Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata si de la mine... deci trebuie sa ma hotarasc sa servesc si eu din cafeluta voastra ca altfel imi pica ochii in gura de somn si de leneeee...
Eu inca mai bantui vreo 2-3 saptamani pe la servici, dar nu mai fac mare lucru, mai mult supraveghez si stau pe net... si ici colo mai rezolv vreo urgenta. In rest am fata care-mi tine locul si sunt foarte fericitaaaa de situatie... dar somn tot mi-e
lutoniana - ce te-as mai insoti si eu in patut sa fac nani. Merci pt. aprecierile cu privire la amintirile de la Sovata... sunt facute doar cu o luna in urma, dar slabe sanse sa mai prind vara asta alta relaxare prin cele ape sarate sau nu; mi-e lene si sa ma deplasez pana la mare sau la Felix... desi daca as fi ajunsa acolo tare mi-ar prinde bine.
Pup toate fetele, ma duc sa vad daca-si face efectul vreo cafea

Doamne ajuta!
25+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

raluca atunci e super ok! nu au cum sa se fofileze! sunt obligati de lege ca-ti respecte drepturile .. deci indemnizatia ta in pre si post natal va fi de 85% din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni, iar angajatorul este obligat ca, timp de 6 saptamani, sa compenseze 15% astefel incat sa iei 100% brut.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Elena, hai ca eu o tin pe a mea, sunt ca in reclama aia cu halatul..

Ma intrebam daca acea compensare se acorda la acest total venituri brute sau doar la salariul de baza. In ultimele 6 luni a tot variat acest salariu de baza la care s-a adaugat si prima ( am avut in 6 luni, 6 salarii diferite).

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna fetelor! Eu cu Monica_Dicut ne stim de la odiseea unde am activat impreuna.

Ma iertati ca dau buzna asa, fara sa bat la usa.
Sunt o mamica de bobocel de august 2008 si va rog, daca aveti placerea, sa ne votati in concursul "Ratusca din viata mea".

Va multumesc anticipat!
Sa aveti o nastere usoara si bebei sanatosi!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Am intrat sa va salut. Plec la mama si revin pe la pranz. sa fiti cumintele .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 32+

AMR 6-7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Aida trebuie sa te loghezi cu userul comun sa vezi toate albumele, ca unele sunt private.

Alex imi pare rau pentru intamplarile de aseara

Lucia anunta inainte sa spui ceva asa super comic (ma refer la cum ai atentionat-o pe Dana de expresia cu incepatorii) sa apuc sa ma tin de burtica, altfel imi speriu puiul

Mariaanna succes cu calculatorul. Si mie tare mi-a placut cum ne-ai pus la curent

Ramona ne bucuram mult pentru internet, ca ne tot amenintai tu ca acasa nu vei avea net, dupa ce intri in concediu.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls, multumesc pentru aprecieri la adresa pozelor. V-am spus, am ramas impresionata de ce poate face un fotograf bun.

Roxxy, pe amazon mi-a plasat comanda un coleg de serviciu. Stiu ca trebuie sa ai cont si un card acceptat pt plati online. Trebuie sa ai rabdare insa sa tot cauti produse pentru ca sunt multe care nu se livreaza in Romania. La toata suma se adauga taxa de transport si cam atat. O sa revin cu detalii dupa ce vb cu el.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iuliapapusa, masina o va repara asigurarea BOULUI. Nu de alta, dar a recunoscut ca lui i-a intrat soarele in ochi si nu soatzei.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Iulia si mie mi se pare ca atunci cand se intareste burtica parca te si trimite la pipi. Poate stiu fetele mai bine, mie nu mi se pare grav sa se contracte burtica NEDUREROS. Cica ar fi super normale contractiile nedureroase, uite in unele tari nici nu se baga in seama, le ai, foarte bine.
felicitari pentru apropiata schimbare de nume Dna Mazilu!

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata si de la noi,

ploua si e urat si azi am intalnire cu moasa...nu imi fac sperante ca-mi da prea multe indicatii.

adi sper ca Lisa e mai bine si ca tu ai timp sa-ti faci si glicemia. Prietena ta cu gripa, cum s-a tratat? cred ca a stat si a rabdat.

apropo de accidente de masina cu "boi" si cai...tata a a avut un accident cu o vaca. una adevarata. mergea sa-l duca pe frate-miu la iasi la facultate intr-o dimineata pe la 4, intuneric bezna, ca era toamna. si a trecut vaca taranului, dar pe a doua nu a mai vazut-o. a luat-o full frontal pe capota. iar tata nu cred ca a avut 3 accidente in viata lui...dar a trebuit sa plateasca vaca omului. masina era zob...sate romanesti, fara pik de lumina pe sosea si cu strada, proprietate personala a taranilor!mai rau e ca frate-miu putea sa moara. iar cu cateva luni inainte, am avut eu accident cu aceeasi masina venind de la mare. tot saracu' frate-miu mai in pericol.

ma duc sa muncesc un pik pana trebuie sa plec la moasa.

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Girls, multumesc pentru aprecieri la adresa pozelor. V-am spus, am ramas impresionata de ce poate face un fotograf bun.

Roxxy, pe amazon mi-a plasat comanda un coleg de serviciu. Stiu ca trebuie sa ai cont si un card acceptat pt plati online. Trebuie sa ai rabdare insa sa tot cauti produse pentru ca sunt multe care nu se livreaza in Romania. La toata suma se adauga taxa de transport si cam atat. O sa revin cu detalii dupa ce vb cu el.

33+ Natalia

oricat ar fi de bun fotograful ala...dk nu e material de poze aratoase, degeaba...so, don't be modest

MangaGirl :-) 29+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput