Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 22
Genutu spune:
Cristi07 - multumesc frumos! Imi voi comanda si eu.
BB - pacat ca nu putem vota decat o data
.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Eu am jurnal in care mai si scriu Lavinia am votat si m-am inscris si eu ,asa ca ia bagati un vot aici http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=22 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2 |
VOTAT!!!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
capitol nou cine face?????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui Genutu BB - ok, dar mai da-mi o data link-ul. |
un vot va rog, pt un bebe nazdravan http://www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=18 multumim.
ps: am vrut sa iti trimit un Pm cu adresa mea de mess dar nu il ai activat.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adra_bell spune:
Anca, trimite si mie parola si userul de la bazarul lui Mihaita pls (votat Maria)
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Genutu spune:
Ce tb. sa fac ca sa il activez?
Pt. fetele care se pricep ce credeti ca este mai potrivit pt. varsta de un an si 8 luni: un sling sau un mei-tai?
bb_yasmi spune:
pai sa intrii la profil, optiuni
_
happy mom Lavi &
ellis spune:
| citat din mesajul lui adra_bell aha, si ai de votat pe Amira si pe Alessia la ratuste adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)