu pozele, ai fost o graviduta foarte frumoasa! Si mi se pare ca si f vesela
Ioana 5+
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ina78 spune:
Mamacita sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Dandusa ma inscriu si eu in categoria "mamici cu bebelaci insomniaci". Gabi se trezeste intre 7 si 8. Sa nu cumva sa apuce taica-su` sa plece la munca si sa nu-l vada. Eu ... as dormi pina la un 10 ... Mai incerc sa recuperez peste zi, dar nu prea reusesc.
DanaAnex m-ai atins in amintiri cu "macarale". eram tinara absolventa si ma angajez la o firma in port. Mindra tare ma imbracam numai in fustite si pantofiori cu toc (oi mai stii sa merg pe ei... nu am mai folosit asa ceva de aproape 2 ani ) si ma muta ei - avansare au numit-o - in mijlocul portului - undeva pe linga poarta 3. Si toata mindretea mea se trasforma in cosmar cind trebuia sa parcurg pe jos printre macarale si lucratorii aferenti, distanta pe jos. Cine alerga si se agita sa-si ia masina...? Eu... Ce amintiri... ce mica si naiva eraaaaammmm ...
O zi buna va doresc.
Astazi mergeti la plaja? Ieri iar am sarit peste ziua de brozat.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
crisis81 spune:
Salutare, salutare!
Eu ieri n-am avut net din motive de neplata si azi vad ca iar v-ati intrecut cu scrisul...
LA MULTI ANI ANABELA!!! Sanatate multa si o viata plina de impliniri!
Adina m-as baga si eu la o serata in cinstea ta .
Am citit pe diagonala, recunosc, dar am multe de recuperat neavand ieri net. Si tre sa ma bag si la balacit.
Pozele le-am descarcat dar inca n-am apucat sa le incarc pe net. Am incarcat in schim un filmulet. Cel mai mic din cele 20 asemanatoare.
Uite ce face fii-mea mai nou:
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ralina spune:
Anabela sa cresti mare si sa iti bucuri parintii in fiecare zi!La multi ani !
Thea,minunea noastra
mav spune:
Salut!
Anabela La multi ani! Copilarie fericita!
Mamacita, sa va traiasca fetita scumpa! Iti doresc pentru ea tot ceea ce-mi doresc si pentru copiii mei, sa aiba parte numai de lucruri bune si frumoase in viata si sa fie mereu inconjurata de iubire!
Ioana, multumesc frumos! Chiar eram fericita si emanam asta prin toti porii! Iti doresc o sarcina mai frumoasa decat a mea (ultima)! Abia astept sa vad poze cu tine, stralucitoare!
Dana, pai bine doamna, nu indraznesti sa ma abordezi pe mess (cand vezi ca declar ca-s very sad... desigur, era un avertisment, de genul: nu va apropiati ca musc!), dar ma iei la-ntors si la socotit pe forum... curata empatie...
Te las fara sarmale, zau!
Uite, na, iti fac si-o dedicatie (nu intocmai cum iti doreai... da' recuperez eu in curand!):
"Din punctul de vedere-al copacilor,
soarele-i o dunga de caldura,
oamenii - o emotie coplesitoare...
Ei sunt niste fructe plimbatoare
ale unui pom cu mult mai mare!
Din punctul de vedere-al pietrelor,
soarele-i o piatra; cazatoare,
oamenii-s o lina apasare...
Sunt miscare-adaugata la miscare
si lumina ce-o zaresti, din soare!
Din punctul de vedere-al aerului,
soarele-i un aer plin de pasari,
aripa īn aripa zbatānd.
Oamenii sunt pasari nemaiīntālnite,
cu aripi crescute īnlauntru,
care bat plutind, planānd,
īntr-un aer mai curat - care e gāndul!"
(Lauda omului, Nichita Stanescu)
Sa aveti o zi frumoasa!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mav Cris, e absolut delicioasa mica inotatoare, Teo!!!!!! |
Multumim ! Doar ce am scos-o din piscina acum si doarme bustean. O noua metoda de a adormi copilul si de a savura o dupa-amiaza caniculara.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
andicu spune:
Salutare!
La multi ani, Anabela! Mamacita, felicitari pentru printesa frumoasa si delicata ca o floare, sa fie sanatoasa si sa-ti bucure sufletul in fiecare moment!
La multi ani, Alexia! Crixia, felicitari pt puiul tau!
Cris, Teo e de nota 200!!! e o scumpete cum inoata ea! m-am trezit zambind in fata ecranului!
Mav, m-ai uns pe suflet cu poezia aia! Nichita este preferatul meu!
noroc cu tine ca mai citesc si eu din poeziile lui!
Cat despre Elena Farago, subscriu la ce a zis Dana. Tare trist a mai scris femeia asta! Toate poeziile ei pt copii sunt cu frica, suferinta, tristete..asa mi se par! cred ca il prefer pe Emil Garleanu ...
Adina, ti-am raspuns la mail. Imi pare tare rau ca nu pot onora invitatia ta! noi suntem la nunta de vineri pana duminica!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
Bazar pentru Mihaita