Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

raluka sunt in ceata .. asa scrie compensarea se acorda la salariul de baza ... deci ce ar fi pe CM .. daca e asa, legal ar fi sa nu-ti compenseze .. dar poate ai noroc ..

poate ne lamureste ioana ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Iulika mie asa mi s-a spus.Cica se face in cazul in care avem vre-o infectie ascunsa sa nu treca la bebe la nastere..Apropo, legat de reteta, ce inseamna dl?De linguri?

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Inca n-am intrat la reparat.M-am apucat de curatenie.dar calculatorul nu-l inchid inca, de teama sa nu patesc iar ca ieri.

Iulia, te felicit pentru marele eveniment.Pe o matusa a mea o cheama Mazilu.
Alex, sa vezi ce patanii am avut eu....La o trecere de pietoni, toate masinile au incetinit si oprit, numa un BOU din spatele meu, a uitat sa puna frana si-a intrat in mine.Noroc ca era masina pe liber si doar a impins-o, cu o mica zgarietura pe bara din spate.Ma grabeam ,ca altfel ce aveam eu sa-i fac....era inainte de a se da legea asta cu "mica intelegere".

Apoi in alta zi, tot inainte de trecerea de pietoni, unde sunt "coamele " alea ce te obliga sa reduci, eu, smechera, am intrat pe contrasens si am ocolit voiniceste....Sper bucuria copoilor care statea la 100 m mai incolo si pe care nu i-am observat.

I-am induplecat pana la urma sa nu-mi dea amenda , ca am vrut sa nu mai "zgatai " bebele din burtica....

Noroc ca erau cumsecade, ca altfel....plateam vreo 5 milioane...

Hai ca mai am de sters praful, de intins rufele, de facut papica si pe urma ....marea aventura cu W...

Mariaanna
28+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

neata fetelor!
ma duc sa ma pun la curent cu ce vorbiti voi pe aici.
techila, cum ai dormit azi noapte? sper ca mai bine ca a fost mai racoare, cel putin pe la noi.

32+cu si ???

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

raluka sunt in ceata .. asa scrie compensarea se acorda la salariul de baza ... deci ce ar fi pe CM .. daca e asa, legal ar fi sa nu-ti compenseze .. dar poate ai noroc ..

poate ne lamureste ioana ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Exact, sunt confuzata si eu! Dar ne vom lamuri noi!

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Iulika mie asa mi s-a spus.Cica se face in cazul in care avem vre-o infectie ascunsa sa nu treca la bebe la nastere..Apropo, legat de reteta, ce inseamna dl?De linguri?

+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika

Nu, decilitri..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:

Fetele mi-a spus doctora ca la 7 luni jumate ne face un vaccin.Voi stiti de el?

+28 cu Stefania Gabriela
[url=*http://community.webshots.com/album/572122166rvJbIO*]poze burtika[/url]

da. e vorba de antitetanos. si eu eram nelamurita, ca medicul de familie mi-a zis si am intrebat ginecologul sa fiu sigura ca e in ordine. acesta mi-a zis ca daca dr. de fam il are si vrea sa mi-l faca e ok, sa-l fac.

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

I-am induplecat pana la urma sa nu-mi dea amenda , ca am vrut sa nu mai "zgatai " bebele din burtica....

Noroc ca erau cumsecade, ca altfel....plateam vreo 5 milioane...

Hai ca mai am de sters praful, de intins rufele, de facut papica si pe urma ....marea aventura cu W...

Mariaanna
28+

Mamica de si in asteptarea unui

Mai merge asa ceva in Romania??Aici daca incerci så ii 'convingi' de ceva mai ales så le mai dai si spagå..te bagå si la rece..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Hop si io!!! cred ca v-am mai spus ca am colegi minunati la servici care ma trimit acasa mai repede decat imi planuiesc eu...asa-i ca merita sa-i scot la o praji?

Fetelor intreb si eu ca omu' prost: pot sa imi iau toate cele 126 zile de concediu de maternitate dupa ce nasc? (adica, deloc prenatal) si daca faca asa, beneficiez de acelasi drepturi (85% din brut plus compensarea de pana la 100%)?
Va intreb deoarece situatia salarizarii este un pic mai deosebita la mine: adica din 15.iulie pana in 15 sept voi avea un spor de 75%, care cred eu, ca m-ar avantaja la banutii pentru indemnizatie...asta in conditiile in care astia tin cont si de sporuri..dar cred ca se iau in calcul, mi s-ar parea absurd sa fie altfel!!!
Saru'mana pt un eventual raspuns

Dana 28s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

Fetele mi-a spus doctora ca la 7 luni jumate ne face un vaccin.Voi stiti de el?

+28 cu Stefania Gabriela
[url=*http://community.webshots.com/album/572122166rvJbIO*]poze burtika[/url]

Ha?? Eu habar nu am... DE un vaccin la gravide..hmm..Dar sigur fetele te vor lamuri..

s-a vorbit in vreo 2 capitole de el, acuma, dupa capitolul 100, nu stiu in care.

Au fost fete carora li s-a spus sa-l faca, au fost fete carora doctorii le-au spus ca nu se mai face de cativa ani, ca e invechit si se facea cand nasteau femeile pe camp.

Si au fost fete ca mine care abia asteapta numai sa spuna ceva doctorul de vaccinul asta sa-i sar in cap ca gravidele nu au voie nici un vaccin. Si ca daca anti-tetanosul asta e pentru cazul in care la nastere nu vor fi sterile instrumentele, sa faca bine sa si le sterilizeze

27+

Mergi la inceput