Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
raluka sunt in ceata .. asa scrie compensarea se acorda la salariul de baza ... deci ce ar fi pe CM .. daca e asa, legal ar fi sa nu-ti compenseze .. dar poate ai noroc ..
poate ne lamureste ioana ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
iuliapapusa spune:
Iulika mie asa mi s-a spus.Cica se face in cazul in care avem vre-o infectie ascunsa sa nu treca la bebe la nastere..Apropo, legat de reteta, ce inseamna dl?De linguri?
+28 cu Stefania Gabriela
poze burtika
mariaanna spune:
Inca n-am intrat la reparat.M-am apucat de curatenie.dar calculatorul nu-l inchid inca, de teama sa nu patesc iar ca ieri.
Iulia, te felicit pentru marele eveniment.Pe o matusa a mea o cheama Mazilu.
Alex, sa vezi ce patanii am avut eu....La o trecere de pietoni, toate masinile au incetinit si oprit, numa un BOU din spatele meu, a uitat sa puna frana si-a intrat in mine.Noroc ca era masina pe liber si doar a impins-o, cu o mica zgarietura pe bara din spate.Ma grabeam ,ca altfel ce aveam eu sa-i fac....era inainte de a se da legea asta cu "mica intelegere".
Apoi in alta zi, tot inainte de trecerea de pietoni, unde sunt "coamele " alea ce te obliga sa reduci, eu, smechera, am intrat pe contrasens si am ocolit voiniceste....Sper bucuria copoilor care statea la 100 m mai incolo si pe care nu i-am observat.
I-am induplecat pana la urma sa nu-mi dea amenda , ca am vrut sa nu mai "zgatai " bebele din burtica....
Noroc ca erau cumsecade, ca altfel....plateam vreo 5 milioane...
Hai ca mai am de sters praful, de intins rufele, de facut papica si pe urma ....marea aventura cu W...
Mariaanna
28+
Mamica de si in asteptarea unui
anco spune:
neata fetelor!
ma duc sa ma pun la curent cu ce vorbiti voi pe aici.
techila, cum ai dormit azi noapte? sper ca mai bine ca a fost mai racoare, cel putin pe la noi.
32+cu si ???
anco 32+
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta raluka sunt in ceata .. asa scrie compensarea se acorda la salariul de baza ... deci ce ar fi pe CM .. daca e asa, legal ar fi sa nu-ti compenseze .. dar poate ai noroc .. poate ne lamureste ioana .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Exact, sunt confuzata si eu! Dar ne vom lamuri noi!
33+ Natalia
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Iulika mie asa mi s-a spus.Cica se face in cazul in care avem vre-o infectie ascunsa sa nu treca la bebe la nastere..Apropo, legat de reteta, ce inseamna dl?De linguri? +28 cu Stefania Gabriela poze burtika |
Nu, decilitri..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
anco spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Fetele mi-a spus doctora ca la 7 luni jumate ne face un vaccin.Voi stiti de el? +28 cu Stefania Gabriela [url=*http://community.webshots.com/album/572122166rvJbIO*]poze burtika[/url] |
da. e vorba de antitetanos. si eu eram nelamurita, ca medicul de familie mi-a zis si am intrebat ginecologul sa fiu sigura ca e in ordine. acesta mi-a zis ca daca dr. de fam il are si vrea sa mi-l faca e ok, sa-l fac.
anco 32+
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui mariaanna I-am induplecat pana la urma sa nu-mi dea amenda , ca am vrut sa nu mai "zgatai " bebele din burtica.... Noroc ca erau cumsecade, ca altfel....plateam vreo 5 milioane... Hai ca mai am de sters praful, de intins rufele, de facut papica si pe urma ....marea aventura cu W... Mariaanna 28+ Mamica de si in asteptarea unui |
Mai merge asa ceva in Romania??Aici daca incerci så ii 'convingi' de ceva mai ales så le mai dai si spagå..te bagå si la rece..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
Dana15 spune:
Hop si io!!! cred ca v-am mai spus ca am colegi minunati la servici care ma trimit acasa mai repede decat imi planuiesc eu...asa-i ca merita sa-i scot la o praji?
Fetelor intreb si eu ca omu' prost: pot sa imi iau toate cele 126 zile de concediu de maternitate dupa ce nasc? (adica, deloc prenatal) si daca faca asa, beneficiez de acelasi drepturi (85% din brut plus compensarea de pana la 100%)?
Va intreb deoarece situatia salarizarii este un pic mai deosebita la mine: adica din 15.iulie pana in 15 sept voi avea un spor de 75%, care cred eu, ca m-ar avantaja la banutii pentru indemnizatie...asta in conditiile in care astia tin cont si de sporuri..dar cred ca se iau in calcul, mi s-ar parea absurd sa fie altfel!!!
Saru'mana pt un eventual raspuns
Dana 28s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Ha?? Eu habar nu am... DE un vaccin la gravide..hmm..Dar sigur fetele te vor lamuri.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas |
s-a vorbit in vreo 2 capitole de el, acuma, dupa capitolul 100, nu stiu in care.
Au fost fete carora li s-a spus sa-l faca, au fost fete carora doctorii le-au spus ca nu se mai face de cativa ani, ca e invechit si se facea cand nasteau femeile pe camp.
Si au fost fete ca mine care abia asteapta numai sa spuna ceva doctorul de vaccinul asta sa-i sar in cap ca gravidele nu au voie nici un vaccin. Si ca daca anti-tetanosul asta e pentru cazul in care la nastere nu vor fi sterile instrumentele, sa faca bine sa si le sterilizeze
27+