Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 13
roxisialexia spune:
ile , La multi ani lui ANdrei! gata ai baieti mari, sa fie sanatos, norocos si fericit.
o saptamana reusita tuturor!
lavi02 spune:
I'm back! M-am intors de la munte cu fetitele, foarte bine si frumos pacat ca iar au avut capusele ceva de impartit cu noi: 2 pe Silvia si 1 pe soacra-mea. Acum iau antibiotic amandoua si sper sa fie OK.
N-am citit decat ultima pagina:
Buluci sper sa se aranjeze lucrurile in viata voastra!
Noki ce impresie ti-a facut Duni fata de anul trecut?
Ilenutza la multi ani lui Andrei! Sa creasca mare, sanatos si sa aiba noroc!
lavi02 spune:
Am citit nitel pe diagonala din urma: Multumesc pentru urarile de LMA!
Telefon n-am avut ca nu avem prea mult semnal pe acolo si in plus mi-am uitat incarcatorul la Bucuresti, asa ca m-a lasat si bateria.
Prefixul l-am schimbat anul trecut, era dramatic rau sa-l mai schimb si anul asta . Sa mai astepte 9 ani!
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Am revenit si noi de la Duni, aseara la 24. Am descoperit un drum nou si in loc de 7.5 ore ca la dus, am facut doar 5 la intoarcere. Complexul mi s-a parut la fel de frumos si intretinut, ba chiar am admirat faptul ca pompeaza constant bani in el si l-au mai vopsit-refacut-adaugat si mini golf. Deci se preocupa baietii, bravo lor! Sarah a ramas cu mama acolo, a fost nitel amarata cand s-a sculat si a realizat ca am plecat pe bune, dar si-a renevit repede si e cu Aghi a ei draga.
Ilenuta- sa-ti traiasca micul-mare Andrei-Ardei, sa fie sanatos voios si norocos!
Lavi- horror cu capusele. Cum aveti voi ghinionul asta? Ne vedem saptamana asta, desi sunt fara Sarah? Mi-e asa de dor de ea...plus ca nu pot sta sa tocesc non-stop...
Roxi, Anda- foarte frumos la ferma.Alexia e asa de cocheta cu coada ei...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ilenutza spune:
Multumim mult pentru urari!si noi va dorim voua muuulta sanatate si copii cuminti, frumosi si iubiti!
Maine mergem si noi la ferma animalelor, asta daca sunt copii Ok, in sensul ca azu merg sa ii fac lui V. un vaccin si sper sa nu aiba efecte secundare.Randul trecut a zacut cu febra 2 zile!!!!!
In caz ca ajungem, sunt si locuri de picnic la umbra? adik o paturica mica si de stat un pic cu copiii acolo?
o saptamana buna si numai realizari!
Buluci bine ai revenit si poti conta pe noi si la bune si la rele!
Joy felicitari pentru job, eu cred ca o sa fie benefic pentru tine si toata familia!
pupice la toata colectia!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
anda77 spune:
noki si lavi, bine ati revenit! povestiri detaliate si poze? nasol cu capusele. le-ati scos singuri sau la dr.?
ilenutza, singurul loc la umbra este pe terasa casutei principale (unde platesti, cumperi sucuri+jucarii). acolo ai masa cu scaune. ar mai fi un foisor dar e mai mereu ocupat in weekend de petereceri si in timpul saptamanii de gradinite. si mai e umbra, dk stau sa ma gandesc, pe aleea catre gaini, rate etc, dar nu stiu unde sa te asezi:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Anda, povesti noi nu am cine stie ce, doar ca am coborat ieri cu Adi pe coasta bulara catre turci, mai la sud. Am fost in Primorsko si Tsarevo. Tsarevo e dragutel ca are un mini-port cu specific local. Primorsko e stil Eforie, tarabesc deci - adica multe tarabe si agitatie. Kiten e la fel, stil Eforie-Venus-Saturn. Nu mi-a placut. In schimb delta raului Ropotamo merita vazuta, e foarte interesanta, numai ca era deja ora 19 si trebuia sa plecam spre casa si nu am mai facut plimbarea cu vaporasul prin delta raului, ca dura o ora plimbarea. In rest, ca si coasta, foarte fain: serpentine, paduri dar dese, nene - pe marginea drumului era un pui de urs mort . Iar drumul nou descoperit, intre Bougas si Shumen extrem de misto, printre munti, doar padure tot drumul, gol, fara trafic. Poze diseara.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
camelia_daniela spune:
Hello!
LA MULTI ANI, ANDREI! Sa cresti mare sanatos, voios si sa ai parte numai de realizari si iubire!
Bulucel, va tinem pumnii sa fie totul bine! Sa dea Dumnezeu sa iasa soarele definitiv pe strada voastra! Te asteptam cu vesti bune!
Anda, am incercat sa vad pozele tale, dar nu pot de pe laptopul de la serviciu ... incerc acasa pe seara!
Noki, vreau si eu detalii desptre noul traseu la/ de la Duni ... ne bate gandul sa mai dam o "fuga" in august - septembrie !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Capusele - naspa, eu merg de 14 ani acolo, socrii de 19 ani au casa si nu am avut niciodata probleme. Ne-au spus vecinii ca au mai gasit in ultimii ani pe pisica.
Le-am scos eu cu usurinta, nu erau asa adanc intrate ca si la Virgil. Am scos capusa vie, s-a plimbat putin pe degetele mele apoi am zdrobit-o intre unghii. Nu aveau sange in ele, deci posibilitatea de contaminare e 0 zic unele site-uri, totusi i-am dat tratamentul de frica.
Capusa soacra-mii avea sange si era mai umflata, probabil a stat mai mult.
Culmea e ca am gasit crema de protectie anti-capuse in Croatia, la un magazin DM (se poate sa aiba si in Bucuresti) dar a uitat-o soacra-mea la Alba. Oricum protejeaza timp de 4 ore, nu poti sa te dai din 4 in 4 ore.
Intotdeauna controlati-va cand veniti de la iarba verde. Cica daca sta sub 24 de ore nu e pericol. De la distanta pare o alunita, uitati-va cu atentie daca nu are picioare