Cat costa manopera la zugravit? Dar mp de termpan?

Cat costa manopera la zugravit? Dar mp de termpan? | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spuneti cam cat costa manopera pe metru patrat de zugravit, inclusiv dat jos calcio vecchio si gletuit?

Mesterul imi cere pt zugravitul unui apartament de 2 camere cu suprafata de 50 mp (da, stiu ca sunt mai multi mp la pereti) 6,300 RON si mie mi s-a parut imens!!!

Cam cat ar fi fair?

Si cat mai costa mp de termopan cu profil PVC?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Pentru a primi un raspuns in primul rand ar trebuie sa-ti calculezi cati mp de pereti iti ies,apoi sa vezi cat cade pe mp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Eu am de dat numai lavabil (plus reparatii minore) la un apartament cu patru camere si o firma mi-a cerut 105 mil lei vechi cu materialele lor. Mi s-a parut enorm, asa ca am apelat la altcineva numai pentru manopera (materialele le voi cumpara eu) si am ajuns la 15 mil lei vechi. Dar, repet, este doar de dat lavabil.
Cred ca e mai bine sa ceri doua trei oferte si dupa aceea te decizi. In cazul tau mai conteaza si pe cine iei, sa se priceapa (probabil e vorba de glet, muchii, tavane etc). E bine sa vezi cum lucreaza, o lucrare la altcineva facuta de ei. La mine e mai simplu, ca un lavabil poate da oricine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

La dat cu, culoare e 5 lei/mp de ex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Se bpoare ca pentru dat glet si dat calciul jos ti-a cerut bine.
Colega mea pt un apartament de 2 camere a platit in primavara 90 milioane vechi.L-a facut cap coada.
Daca vrei iti pot recomanda echipa cu care am lucrat eu,dar nu stiu ce preturi mai au acum.
Iti pot da nr. pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cu firma aveti grija cu pretul la mp, mie mi-a zis un pret si cand a trebuit sa fac plata pretul era X3, cica : o mana amorsa si 2 maini de var , plus altele cum ar fi 30 mii scos priza, 20 scos intrerupator, 50 mii pus la loc priza , intrerupator samd!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

am incercat si noi 3 zugravi pana acum.
cel mai ieftin am gasit cu 25 mil numai manopera pt: 2 holuri, bucatarie si un dormitor. dar e de munca. trebuie gletuit bine, in dormitor pus rigips...la fel, dar calciu jos...
precizez ca toate camerele sunt foaaarte mari in comparatie cu apartamentele din buc.

termopanele , stiu ca sunt 100 eur mp. (cam 5 mil un geam normal)

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza27 spune:

in vara asta mi-am amenajat si eu un ap de 2 camere,si o firma imi ceruse 120 mil vechi,dar mi-a recomandat cineva niste zugravi,care mi l-au facut cu 28 mil,am fost foarte multumita de ei,sunt meseriasi si seriosi.daca te intereseaza pot sa-ti dau nr de tel.,sigur te vei intelege la un pret bun cu ei.afli mai multe daca te uiti pe youtube la prezentarea lor click aici http://www.youtube.com/watch?v=I5m291bbPOs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inlove spune:

Termopanul nu se vinde la mp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanablue spune:

Citat:
citat din mesajul lui anemona

Eu am de dat numai lavabil (plus reparatii minore) la un apartament cu patru camere si o firma mi-a cerut 105 mil lei vechi cu materialele lor. Mi s-a parut enorm, asa ca am apelat la altcineva numai pentru manopera (materialele le voi cumpara eu) si am ajuns la 15 mil lei vechi. Dar, repet, este doar de dat lavabil.
Cred ca e mai bine sa ceri doua trei oferte si dupa aceea te decizi. In cazul tau mai conteaza si pe cine iei, sa se priceapa (probabil e vorba de glet, muchii, tavane etc). E bine sa vezi cum lucreaza, o lucrare la altcineva facuta de ei. La mine e mai simplu, ca un lavabil poate da oricine.

Buna Anemona,

Crezi ca poti sa-mi dai si mie niste date de contact, nr de tel, pt persoana care ti-a zugravit? Am primit pana acum niste preturi de m-au lasat masca :(, as aprecia f mult daca m-ai putea ajuta

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu pot recomanda un zugrav f bun si curat! eu am facut 2 apartamente cu el si am fost ff multumita. Cine doreste sa-mi trimita pm.....

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput