Burtici fericite de septembrie-octombrie (107)
Raspunsuri - Pagina 13
Dana15 spune:
Ciao fetele!
iau si eu o cafea de la Adi si pup pe Lisa scumpa..sa se faca bine!
am vazut ca v-ati distrat bine aseara; din pacate nu am mai putut sa intru ca barbatu' s-a fixat la calc incercand sa scaneze carticelele..deocamdata nu a reusit (nu stiu ce program ii lipseste..), dar mi-a promis ca va mai incerca; le scanam noi cumva..numa sa aveti rabdare!
Eu de astazi ma duc la servici (am avut o perioada de concediu de odihna), asa ca abia astept sa va regasesc pe la pranz! pupici la burtici !
Dana 28s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Adi ce oferta bogata.....eu aleg un frappe yamiiii
Imi pare rau de Lisa, se va face bine de la supica aceea atat de "lucrata"
Dana faci parte din replica bancului: "pauza a luat sfarsit, capu' la fund" asa ca iti doresc bafta multa la lucru si zile usoare.
Cea mai fericita 32 + cu
lutoniana spune:
Fetelor, acum ca merge netul de duduie ma uitam si eu la poze.....voi ati vazut ce par are Luthien ? imi vine sa mor de ciuda
Si mi-a mai placut foarte mult de finuta de Lullaby si de salopetica "ei" cu cotiere si genunchiere
Cea mai fericita 32 + cu
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi, abia ce v-am prins din urma!
Distractie mare pe capul vostru, am ras cu lacrimi, sunteti dementiale si discutiile sunt pe masura.
Eu sunt in continuare plina de nervi, cu un cablu de 10m intins prin toata casa, sper sa nu ma impiedic nici eu nici patrupedele, asta pentru ca laptopul meu se incapataneaza in continuare sa nu vrea pe wireless.....a venit si cineva care se pricepe si rezultate zero, nu vrea si pace, ba ca sa fie tacamul complet a mai umblat si soatza aseara la el si l-a stricat si mai rau abia mai intra si cu cablul infipt, am zis ca il omor.
Noi ieri am avut parte de peripetii - trebuia sa vina soatza sa ma ia de acasa sa mergem la workshopul acela de care v-am povestit, numai ca dupa ce a trecut ora de intalnire cu vreo 10 minute ma suna sa imi spuna ca l-a lovit un bou si i-a facut masina tandari.....era deja tarziu, am luat masina mea, m-am dus si l-am recuperat de pe drumuri, am fost shumi pana la curs, dar dezamagire mare, nu a fost cine stie ce, mai mukt povestiri si intamplari, interesant dar nu iesit din comun, si ne-am agitat si de pomana....aseara am bagat si al 3-lea nospa ca tare mi se intarise burta...si uite asa...
Ma bag sa vad pozele si revin.
App, eu tot nu m-am lamurit cu cartea aia a lui Dr.Spock - eu am una mica (Esential pentru bebelusul tau) si am inteles ca mai este una, dar care e aia ca fac cu capul, sa mi-o iau si eu.
----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
Anadomnica astea da amintiri.
Fii atenta ca am vazut poza ta de la Sovata si e si la Braila un lac Lacul sarat unde tot asa intrai pe vremuri in apa pe o scara iar acolo erau atarnate un ciorchine de pensionare ....super amintire din copilarie.....
Cat de faina putea fi apa aceea.....poate Cristina si Claucia stiu despre ce vorbesc
Cea mai fericita 32 + cu
lutoniana spune:
Neata Alex faza cu boul e tare, stiu ca nu e de ras ...ca mai stiu un prieten care nu a mai recuperat nimic din masina dupa impactul cu un cal
Si sa casti ochii mari la cablu ca sa nu mai faci si altele prin casa.
Se repara el pana la urma
Am mai citit odata...oare era un bou de om ?
Cea mai fericita 32 + cu
lutoniana spune:
Vik-cj nu a mai aparut demult am inceput prezenta...
Si cum spunea parca Manga nici Santorini care era fata de gasca
Cea mai fericita 32 + cu
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Neata Alex faza cu boul e tare, stiu ca nu e de ras ...ca mai stiu un prieten care nu a mai recuperat nimic din masina dupa impactul cu un cal Si sa casti ochii mari la cablu ca sa nu mai faci si altele prin casa. Se repara el pana la urma Am mai citit odata...oare era un bou de om ? Cea mai fericita 32 + cu |
Ai fost absolut dementiala....a fost un BOU de INCEPATOR care a spus nonsalant ca i-a intrat soarele in ochi si nu l-a vazut, plus ca i-a spus soatzei sa nu se mai enerveze asa de tare...deci...
Bbelusa cea iubita
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 ...a fost un BOU de INCEPATOR care a spus nonsalant ca i-a intrat soarele in ochi si nu l-a vazut, |
Dana tu nu trebuie sa citesti chiar tot....asa se alinta soferii intre ei
Hai ca am inceput dimineata cu o portie de ras
Cea mai fericita 32 + cu
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Dana tu nu trebuie sa citesti chiar tot....asa se alinta soferii intre ei Hai ca am inceput dimineata cu o portie de ras Cea mai fericita 32 + cu |
Si eu am ras cand te-am citit....nu am nimic cu inceptorii ca si eu am fost pe acolo, dar sa spui cu zambetul pe buze ca ti-a intrat soarele in ochi cand ai carnetul de 2 luni si sa spui sa nu e mare lucru, sa nu te mai enervezi, cand masina e praf pe spate, te cap apuca pandaliile....imi spune soatza aseara "Bine ca nu erai tu cu masina ca sigur ajungeai la Stirile de la ora 5, ca il pocneai pe ala, abia m-am abtinut eu, dar tu....."
Bbelusa cea iubita