Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(188)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
multumesc frumos. ati vazut ca mi-am facut breton???? ![]()
![]()
adina, ceva pozici????
alina, mi-o si imaginez pe maria dansand....
adra, parul meu e intins cu placa, nu e asa drept el. eu invidiez fetele cu parul cret....

i-am cumparat iasminei o lenjerie de pat cu personaje: pluto, mickey, goofy, minnie...etc e asa de incantata de ea, toata casa cara cearceaful dupa ea si si-l intinde peste tot si sare , danseaza pe el si imi explica ce persoanaje sunt.![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
e asa de frumos cu activitate pe aici......
poate mai revin si din fetele care nu au mai intrat demult!! se stiu ele care......
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
adinag spune:
Aaa, aici se ascund "les conaisseurs" ![]()
Petro, www.foodfantasies.nl/file.html?id=182" target="_blank">meritatul premiu
Cu poze inca nu pot servi, ca nu le-am pus onca online, dar cel tarziu maine seara. Azi nu cred ca apuc ![]()
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Aaa, aici se ascund "les conaisseurs" Petro, www.foodfantasies.nl/file.html?id=182" target="_blank">meritatul premiu Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
vreau si eu...mammiiii......

_
happy mom Lavi &
abramburika spune:
Heheheheee ... mercic, da' eu tot poze vreau ca cadou
. Iar preferatul meu in materie de cocoteiluri e cuba libre
.
bb_yasmi spune:
merg si io sa imi culc copchilu' si revin la .....
ma asteptati, da????![]()
![]()
_
happy mom Lavi &
adinag spune:
Lavi, arati bestial! Am vazut bretonul, of course! Iti sta fain. Chiar vroiam sa intreb de par. Asta ma enerveaza pe mine cel mai mult, ca la coafor imi face parul drept, dar eu nu am rabdare acasa, si arat mereu ciufulita!
Petro, am fost cateva zile in Italia
si vreo alte doua in Austria la un lac. CUm ziceam, revin cu poze, cum pot.
SI m-am intors si cu o depresie mica, dar mica, asa.... ca nu mai sta arnea pe mine
si am pus si vreo 2 kg acolo (ok, asta ma deranjeaza mai putin, c ami-am facut-o cu mana mea).
Copiii ok, F a fost bolnav acolo, in primele doua zile, roseola, dar comportandu-se ok, nu a fost chiar asa grav. Si i-a facut bine marea.
Jasmina nebunatica la fel ca-ntotdeauna (buiaca, cum zicea cineva cand eram eu mica - nu stiu daca este un cuvant cunoscut peste tot
)
Gata, mergem la strand si trebuie sa impachetez mancarea
bb_yasmi spune:
la iasmi am obs ca ii iese una din maselutele care ies in jurul varstei de 2 ani (ultimul set). mai e vreun copilas careia sa ii iasa??
_
happy mom Lavi &