Colectia de toamna - iarna 2005 (243)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mada betooon cu facutul unghiilor!!! mare ajutor iti va da, ai scapat de facutul unghiilor bebelusului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma bazez pe miruna ca i-ar prinde si clame in par:) deci juma de treaba ai rezolvat-o, iti raman nimicurile de facut: mancare, boli, supraveghere, prostii de-astea

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Revin pt scurt timp sa va cer o parere...

Sora sotului prietenei mele are varsat de vant, a aflat duminica de lucrul asta, chiar el a dus-o la spital, o luase de la aeroport si am inteles ca s-au si pupat de bun venit. Acuma vine dilema, nici prietena mea si nici sotul ei n-au avut varicela, baietelul lor de 2 ani idem... Eu am avut. Exista vreun risc daca eu ma vad cu prietena mea zilele astea? Adica eu chiar daca am avut varicela o pot transmite mai departe, de ex la Miru? Cat trebuie sa mai stea in carantina, sa vada daca fac sau nu boala? Aveti idee?

Ma duc sa scot viermele afara ca m-a creierit

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, oh yes, asta e si notiunea mea de camping!: piscina, umbrelute, pestera luminata, starbucks. nu tu spalat la rau cu apa rece, nu tu capuse, nu tu praf, da, da, vreau si eu la campingul american:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Madau, mi-a explicat mie : daca tu ai avut varicela, oricat ai sta in preajma unui bolnav nu o poti transmite mai departe. Asta pentru ca ai anticorpi care omoara repede virusul care ajunge la tine si nu apuca sa se inmulteasca in corpul tau. Poti transmite boala numai daca virusii se inmultesc suficient de mult la tine ca sa fie saliva ta plina de ei.

Mergi la inceput

Anda, capuse sunt si in America din pacate, acolo s-a descoperit boala transmisa de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

leea, am mai discutat noi pe forum de operatia de polipi inainte sa se opereze si alexia: e o operatie f usoara, practic am stat cu vlad in spital cateva ore iar operatia a durat cam 5-10 minute. nu mai imi amintesc daca e cu laser au ba, dar imi amintesc ce nu mi-a placut: faptul ca anestezia e generala, cu masca si nu s-a facut (sau nu se poate face dupa spusele lui) testare sa se vada daca copilul este alergic la anestezie. bine, asta e o problema personala de-a mea, frica de anestezii. in rest, vlad a fost mult mai bine dupa operatie, el n-avea probleme de respiratie in schimb racea des si nu-i treceau virozele decat cu antibiotice (o data l-am lasat mai mult de-o saptamana cu febra si pana nu i-am dat antibiotic nu i-a trecut). acum nu i-am mai dat de aproape un an. in schimb, dupa operatie a facut pneumonia, dupa parerea mea pt ca a ajuns viroza mai uesor la plamani si de aici complicatiile cu tusea, bronsita, astmul. acum nu stiu daca e legatura directa cu operatia de polipi au ba.

dar iata, tu intrebi strict de operatie iar eu divaghez la greu. in concluzie: operatia e floare la ureche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Intru si eu punctual, din cauza de graba.

leea, si noi avem ceva probleme cu polipii. Am fost la control si zicea medicul ca exista indicii ca are polipi si sa-l opereze. Eu chiar nu pricep cum e operatia asa usoara daca medicul nu-i poate vedea direct???
N-am vrut sa-l opereze in primavara pentru ca stiam ca peste vara simptomele se amelioreaza, si chiar asa e: buzele nu mai ii sunt uscate, noaptea nu mai respira pe gura.
Dar am intrat sa-ti scriu de fapt ca, pe cand cautam info despre polipi pe net, am citit-o pe alt forum pe Hildegard care zicea ca l-a dus pe Stefan la operatie in Ungaria, nu mai stiu unde, si era ultra-multumita de profesionalism. Si cum tu esti aproape poate ti-o fi de folos informatia.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Leea, si eu am fost speriata de anestezia generala, dar cum zice si Xandra, e un gaz (care nu da alergie 100%, asa mi s-a zis) si nu dureaza. La Ana a durat cu totul 40 de minute (de cand au dus-o si pana au adus-o semi-trezita) pt ca avea cica un pumn de polipi fte infundati. Singura pb. e pana se trezesc total din anestezia, cca 30 de min, ca-s maraiti, nu focalizeaza cu privirea, nu au echilibru si ti se face mila rau de ei. Dar trece iar efectele benefice nu le enumar, ca din ianuarie am efectiv alt copil. A sarit pe langa viroze, raceli, etc. A facut doar 1 sg otita, in rest nu am mai avut treaba.

Tineti minte anul trecut cum tot la 3 sapt 10 zile antibiotic, febre mari, puroi in gat, internare? Ei din ianuarie nimic special. In plus, i-o fi zgandarit centrul foamei, ca mananca ca sparta, trebuie s-o iau de la frigider, ca baga in ea de parca e sac fara fund.

De la mine pt. voi, ocupatie garantata la prunci: http://www.coloriez.com/coloriage.html - se click pe ce imagini doresti, si print, iaca cum gratis au de colorat mii de imagini din desene. Mai au jos si link-uri catre alte site-uri cu diverse jocuri, bricolaje, etc.

Despre independenta: Ana merge la caca, pishu, se sterge, spala pe maini, isi ia apa, umbla la frigider, mai nou isi face singura dush in timp ce eu o dushez pe Iris, se sterge singura, imbraca (ea isi alege cu ce, n-am cu cine dezbate), dezbraca, incalta, face patul (ma rog, in perceptia ei, impacheteaza hainele (surprinzator de ok), isi fac ordine in camera (asta dupa amenintari ca nu pupa desene sau si din initiative proprii), isi pune dvd-uri, desene (stie mai bine ca mine telecomanda de la dvd), de vreo 2 zile ma lupt cu ea ca s-a apucat s-o schimbe pe Iris de scutec muuult prea des - asa cu o grija si pricepere de nu-i drept. Ma ajuta sa pun masa (servetele, tacamuri) desface iaurturi, sucuri, chestii de prin ambalaje. Cele mai scumpe sunt cand venim de la munte si scot haleala din lada frigorifica, eu deschid capacul si frigiderul si ele se intrec sa-mi dea produsele sa le pun la loc. La fel si cand venim de la cumparaturi, scot de prin plase si se bucura de orice.

Ile, ca sa ajungi la Baisoara, e musai sa treci prin Cluj, sigur ne vedem. Ce faceti voi la Baisoara? Ca putem trage o fuga cu fetele dc stati cateva zile la vreo cabana.

Anda, ai fost bestiala la faza cu nimicurile

Miha, bb2 cred ca e in general dorit, la noi asa a fost, dorit si programat. Dewh, ne-a si iesit din prima Irisuca. Eu tare ma feresc si m-am ferit de sarcini surpriza (desi Ana a fost o surpiza imensa, pt ca voiam sa trecem la treaba "luna viitoare" si eram in perioada total nefertila teoretic), dar ma gandesc ca cine are copil, daca mai vrea nu se fereste, daca nu mai vrea face tot posibilul sa nu ramana gravi. Daca esti intre ele, si nu te feresti, in subconstient cred ca iti doresti copilul. In ziua de azi, cand ai zeci de posibilitati de protectie, ori e alba, ori e neagra. Parerea mea. Eu, de ex., am o singura optiune: ori ma protejez perfect, ori fac copilul (ceea ce nu e cazul). Asa ca am Mirena acuma (se pare ca trebe scos ca face prostii prin organismul meu), apoi voi trece la Nuvaring, deci nu ma joc cu sanatatea mea. Pt mine o sarcina sau un avort reprezinta ambele un risc mare, insa avort (Dne fereste) nu mi-ar face nimeni pe uter dublu-cicatriceal. Noah ca m-am placintit, vorba stimatei duamne de stiinta orgasmatica Noki .

Mai citesc si mai revin.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mai incape un raspuns scurt. Dorinta de (cel putin) 2 copii o am de mult. Am eu asa in cap fixatia ca "sa aiba partener de joaca". De aceea i-am si facut "pe banda", ca sa fie si apropiati ca varsta. Dar asta nu recomand nimanui.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput