*Gravidute si mamici de Constanta (62)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanalucia

dana-alex.... sper sa nu mi-o iei in nume de rau, (desi am mari indoieli) sau sa consideri ca trebuie sa te angajezi si cu mine intr-o disputa, chiar si plina de paranteze :)))))) vreau sa iti spun ceva. mie acest forum mi s-ar parea normal sa fie bazat pe impresii si discutii de mamici si gravidute, asa cum ii spune si numele. sunt convinsa ca tu esti o fata desteapta, de treaba si bine intentionata, dar eu consider ca ar trebui sa respiri adanc si sa numeri pana la 5, asa cum bine te-a sfatuit andreB, inainte de orice mesaj in care ai dori sa raspunzi cuiva pe o tema care nu are legatura cu forumul. spune-ne de copii, da-le sfaturi celor care cer sfaturi, discuta cu noi pe teme de copii, educatie, etc, dar nu mai intra mereu in polemici.... nu mai lua totul atat de personal... am inteles ca esti jurista si probabil ca este un "defect" profesional sa studiezi totul. de fiecare data cand vad postare de la tine sunt curioasa sa vad daca te-ai mai luat de cineva.... sunt convinsa ca si mie o sa imi gasesi nod in papura in acest mesaj si iti spun de acum ca nu voi intra in dezbatere. am vrut doar sa te fac sa intelegi ca, dupa parerea mea, ai tendinta de a genera conflicte, nu stiu daca ti-ai dat seama... daca ma insel sau nu, se va vedea in continuare. atat am avut de spus. tot ce sper e sa intelegi exact ce am vrut sa iti spun, sa nu interpretezi gresit si sa nu consideri necesar sa imi raspunzi. Roxana, mami de bebe Victor-Costin (13.03.2008)

Victor
disponibilitate2

salutare !!!

...indoielile si convingerile tale personale la adresa mea nu ma deranjeaza, dimpotriva ....voi lua o pauza destul de mare, chiar definitiva ...atat la sfatul tau cat si al andreeib..."generez conflicte", incomodez prin comentariile mele pline de "defecte profesionale" ... multumesc ca mi-ai aratat adevararul....cine vrea sa mai discute cu mine, ma gaseste pe alte cai de comunicatie...

p.s. nu am considerat necesar sa-ti raspund tie, prin acest mesaj doresc doar sa public motivul retragerii mele publice:)....

pupici si toate cele bune ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

dana-alex , m-am tot tinut sa iti spun de cand am citit despre copiii tai, prin capitolul precedent. sa stii ca m-am recunoscut in mare parte. si eu am tendinta sa fiu foarte relaxata in cresterea lui victor. la spital am ajuns pana acum doar pt niste bubite de la caldura, si cartea mea de capatai e tot capraru. spre deosebire de o prietena de-a mea, care da telefoane peste telefoane la pediatru si una-doua e cu copilul la urgenta, eu cateodata imi fac probleme ca sunt prea detasata. e adevarat, nici probleme nu am avut. si am avut forumul, ceea ce echivaleaza uneori cu o vizita la medic. evident, ca nu in toate cazurile.
la fel cu mancarea. cel putin, de la o vreme, victor mananca ciorba foarte rar. uneori nu vrea, uneori nu are (ca mama lui nu prea gateste) cateodata ii cumpar de la restaurant (preferam cantina politistilor , de pe prelungirea nicolae iorga). am mai citit la cineva ca le da copiiilor mancare cumparata,(parca mamacita) si m-am mai linistit, ca ma consideram mama denaturata oricum, nu imi fac mari procese de constiinta daca nu mananca bine la o masa, mancam mai tarziu, sau maine. consider ca e mai important sa manance intr-o zi din toate cate ceva: si carne, si fructe, si legume, si fainoase... chiar daca doar cateva imbucaturi. si victor e sanatos pana acum. nu e gras, dupa cum ati vazut in poze, dar e lung. ieri la plaja am vazut un baietel care arata cam ca el, dar din cum se juca am dedus eu ca era mai mare cu cateva luni. si el avea 2 ani si 2 luni. arata de 1 an jumate cel mult... asa ca, nu stiu, fiecare si-l creste asa cum considera.

eu seara m-am simtit cea mai rea mama de pe pamant nu stiu daca vi s-a intamplat sa va loviti copilul din greseala. ma refer, de ex, sa faceti un pas in spate si el sa fie acolo, sa se dezechilibreze si sa cada... nu la bataie ma refer, ca aia nu e niciodata din greseala... eu aseara l-am facut pe victor sa cada cu capul de gresie. se tot urca pe scaune si de pe scaune pe masa. am inceput sa ridic scaunele pe masa, ca sa matur si sa spal dupa ce il culcam pe el, si ca sa-l feresc sa nu cada de pe masa pana atunci. ei, si el era pe un scaun, si voia sa treaca pe cel de langa.... pe care eu l-am tras, crezand ca o fac inainte sa treaca el de pe un scaun pe altul.... si el deja intinsese mana, si s-a dezechilibrat si a cazut cu capul inainte, desigur
e greu de exprimat cum m-am simtit...el nu are nimic, stiu ca nu e ultima cazatura pe care o va lua... dar daca trebuia sa ma duc cu el la spital? oare am fost prea relaxata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Crisis, Mirela, Docdecap va multumesc, trebuie sa merg sa caut, nu prea am timp...vroiam sa ma duc la sursa. Spatiu am foarte mult, camerele sunt mari...
Elanik, inca nu pot pune poze...apropo de liniste, ma voi linisti cand vom fi toti patru acasa, acum sunt asa de agitata, simt ca nu-mi ajunge timpul sa le fac pe toate.
Tu sa ai grija de tine si de bebe.

Mergi la inceput

dana te rog sa nu faci un pas atat de radical. nimeni nu vrea sa pleci, si in nici un caz nimeni nu te-a sfatuit sa pleci. serios. uite, eu am considerat necesar sa iti mai scriu. daca stiam ca vei lua asa o hotarare, nu scriam in veci mesajul. ( si eu am pus in mesajul meu intre ghilimele doar cuvantul "defecte", tocmai ca sa subliniez ca nu sunt defecte, ci e doar o expresie)
asa ca ... sper sa mai citesti si sa intelegi. daca nu, oricum tu hotarasti. insa eu asteptam sa pui poze cu copii, ca ziceai ca te ajuta angi cu asta, parca.

Mergi la inceput

pana la urma, cand e ? ca am uitat...vineri seara, parca?

Mergi la inceput

ma simt putin vionvata, si probabil ca si sunt. cand inca doar citeam si nu ma hotarasem sa scriu din nou pe forum, am observat cateva conflicte intre fete. s-au rezolvat, apoi au aparut altele... am mai observat ca unele fete au inceput sa ignore disputele si sa scrie despre tema adevarata a forumului, si am admirat asta, am zis da, asa e mai bine. apoi am observat ca unele membre mai vechi chiar au inceput sa scrie mai rar, in schimb au aparut intalniri mai dese si interesante si vesele. si atunci am intrat din nou. cred ca nu am facut bine, pentru ca se pare ca si eu am generat un conflict, pe care nu mi l-am dorit, si mai bine taceam. asa ca... poate ar fi mai bine sa ies si eu. as fi vrut sa reusesc sa vin la o intanire, si poate ca voi veni vineri, imi doresc foarte mult sa stau de vorba fata in fata cu voi. a degenerat forumul acesta de discutii in mod iremediabil? sau mai facem un efort? stiu ca pentru foarte multe dintre noi aici este locul unde gasim intelegere si ajutor, sfaturi si relaxare.
deci si de la capat? dana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

bubu, am vrut sa-ti raspund si am uitat intre timp...
noi am cumparat chiar acum vreo doua saptamani, pt finuta mea, care tre' sa nasca, patut gen tarc, 60/120, de la marvimex si salteluta cu arcuri, tip relaxa, de la un magazin vis-a-vis de rusi (cimitir).
nu mai stiu exact preturile, dar... sa zic rotund ca am dat vreo 350 lei.
un astfel de patut am avut si la primul copil, care l-a folosit din prima zi/noapte acasa si pana la 3 ani; la fel (de fapt, aceleasi obiecte le) avem si acum pt bb2.... numai ca el a fost mai smecher... sau poate m-am lasat eu pacalita mai usor, nu stiu si nici nu mi-am pus problema, dar el doarme cu mine in pat de vreo 3-4 luni... (de unde a vrut sa se intarce singur de vreo 3 ori de la doua luni incolo; acum nu mai poate dormi fara tss... desigur... voi nu veti avea problema asta)...

andicu, tocmai am scris de doua ori sa nu ma felicitati, ca nu-i cazul. cinstea, felicitarile si dansul cand m-oi vedea scapata de necaz, cu permisul in mana.

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

bey, va iau io la scuturat acum!
nimeni nu-i perfect! fiecare are si parti bune si defecte.
haideti sa luam ce-i mai bun de la fiecare, se poate!
roxana, sa nu pleci, abia te-ai intors!

vreti certa si barfa si.... sa va amuzati? www.editie.ro/new/mod.php?mod=stiri§iune=online&idcat=16&idstire=86698&title=Iata-ce-fac-Vadim--EBa-si-Becali-in-PE!" target="_blank">iaca aici

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

mav chiar m-am amuzat de europarlamentarii nostri de tot*****.... si chiar, asteptam sa te vedem cu permis, si iti tinem pumnii

legat de mobila pt copii... victor doarme acum intr-un patut vechi, de cand era tatal lui mic deh, mostenire, nu puteam sa-mi refuz soacra. dar prin toamna as vrea sa-i fac si lui mobila in camera, si nu stiu cum sa fie patul... jos, cu sau fara gratar/scandura lata ca sa nu cada.... o fi prea devreme sa-l mut intr-un pat din care sa se poata da jos? voi cu copii mai maricei cum ati facut?

Mergi la inceput

vreau si eu pm daca mergeti azi la plaja!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput