*Gravidute si mamici de Constanta (62)*
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
jojo_miha Felicitari! Sa-ti traiasca fetitza si sa creasca sanatoasa, iar tie refacere rapida si laptic mult!
17+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
Mokika spune:
Buna dimineata!
Mav, Ina si tuturor care s-au gandit la mine le multumesc!
Am fost la chirurgie buco-maxilo, mi-a dat tratament cu antibiotic, metronidazol si un antiinflamator iar maine dimineata ma voi prezenta pentru interventia chirurgicala.
Va pup.
Mokika spune:
Adina si Simona va doresc tot binele din lume. La Multi Ani!
Adina, daca totul va fi ok, poate ma incumet si eu pentru maine seara... dar nu pot sa promit nimic data fiind situatia, cu toate ca imi doresc si eu o intalnire cu toate gagicile.
AndreB spune:
[/quote]
ma intriga in schimb urmatoarele din textul tau "Nici excesul de exuberanta nu suna bine. De cele mai multe ori 'miroase' a fals, construit."...chiar as vrea o explicatie pe text...o spui in general sau te referi in particular....ca sa fiu sigura ca nu inteleg anapoda:)...si abia apoi sa raspund...daca mai e cazul:)...
mersic anticipat si toate cele bune...
[/quote]
Exuberante,depresive, plictisite sau agitate?
In loc sa cautam pricini acolo unde nu sunt, celor dispuse a incerca un test de personalitate le propun urmatoarea joaca nevinovata.
Testul arborelui(arborilor)
(Doc, esti pe faza?...m-am bagat si eu, ca musca...)
"Face parte din categoria testelor proiective expresive. Subiectul are sarcina de a desena un arbore. Nu trebuie sa fie brad, pom de craciun ci un arbore, pom fructifer. Nu are importanta aspectul estetic al desenului, nu trebuie aplicat in grup ci individual. Nu exista timp limita in care subiectul trebuie sa termine desenul. Conceptul lui Koch (desenarea unui singur arbore), a fost modificat de Stora , care a venit cu ideea de a desena un al doilea arbore dupa primul.
Foaia reprezinta spatiul virtual pe care subiectul proiecteaza inconstient diferite aspecte ale personalitatii sale."
Dupa ce ati terminat intrati aici http://psihologie.myphpbb.eu/forum/viewtopic.php?t=439 pentru interpretare si apoi putem cere si explicatii extra la psihologul de serviciu.
Nota: intrati pe site-ul cu dezlegarea numai dupa ce ati terminat desenele.O zi buna!
Edit: Nu consider ca ar trebui sa ofer explicatii despre obisnuinta, din diverse motive (obiective?!) de a-mi edita mesajele.
larisel spune:
Off..sunt atat de trista...a nascut ieri sotzia unui coleg de servici 2 fetitze gemene la 8 luni (una de 1.9 kg si una de 1.6 kg) si astazi cea mai mare a murit......e groaznic.
17+
odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
docdecap spune:
saluuuuuuuuuuut
uite si eu, am bona, am tati in concediu, stau in pijama si frec netu'
parca as fi tot intr-un weekend!
mav, multumesc de felicitari pentru junioare, i le-am transmis.
jojo-miha, felicitari pentru a doua fetita, sa fie tot asa frumoasa ca teo, eu tot te astept sa te intorci pe aici!
mokika, daca doc zice ca poti veni, nu ezita!
andre, toate intentiile bune, ma grabesc sa corectez, la test consemnul este cat mai simplu, este vorba despre un arbore. nu brad, nu de craciun, nu pom fructifer (induce elemente ce sunt interpretabile).un arbore, asa cum il vezi tu. si apoi lasi foaia alba sa te inspire. ce-o iesi, ce-o fi. te-ai bagat, le interpretezi tu
am intarziere pentru un la multi ani pentru Anabela si Alexia, si pentru mamicile lor, ele sa se bucure cat mai mult timp!!
si acuma, pentru sarbatoritele zilei, va inchipui una langa cealalta, ochi albastri in care sa te pierzi, un par blond si unul negru, niciodata nu am facut alaturarea, dar acum ca m-am gandit la ea are ceva foarte special!!
La multi ani, Adina, sa fii linistita si impacata, mai ales cu tine, sa te iubesti asa cum ii poti iubi pe cei din jurul tau!
La multi ani, Simona, sa te bucuri de minunea ta cea bruneta, si sa fii fericita multi ani cu ea de acum incolo!
crisis, hotaram o zi si daca ne primesti 'in delegatie' venim pe la tine si o sa-ti laudam si piscina!! oricum teo e o mare artista in apa, e asa draguta!
bubu, eu, din mai multe restrictii de spatiu si mobila, i-am luat patut pliant din prima si nu regret nici o secunda. mai ales ca s-a 'atasat' de el si cand am plecat pe oriunde dormea... ca acasa! a fost iarasi util cand se ridica in picioare si cadea gramada cand obosea, dup-aia era sportul local aruncarea pe spate in patut, si nu stateam cu grija ca ar da cu capul de ceva.
crisis i-a luat lui teo un patut de lemn fain si multifunctional, poate te poate lamuri!
larisel, offff, ce trist!
acuma, poate anticipez gresit, stiu ca e groaznic ce i s-a intamplat prietenei, dar promite-mi mie ca nu te sperii! eu sunt patrula anti-gravide panicoase! daca e nevoie fac descindere in forta, numai asa, sa te sperii sa nu te mai sperii . deci e simplu, intri in panica, vin nu ! uite si o ....
DanaAlex spune:
salutare!!!!
larisel, nu te lasa influientata negativ din aceasta cauza...mai ales ca esti insarcinata abia in trimestrul 1 de sarcina ...dumnezeu va avea grija de tine si de burtica ta... sarcina cu gemeni e mai speciala, nasterea la fel....dar cu ajutorul unui doctor ginecolog-obstetrician bun si cu credinta vei parcurge drumul anevoios de graviduta si vei deveni mamica fericita...
....nu te incurajez sa fii exuberanta, ci doar sa privesti calm si cu optimist sarcina ta...
testul arborelui:))))...e test care se face prin clasa a 9-a de liceu, la ora de psihologie:)))... sau poate numai eu l-am facut, am studiat la profil istorie-stiinte-sociale :)...psihologia numarandu-se printre stiintele sociale, in caz ca se intreaba...4 ore/saptamana si teza...materie serioasa:)))...in acelasi spectru intra si logica, filozofia, etc:)...oricum e bine sa intrepreteze desenul cineva de specialialitate, e mai optima parerea cuiva priceput(competent pe psiho) :)...parerea mea...altfel singurel asa in neantul explicatiilor de specialitate, cautand sa pui diapozitiv desenul tau:)))....e sport extrem:)))...
!!!! citat andreb: "Edit: Nu consider ca ar trebui sa ofer explicatii despre obisnuinta, din diverse motive (obiective?!) de a-mi edita mesajele. "
eeeee...nici eu colega, nu-ti cer niciodata asta :), dar cand atingi cu cuvintele pe ceilalti participanti, iar eu sunt pe acolo sau si mai grav.... sunt initiatoarea respectivei discutii despre poezia lui farago, ma sesiz din oficiu si intreb ce vrei sa spui...
...asta fiindca te stiu personal, te citesc pe blog si m-am obisnuit cu modul tau artistic de a combina vorbele, asa incat uneori dintr-o pretiozitatea a textului, dorind sa-i dai o tenta cat mai innobilata spiritual, fortezi pana iese altceva...de aceea vroiam sa-mi spui simplu...ce-i cu "exuberanta..."etc...citatul ti-e cunoascut...
...asta daca combini topicuiala cu respectul reciproc in cadrul acestor dicutii... desi ai dat edit:), cumva erata...textul cu "nu consider....sa ofer explicatii..." eu totusi astept o explicatie mai pe intelesul meu...farafastacurile, sensurile figurate, negatia sunt asa de inselatoare....incat jignesti fara sa-ti dai seama, alaturand procedee lingvistic-gramaticale in aceiasi fraza...se intampla adesea si la marii scriitori sa le scape din condei...noi amatorii ehehe...rar, da bine sau in cazul tau:) cam des, dar de cele mi multe ori binisor...
toate cele bune...
AndreB spune:
m-am intors dar plec din nou...
Doc, nu propuneam modele de arbori, doar am postat un extras din pagina unde am gasit prezentarea testului. Daca cine a redactat initial nu a facut-o tocmai corect (probabil intentia era de a indica un desen cat mai liber, iesit din cliseele mai sus enumerate, sa nu-si imagineze omu' ca trebuie sa deseneze si accesorii aplicabile arborelui, asa cum creste el natural )asta este, poti sa intri in site si sa verifici.
Ontica Camelia spune:
jojo felicitari, bb sanatos si cumintzel, laptic mult si refacere rapida!
La multi ani sarbatoritelor!-
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator