cum sa devii geniu pentru numai 200.000RON
www.ziare.com/Cum_sa_faci_10_facultati_la_Spiru_Haret-823994.html" target="_blank">Omul care sintetizeaza decaderea invatamantului romanesc.
Nici Leonardo da Vinci nu-si bagase nasul intr-atatea domenii:
Leonardo di ser Piero da Vinci was an Italian polymath, scientist, mathematician, engineer, inventor, anatomist, painter, sculptor, architect, botanist, musician and writer. Doar 11 fata de cele 13 in curand (+ brevetul de pilot ) ale bacauanului.
Raspunsuri
kid spune:
Am inteles ca trebuie sa sustina din nou examenele de licenta pentru a nu-i fi anulate diplomele. Oricum, doar 10 examene la cele 700 pe care deja le-a dat n-ar trebui sa fie o problema.
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
XIO spune:
Bravo lui ca afacut ce a vrut in viata.
Prea putin conteaza scandalul penibil cu facultatea aia, conteaza ca acest om a dorit sa invete si a invatat.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
capcaunul spune:
Aurelian Brontozondrea de la Jurasik Park www.hotnews.ro/stiri-esential-5978164-video-universitatea-spiru-haret-judecata-guvernul-ministerul-educatiei-rectorul-ush-doar-instanta-judecatoreasca-poate-pronunta-asupra-legalitatii-unei-diplome-mec-nu-are-nici-autoritate.htm" target="_blank">Spritu Haret contraataca:
Universitatea Spiru Haret s-a dovedit a fi, in ultimii ani, cel mai redutabil competitor.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Aurelian Brontozondrea de la Jurasik Park www.hotnews.ro/stiri-esential-5978164-video-universitatea-spiru-haret-judecata-guvernul-ministerul-educatiei-rectorul-ush-doar-instanta-judecatoreasca-poate-pronunta-asupra-legalitatii-unei-diplome-mec-nu-are-nici-autoritate.htm" target="_blank">Spritu Haret contraataca: Universitatea Spiru Haret s-a dovedit a fi, in ultimii ani, cel mai redutabil competitor. |
Eh, probabil ca se referea la taxa
Nenea asta cu njpe facultati terminate este tare de tot. Ma intreb in ce domeniu vrea sa ´´ramana´´.Ba nu, ma intreb de ce oare o fi facut atatea facultati....
Cat despre Spiru..nu stiu ce sa zic. Ideea e ca, cu sau fara Spiru orice absolvent de BAC poate face azi facultate. Moaama, o sa devenim o natie de licentiati.
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Prea putin conteaza scandalul penibil cu facultatea aia, conteaza ca acest om a dorit sa invete si a invatat. |
XIO, corect este sa spui acest om a dorit diplome si le-a luat.
Cu invatatul, hai sa fim rezonabili, unchiesul asta n-a invatat aproape nimic. Orice om cu scaun la cap care a facut (pe bune) o a doua facultate (in paralel dar mai degraba dupa prima) stie ca diplomele lui neica-nimeni sunt cumparate.
La Spiru Haret diploma se cumpara prin platirea taxei de scolarizare. Examenele sunt o simpla formalitate.
loryi1974 spune:
Romanii e destepti.E un fel de manelizare a invatamantului superior.
N-as fi crezut ca o sa ajung sa spun "bravo" Ecaterinei Andronescu.Si sa taie adanc ca infectia a cuprins toata societatea romaneasca,toti au diplome si daca ii intrebi ce au studiat sau daca le pui cateva intrebari (nu neaparat de specialitate)habar n-au sa-ti raspunda.Ba acum au si mastere si nspe specializari si doctorate la care in mod normal accesul in masa nu ar trebui sa existe.
Ar trebui cercetate si celelalte "universitati"particulare:Cantemir,Titulescu,Maiorescu,Romano-Americana.Ar trebui sa sustinem cu totii acest lucru.Pentru viitorul copiilor nostri,pentru o societate competittiva si corecta,pentru o societate normala.
http://www.cotidianul.ro/studii_la_stat_versus_facultate_particulara-88694.html
Din pacate,rectorul de la dimitrie cantemir isi are sotul seful comisiei de inv din Camera Deputatilor(oare de ce)
Androix spune:
Daaaa, si o sa si le lipeasca pe perete in baie si o sa stea pe tron cu okii la ele si o sa zica: "ha! ce dastept am fost io ca mi-am cumparat diplomilii astea si ma bucur in liniste de ele."
Putini sunt cei care ar putea sa vorbeasca cu "unchiesul" si sa nu se simta putin in inferioritate... Dar cred ca nici atunci n-ar renunta la pumnii in piept!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
A_Iulia spune:
totusi pensionarii de varsta lui se uita la telenovele sau plimba cainele de-o sforicica...isi trateaza bolile si isi odihnesc batranetile...orice dar nu fac o facultate. Ma mir ca l-au tinut puterile, nu pentru o facultate, ci pentru atatea.
Ok, nu s-o fi invatand carte asa cum trebuie, dar ceva eforturi intelectuale tot trebuie sa faci, doar dai niste examene.
Si eu zic ca e tare de tot bunicutul asta.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
XIO, corect este sa spui acest om a dorit diplome si le-a luat. Cu invatatul, hai sa fim rezonabili, unchiesul asta n-a invatat aproape nimic. Orice om cu scaun la cap care a facut (pe bune) o a doua facultate (in paralel dar mai degraba dupa prima) stie ca diplomele lui neica-nimeni sunt cumparate. La Spiru Haret diploma se cumpara prin platirea taxei de scolarizare. Examenele sunt o simpla formalitate. |
In ce sens formalitate? Adica vin subiectele rezolvate, sau cum?