Colectia de toamna - iarna 2005 (243)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda poze nu prea am ca am fost de multe ori acolo, doar cateva cu fetitele prin curte.
Povesti - ne-am plimbat mult de data asta, spre deosebire de anii trecuti cand Nati era micuta si nu ne prea puteam deplasa. Am fost si in locuri noi, cu soacra-mea, pe care nu le stiam. Soacra-mea e si ea mare plimbareata.

Prin Apuseni satele sunt rasfirate, o casa ici, una colo, fiecare are o pasune mare. Dintr-un punct de belvedere de sus, cel mai inalt din zona unde n-am fost (inca) cu fetitele se vad si in sus case dupa case. Deasupra de casa noastra nici nu stiam ca mai sunt atatea altele :)

Satul insa e in schimbare: multe din casele vechi, taranesti, traditionale sunt parasite. Proprietarii au murit de cativa ani. Au disparut, de exemplu, mai multe familii de la care luam noi lapte de-a lungul timpului si casele goale, de lemn, se cam prabusesc. Una din ele, chiar pe colt, are o arhitectura foarte interesanta, si scrie pe ea cu cifre din lemn 1824. Din pacate sta sa se prabuseasca.

In plimbarea se sambata cu fetele am vazut o casa veche-veche, cam paradita, credeam ca e parasita. In curte era totusi un bratran (probabil vaduv) cu o vaca. M-a impresionat tare mult: vaca si iarba din curte erau proaspete si vesele, batranul si casa erau in parasire.

Bineinteles ca mai sunt destule case locuite, tineri, copii localnici, copii veniti in vacanta, dar totusi tendinta e de depo****re.

Se construieste pe ici pe colo, mai mult case de vacanta dar si cateva pensiuni. Alte case batranesti mai sunt folosite ca si case de vacanta de catre copiii localnicilor plecati la oras. Unele dintre ele sunt renovate, chiar m-a impresionat o casa veche, in curs de renovare, careia ii mai adaugau o aripa din BCA dar totusi ii pastrau partea din lemn si piatra la care mai turnau ceva beton sa o intareasca.

Mie imi place tare mult acolo, e tare aproape de sufletul meu. Imi place ca e liniste, pace, verdeata multa, priveliste faina, roua dimineata, briza muntelui seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

si frumos si trist ce povestesti

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Ca sa inveselesc atmosfera, perluta de Nati:
In masina socrilor, la intoarcere CD cu Beethoven.
Nati:
-Ce muzica e asta?
-CD-ul lui bunicu'
-E frumoasa muzica! Imi place! Ca sa nu se supere bunicu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

haha, politicoasa...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cami, traseul clasic: Bucuresti-Giurgiu- Razgrad-Shumen-(pe autostrada catre)Varna- Bourgas-Sozopol-Duni. Ce e nasol la el: in Varna, drumul de centura e in lucru, deci e full orasul. Drumul Varna-Bourgas e ok ca nr. de masini, dar trece prin multe orasele si are multe restrictii de viteza.
Noul drum: Bucuresti-Giurgiu- Razdrag-Shumen si de acolo o iai direct din Shumen spre Bourgas, drumul prin munti si intri in drumul vechi Sofia-Bourgas, apoi din Bourgas e drumul clasic spre Duni, prin Sozopol. Eu zic ca astfel castigi dincolo de timpul in sine si numar de kilometri buni.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello!

sunt in concediu adik am numai una bucata copil acasa, pe Maria am dus-o ieri la Roman, sa vedem cat rezista. Am dus-o de buna voie si nesilita de nimeni, io ma simt de parca mi-ar lipsi o mana, tare ciudat.

Bulucel, imi pare rau sa aud ca dl. nu s-a dat pe brazda. Iti doresc sa ai puterea sa treci peste moment si sa te bucuri de Simon.Te asteptam mai des.

Lavi, oau, dar va iubesc capusele. adevarul e ca mai toate insectele au innebunit de la caldura asta. Inclusiv anumite muste, care au inceput sa piste rau de tot, parca le-a apucat strechea.

Anda, Roxi, faina iesire ati avut!

Cami, ce mai face Daria?

pupam colectia, ma duc sa mai frec una alta prin casa, acum ca am juma' de liber

Mergi la inceput

Joy am citit de analizele copiilor. Sanatate multa! Aveti grija la ce mananca, nu le dati prajit, mezeluri, carne grasa. Nu gatiti cu ceapa prajita, faina prajita, toate astea sunt grele la ficat. Nu la tine, mai ales la soacra-ta ma gandesc. Mi se pare ingrijorator colesterolul la varsta asta la Vlad, ca si probele hepatice la Alex.
Succes cu serviciul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Anda, ms de info.

lavi bine ai revenit!cu ce v-ati deplasat ? cu trenul? si cum se cheama satul unde ati stat?poate a scris dar mi-a scapat.

Ioana, cunosc sentimentul.Eu cred ca o sa ii fie bine drei, o sa ii prinda bine o schimbare. o sa te aprecieze mai mult.l-as lasa si eu pe V la mama dar il tine fffff mult la desene, plus guma de mestecat, bomboane si alte prostii, nu il scoate afara din curte.Hm, ma mai gandesc, trebuie sa recunosc ca e si f tentant.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Ile socrii si fetele s-au deplasat cu masina lor. Eu cu trenul pana la Alba si de acolo cu autobuzul pt ca ei erau deja acolo. Satul se numeste Avram Iancu, este locul de bastina al respectivului personaj istoric. Exista si o pensiune functionala prin zona daca va intereseaza i-am gasit site-ul.

Alinus dar in septembrie nu mai gasesti liber? In august cred ca e foarte cald in Creta.

Cu capusele am mai citit, m-am mai linistit: cica incepe sa-ti injecteze saliva de-a ei abia dupa ce a mancat la greu, adica dupa cel putin 24 de ore - 36. Dupa ce mananca mult sange cica ii creste secretia salivara si incepe sa ti-o injecteze tie. Capusa satula o recunosti ca e foarte umflata. La Silvia nu erau deloc umflate, abia se atasasera, la Virgil in schimb era, nu stiu la soacra ca n-am vazut animalu'. Deci daca te controlezi seara si scoti eventualii "musafiri" e OK. Dar tot n-as avea tupeul sa nu-i dau antibioticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

m-am amuzat teribil!!!
http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs&eurl=http://ruxel.blogspot.com/&feature=player_embedded

newsuri- http://amosnews.ro/Cristian_Popescu_Piedone_inaugureaza_cea_de_a_doua_zona_a_Parcului_Copilului-282732
cine sta in apropiere poate ne spune cum este!

Stateam aseara si ma gandeam, dupa o discutie avuta cu o prietena, ce as putea sa fac ca sa castig niste bani muncind de acasa, stiti ca mai am doua colaborari dar din pacate nu imi scot nimic, decat timp pierdut pana acum ... se pare ca va trebui sa il dau la cresa pe matei mai repede decat imi doresc..

lavi, sanatate mult ! ma bucur ca ti-a priit.

coralia, stiu 100% prin ce treci, si la noi se intampla la fel si ca sa reduc timpul, nervii si urletele o imbrac numai cu rochite( pentru ca numai asa vrea)..am invatat ce ii place si ce nu.
si mult succes.

ioana ..

noki, chiar ma intrebam aseara ce faci! succes cu toceala.

Mergi la inceput