cum sa devii geniu pentru numai 200.000RON

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei, nu are de unde sa stie? A auzit el de undeva

Imi place cum au devenit unii peste noapte experti in cum se face scoala la USH. Iar propozitiile care incep cu "am auzit eu" imi pun un zambet larg pe fata

Si in lumina ultimei postari, Capcaunule (btw cata marinimie din partea ta sa-i dai o a doua sansa treaca "de la noi", si care voi? ) e de inteles de ce ai opinia asta. Iti aduc aminte ca decaderea invatamantului superior romanesc a inceput cu cel de stat. Ar fi de cascadorii rasului daca as spune la televizor dintr-un scaun de ministru ca toate studentele de la stat fac un excelent sex oral devreme ce reusesc sa termine facultatea. Ca doar ne uitam si noi la stirile de la ora 5.

Si din partea mea ar avea Androneasca tot respectul pentru pasul facut, daca as sti ca nu a facut-o pentru bani. E nasol sa ai universitatea de stat in colaps financiar, in ciuda taxelor astronomice

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix
btw cata marinimie din partea ta sa-i dai o a doua sansa treaca "de la noi"

Androix, dar cu parantezele ce-ai avut?
"de la noi" se refera la unchiesul de 65 de ani si la cea de-a doua facultate, nicidecum la studentul de 50 de ani.

Revenind la critica ta. Am spus in pagina anterioara (citit-o-ai?) ca nivelul este jalnic la majoritatea facultatilor, si de stat si particulare, la gramada.

Intr-adevar Abramburica tremura pentru scumpa-i facultate caci, desi a trambitat acu ceva vreme ca examenul de admitere se reintroduce in toata Poli iata, chimia nu are astazi si maine examen, admiterea ramanand in acest colt al UPB tot pe baza notei de la BAC.

Studenti si absolventi de la SH am intalnit destui si nu dau doi bani pe acestia. Dar nici pe majoritatea absolventilor de la celelalte facultati romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Daca am extinde un pic intervalul de varsta si am mai adauga cateva meserii si sexul feminin cel ambitios,am obtine absolventul spiru,saracu spiru,ce ironie,numele unui reformator dat unei astfel de cangrene.Eu am inteles ca rectorul e unul bondrea care s-a ocupat de "cariera" Elenei Ceausescu.Si ca are drept hobby obtinerea de fotografii in care el apare alaturi de personalitati nene ,el este un om important.
Si am mai auzit ca este a doua facultate din lume ca numar de studentiDin pacate,nu intrsa in Cartea Recordurilor.Aaa,prima era o universitate iraniana....

Da, Lory, gānd la gānd cu bucurie!

... Ce zici tu, ca Bondrea s-a ocupat si de prodigioasa cariera academica a Leanei CODOI ?? Da' cāti ani are, bre ? Cred ca bate suta , mosu' afurisit si nesatul

Aoleu, m-am saturat de densitatea de escroci si impostori pe metru' patrat de Romanika :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Asa se intra acum, cu nota de la Bac? Pe vremea mea eram 6 pe un loc :(
Am īnvatat de m-au gasit dracii ca sa fiu io sigura ca intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am un coleg irakian care are peste 43 de ani.
Omul ala ma umeste pt. ca invata fantastic de bine si vorbeste romaneste foarte bine.
Mama-mea a facut facultatea la privat acum vreo 2 ani a terminat. A invatat la fiecare examen pt. ca era in avantajul ei , adica facea facultatea ca sa mai invete ceva in plus , nu sa tranteasca o noua diploma in CV.

Daca vrei sa inveti eu cred ca inveti si la profi la care examenul se ia f usor, si la stat si la privat.
Am o prietena care a facut la Spiru haret limbi straine ea fiind total paralela cu franceza si acum vb fluent.

Probabil omul acesta a vrut sa stie despre toate si probabil este foarte destept.

Pt. cine spunea de pensie si medicina : da , poti sa ai titlul de medic rezoident daca treci de toate examenele din facultate si de rezi.Greu nu cred ca e .

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Intr-adevar Abramburica tremura pentru scumpa-i facultate caci, desi a trambitat acu ceva vreme ca examenul de admitere se reintroduce in toata Poli iata, chimia nu are astazi si maine examen, admiterea ramanand in acest colt al UPB tot pe baza notei de la BAC.

Mai, dar Politehnica nu este evitata pentru ca ar fi o universitate proasta. Deloc. Din punctul meu de vedere este printre cele mai bune, cele mai serioase (alaturi de Babes Bolyai ).
Politehnica tocmai, e evitata pentru ca e severa, pentru ca "e greu sa devii inginer" si pentru ca absolva facultatea poate jumatate dintre cei care au intrat.

Asta nu e de rau.. e de bine. Numai ca in conditiile in care universitati de tipul Spiru Haret ofera diploma atat de facil, ce rost mai are sa iti bati capul la o universitate chiar grea... de tip Politehnica sau Constructii. Si la care surpriza, s-ar putea sa pici la unele examene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si totusi, care voi? "hai de la noi"; "tot respectul nostru". Sau vorbesti despre tine la persoana a II-a plural? Si care e treaba cu parantezele? Mai citeste o data si fa abstractie de ele daca nu intelegi din prima

Examen de admitere? La stat? Asa cum tu nu dai doi bani pe absolventii de la spiru tot asa nu dau nici eu doi bani pe examenul de admitere de la stat. Ca sa nu mai spun ca nu se ocpua nici locurile scoase, cine si pentru ce sa se lupte printr-un examne de admitere? Vezi facem ce facem si ne intoracem la bani. Hotia si coruptia care au devorat conducerile facultatilor de stat, impreuna cu taxele nesimtit de mari de la locurile cu plata de la stat au facut sa creasca tumorile despre care vorbesti. uite ca am citit.
Stii ce cred eu? Ca BAC-ul ar trebui repus in drepturi! Ar trebui sa redevina examenul fundamental, a carui diploma sa n-o obtina cei care scriu asemenea ineptii pe care in batjocura le numim www.apropo.ro/lol/bac-ul-perle-inca-are-dar-prostia-tot-nu-doare-2755414" target="_blank">perle. Deja cratimele folosite in exces si pe aiurea sunt fineturi
Si mai cred ca in tot scandalul asta Abramburita a spus un singur lucru inteligent: a avut mai demult o idee ca pe diplomele de licenta ministerul sa nu mai scrie nimic, astfel piata muncii sa trieze si sa ierarhizeze universitatile in functie de valoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mda, daca stau sa ma gandesc treaba e aiurea inca de la BAC(ca sa nu mai pomenesc de liceu, ca n-are sens).

BAC-ul e o mare porcarie. De ce spun asta? CUM SE POATE sa existe studenti care NU STIU sa scrie corect romaneste??? Nu cratime..alea sunt parfum..Deci studenti, care cica au trecut de BAC. Cum se poate ca un elev de 18 ani sa scrie atat de infect?(vezi perlele care ne amuza, desi ar trebui sa ne ia cu plans)
Sau cum se poate sa iei bac-ul la limbi straine cu 10(!!!) cand tu habar nu ai sa spui decat ““i am, you are....““

““a, stiti, eu defapt nu vorbesc foarte bine ca nu am exersat, da inteleg TOT““ Zau?

Asta e BAC? Acum 3 ani imi povestea o fost eleva cum faceau cheta in clasa sa-i dea profesorului supraveghetor
Scriau la geografie cu CARTEA PE MASA!

Eu cred ca daca s-ar taia raul de la radacina(adica din liceu) nu ar mai fi atatia incompetenti in facultati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Daca am extinde un pic intervalul de varsta si am mai adauga cateva meserii si sexul feminin cel ambitios,am obtine absolventul spiru,saracu spiru,ce ironie,numele unui reformator dat unei astfel de cangrene.Eu am inteles ca rectorul e unul bondrea care s-a ocupat de "cariera" Elenei Ceausescu.Si ca are drept hobby obtinerea de fotografii in care el apare alaturi de personalitati nene ,el este un om important.
Si am mai auzit ca este a doua facultate din lume ca numar de studentiDin pacate,nu intrsa in Cartea Recordurilor.Aaa,prima era o universitate iraniana....

80 de ani are domnul rector.Dar iata si conducerea universitatii spiru haret:

Da, Lory, gānd la gānd cu bucurie!

... Ce zici tu, ca Bondrea s-a ocupat si de prodigioasa cariera academica a Leanei CODOI ?? Da' cāti ani are, bre ? Cred ca bate suta , mosu' afurisit si nesatul

Aoleu, m-am saturat de densitatea de escroci si impostori pe metru' patrat de Romanika :(

Doar 80 de aniDar are viitorul asigurat:printre prorectori bondrea junior si o doamna emilia bondrea(pe pariu ca nu-i nicio coincidenta de nume?)Printre decani,Onisoru tam-taram,va mai aduceti aminte ,da ,ala care cica coordona o institutie de scoatere la lumina a dosarelor securitatii,vai,a fost baiat gigea,de-al nostru cum sa nu il rasplatim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Si totusi, care voi? "hai de la noi"; "tot respectul nostru". Sau vorbesti despre tine la persoana a II-a plural? Si care e treaba cu parantezele? Mai citeste o data si fa abstractie de ele daca nu intelegi din prima

Examen de admitere? La stat? Asa cum tu nu dai doi bani pe absolventii de la spiru tot asa nu dau nici eu doi bani pe examenul de admitere de la stat. Ca sa nu mai spun ca nu se ocpua nici locurile scoase, cine si pentru ce sa se lupte printr-un examne de admitere? Vezi facem ce facem si ne intoracem la bani. Hotia si coruptia care au devorat conducerile facultatilor de stat, impreuna cu taxele nesimtit de mari de la locurile cu plata de la stat au facut sa creasca tumorile despre care vorbesti. uite ca am citit.
Stii ce cred eu? Ca BAC-ul ar trebui repus in drepturi! Ar trebui sa redevina examenul fundamental, a carui diploma sa n-o obtina cei care scriu asemenea ineptii pe care in batjocura le numim www.apropo.ro/lol/bac-ul-perle-inca-are-dar-prostia-tot-nu-doare-2755414" target="_blank">perle. Deja cratimele folosite in exces si pe aiurea sunt fineturi
Si mai cred ca in tot scandalul asta Abramburita a spus un singur lucru inteligent: a avut mai demult o idee ca pe diplomele de licenta ministerul sa nu mai scrie nimic, astfel piata muncii sa trieze si sa ierarhizeze universitatile in functie de valoare.

Androix , hai sa fim putin seriosi totusi.
La privat e mai usor decat la stat , adica se dau examenele mai usor.
Sa-ti dau exemplu nsite colegi de-ai prietenului meu care s-au hotarat sa faca si medicina generala dupa ce au terminat fiziokineto la medicina.
S-au dus la Arad , la o facultate privata si au terminat cei 2 sau 3 ani de diferente fara sa mearga la scoala la unele materii. Adica ei locuiau in Timisoara, iti dai seama cat au invatat , nu?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput