*Gravidute si mamici de Constanta (62)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

broscuta80 Uite www.lutescu.ro/p/5/Sarcina.html" target="_blank">aici pretzurile la cabinetul dnei Lutzescu...nu sunt deloc mai mici, ba dimpotriva.

16+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

pana la urma nush daca mai plecam... am mai primit o invitatie pt sambata si una pt duminica...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Dana, ti-am trimis mail. Daca mai vrei si alte retete pentru vase Zepter ti le trimit cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Adina, tare de tot bancul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela79

Dana, ti-am trimis mail. Daca mai vrei si alte retete pentru vase Zepter ti le trimit cu placere.

www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

mamaliga la Zepter?Si e buna,e buna?Imi poti trimite si mie reteta,te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

“Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mainile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun…

Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cat…
Mi-ar fi destul sa-l vad ca creste
Nici prea frumos, nici prea urat;

Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,
Dar nici sa rada de ce-i spun.

Si mai ales, as vrea sa simta
In orice pas din trai, mereu,
Ca cel mai credincios prieten
I-oi fi de-a pururi numai eu…”

Elena Farago - ” Daca-mi aplec smerit genunchii “

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Am vorbit cu Cris_2081 si va multumeste din suflet pentru urari.Daca nu naste saptamana asta,pe 27 e programata la Euromaterna.
Ioana,ea te cunoaste mai bine si a fost foarte fericita cand a aflat de sarcina ta,o sa te sune.
Mihaela,iti trimit un pm,vreau sa contribui si eu pt Mihaita si am niste nelamuriri.
Adina,super bancul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Isidora,
spun prezent la chindie si abia astept,normallll
Mav,
binenteles ca-mi aduc aminte odiseea.de curand m-am apucat sa scptocesc prin mesajele vechi,ca sa-mi fac un mic jurnal virtual.da' la cate am pe cap,mi-e greu sa mai gasesc timp si pentru asta.ieri am scos de la naftalina jurnalul Crinutei,in care n-am mai scris de mult.l-am pus in bucatarie sa-mi fie la indemana tot timpul si sa notez cam tot ce scoate pe gurita ei minunataultima faza,cea mai proaspata a fost azi.de cand am vizionat minunatul filmul,'sex and the city' ...de fata cu ea folosim acelasi verb in loc de 'tagadam,tagadam' pe care-l foloseam pana acumasa ca al meu sot mai mereu m-ar 'colora'.Crinuta a auzit,a bagat la capsor si azi din senin...,ma roaga sa-i spun lui tati sa nu ma coloreze pe fata ca ea se sperieeu ii explic ca de fapt vrea sa-mi vopseasca parul,nu fatagreu am convins-o sa se linisteasca ca lui tati nu-i place de mine clown

revin...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

ce dulce e Crinuta! auzi, sa nu te coloreze pe fatza(edit: dar cum a tras ea concluzia ca te-ar "colora" pe fatza?! Dumnezeule ).. azi-maine tine cu gluma, dar sa vezi mai incolo cum va fi..

Mi-a placut bancul Adina. Deci la Fabaria ramane? si neaparat vinerea asta, nu? Pentru mine e ok. Bine ca s-au dus si musafirii, daca zici ca nici nu va "tolerati" 100% intre voi (cumnatele ) cu atat mai mult sa-ti doresti putina liniste.

Docdecap, pe unde esti.. pe unde esti? Sa-mi zici si mie ce ai facut pe la doctorul de genunchi, daca ai mai ajuns.. Iti vin in galop din urma... si ma dor rau de tot articulatiile de la genunchi chit ca-i soare, chit ca-i ploaie, asta de vreo saptamana incoace...Macar sa stiu de unde s-o apuc, caci babornitza fara genunchi de la 30 de ani chiar nu ma vad... (dar asta e!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Broscuta80 la Euromaterna o ecografie e mai ieftina decta la caabinetul dnei L. adica la ea e 180 si la spital 150.Insa morfologia e la fel in ambele locuri insa la Euromaterna au un ecograf de ultima generatie .Chiar are tzipla pe el inca.
Si costa atat pt ca am inteles ca dureaza destul de mult timp si se fac masuratori.Nu esti obligata sa o faci.Nimic nu e obligatoriu.

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput