cum sa devii geniu pentru numai 200.000RON

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

De ce nu a facut toate cursurile astea la stat si economisea banii?

I-a placut sa fie "activ" ... la "stat" amortesti. Si ce sa faca cu banii cand e asa destept... "Geniile" au nevoi spirituale nu materiale. Nimic nu intelegi mai bird:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

De ce nu a facut toate cursurile astea la stat si economisea banii?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Pt. ca ls stat e mai scump decat la privat.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Cand eram eu tanara era gratis scoala la stat.

Sau te referi la spaga ca se cere mai mult la stat decat la privat?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la stat ai voie o singura facultate gratis, restul cu plata. Si plata e mai mare ca la privat.Mult mai mare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:

Citat:

Cand eram eu tanara era gratis scoala la stat.

Sau te referi la spaga ca se cere mai mult la stat decat la privat?

Ar fi fost culmea sa-si faca hobbyurile pe banii publici :)))

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Prea putin conteaza scandalul penibil cu facultatea aia, conteaza ca acest om a dorit sa invete si a invatat.

XIO, corect este sa spui acest om a dorit diplome si le-a luat.
Cu invatatul, hai sa fim rezonabili, unchiesul asta n-a invatat aproape nimic. Orice om cu scaun la cap care a facut (pe bune) o a doua facultate (in paralel dar mai degraba dupa prima) stie ca diplomele lui neica-nimeni sunt cumparate.
La Spiru Haret diploma se cumpara prin platirea taxei de scolarizare. Examenele sunt o simpla formalitate.

am citit stirea cu atentie, apoi fiecare mesaj la topic, tot cu atentie.

1. capcaunule, confunzi geniul cu educatia renascentista, ntz ntz, ntz.
2. cine citeste stirea, poate sa vada ca dl. Hanganu si-a vandut o casa pentru a-si plati studiile si a fost toata viata un auto-didact. s-a inscris la facultatile astea NU pentru diplome, ci pentru invatatura. deci e pacat sa-l calomniezi, ce spun eu este declaratia sa personala.
3. postarile care il trimit pe "mosulica" la plimbat nepotii in parc sunt de...necomentat.
4. ma indoiesc ca un vanator de diplome ar fi cumparat 600 de carti extra pentru studiu.
5. ma indoiesc profund ca TOTI studentii la o facultate particulara, fie ea si controversata, s-au dus acolo sa cumpere diplome. or mai fi si exceptii cu sete de cunoastere.
6. nush de ce va mirati de faza cu 2 ani intr-unul sau facultati concomitente. daca va uitati pe lista, sunt toate discipline umaniste, nu-i medicina, nu-i inginerie. deci lecturi intense si, presupun, referate sau ce-o fi la o univ. particulara in ro, ca nu stiu. dar ce altceva poa' sa fie? plus 700 de examene?!! as fi clacat, clar, nu-mi plac examenele. eniuei, dl. Hanganu e de admirat. daca ati fi vazut la americani o "babuta" de 80 de ani graduand de la univ., ati fi aplaudat si-ati fi comentat pesimist "numai la noi, nu". dl.
7. bravo, dl. Hanganu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

mie una mi se pare super mosulica,mai eu am facut o facultate si un masterat la stat si mai aveam f putin pana sa clachez...cum 700 de examene?adica 2 ani sa te duci zilnic sa dai cate un examen?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Prea putin conteaza scandalul penibil cu facultatea aia, conteaza ca acest om a dorit sa invete si a invatat.

XIO, corect este sa spui acest om a dorit diplome si le-a luat.
Cu invatatul, hai sa fim rezonabili, unchiesul asta n-a invatat aproape nimic. Orice om cu scaun la cap care a facut (pe bune) o a doua facultate (in paralel dar mai degraba dupa prima) stie ca diplomele lui neica-nimeni sunt cumparate.
La Spiru Haret diploma se cumpara prin platirea taxei de scolarizare. Examenele sunt o simpla formalitate.

am citit stirea cu atentie, apoi fiecare mesaj la topic, tot cu atentie.

1. capcaunule, confunzi geniul cu educatia renascentista, ntz ntz, ntz.
2. cine citeste stirea, poate sa vada ca dl. Hanganu si-a vandut o casa pentru a-si plati studiile si a fost toata viata un auto-didact. s-a inscris la facultatile astea NU pentru diplome, ci pentru invatatura. deci e pacat sa-l calomniezi, ce spun eu este declaratia sa personala.
3. postarile care il trimit pe "mosulica" la plimbat nepotii in parc sunt de...necomentat.
4. ma indoiesc ca un vanator de diplome ar fi cumparat 600 de carti extra pentru studiu.
5. ma indoiesc profund ca TOTI studentii la o facultate particulara, fie ea si controversata, s-au dus acolo sa cumpere diplome. or mai fi si exceptii cu sete de cunoastere.
6. nush de ce va mirati de faza cu 2 ani intr-unul sau facultati concomitente. daca va uitati pe lista, sunt toate discipline umaniste, nu-i medicina, nu-i inginerie. deci lecturi intense si, presupun, referate sau ce-o fi la o univ. particulara in ro, ca nu stiu. dar ce altceva poa' sa fie? plus 700 de examene?!! as fi clacat, clar, nu-mi plac examenele. eniuei, dl. Hanganu e de admirat. daca ati fi vazut la americani o "babuta" de 80 de ani graduand de la univ., ati fi aplaudat si-ati fi comentat pesimist "numai la noi, nu". dl.
7. bravo, dl. Hanganu.

nimic

EXACT. Omul a fost toata viata un autodidact. A vrut sa invete si a invatat. Daca se ducea sa se angajeze si aia il puneau sa-si demonstreze cunostintele si omul n-ar fi fost capabil, atunci da, merita sa fie pus la colt. Dar asa? De ce? Pentru ca n-a stat sa sparga seminte la coltul blocului si sa birfeasca impreuna cu baba Leana? Unii sint pasionati de sah, altii de plimbat nepoti, altii de frecat menta. Mie mi se pare ca omul asta chiar a dorit sa INVETE. De ce trebuie hulit si aratat cu degetul pentru asta?
Nu toti care fac o facultate particulara sint o apa si-un pamint, unii chiar vor sa invete ceva...
La urma urmei cind te angajezi conteaza ce stii sa faci (sau asa ar trebui) si nu de la ce facultate vii.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

M-am gandit sa va dau niste informatii mai exacte, eu fiind studenta la ID la Spiru. Am facut si o facultate la stat, in Politehnica, facultate inceputa pe vremea raposatului si terminata dupa revolutie. Intr-adevar e o diferenta destul de mare, nu poate exista comparatie cat invatam inainte pentru o nota de trecere si cat invat acum pentru un 10. Pe de alta parte, trebuie sa spun ca nimic din ce am invatat in Politehnica nu are aplicabilitate practica - foarte multa matematica speciala care, nu numai ca am uitat-o in totalitate dar nici macar nu mi-a folosit vreodata. La Spiru, pana acum un an se postau pe site-ul facultatii grilele cu intrebari - in general sunt intre 200 si 400, depinde de materie. Raspunsurile le luam intr-adevar de pe forumul studentilor, rezolvate de altii, eu neavand timp sa le caut in carte. Le invatam cam in 3 ore (sau 2 zile daca era vorba de materii cu multe probleme). Incepand de anul trecut nu se mai posteaza grilele, dar 70% din continutul grilelor a ramas cel de anul trecut sau de acum doi ani, probabil le ia ceva timp sa le schimbe in totalitate.
Examenul se da pe calculator, dureaza cam 10-15 minute , timp in care trebuie sa raspunzi la 15-20 de intrebari. La unele trebuie sa alegi raspunsul, la altele trebuie sa completezi fie un raspuns numeric daca e vorba de o problema, fie un cuvant sau mai multe daca e vorba de o definitie.
Totusi, din punctul meu de vedere Androneasca are dreptate – cei de la SPiru profita ca au cateva centre acreditate ca sa elibereze diplome si pentru centrele neacreditate.
Pe de alta parte, daca iau cazul facultatii la care sunt eu, studentii de la ID sunt in principal persoane care lucreaza in contabilitate de multi ani, cred ca stiu mai bine decat profesorii cum se face o operatiune sau alta , uneori fac chiar munca unui director economic dar nu au diploma care sa le dea drept de semnatura. Deci nu vad nimic rau in existenta acestor facultati la ID. Nu sunt insa de acord cu ID la medicina, sport, arte, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Dragelor, dl acela autodidact cinste lui, il aplaudam cum sa nu-l aplaudam. Dar nu despre asta e vorba in propozitie, ci despre calitatea invatamantului, standardele emise de onor ministerul, vreo suta si ceva de mii de diplome ilegale (si deci tot atatia pacaliti), despre solutia politica a unei probleme ce ar trebui sa fie complet politica-free, cam prin zona asta :-)
Pt ca brontozaurii (cati n-au disparut in douazeci de ani prin firescul mers al naturii) nu numai ca sunt activi si la locurili lor, dar s-au inconjurat si de lupi tineri, cu sau fara doctorate false, care au inteles mult mai repede si mai bine ce buna afacere e invatamantul; si care n-au nici un pic de respect pt meseria lor. De altfel nobila, zau.

Mergi la inceput