Sezatoarea canadiana (150) Bun venit Mara Nicole!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Kristin - vezi de aia mi-e si teama sa-mi zic necazurile. De teama de a nu fi judecata sau sa mi se ceara explicatii. Nu era mai bine sa faci asa? Da, era mai bine insa mama sta aici cu mine 8 luni pe an si ma ajuta cu copilul. La inceput am fost singura dar de 2 ani ma ajuta. E singura care poate veni aici. Si doreste sa stea in Ro 4 luni in timpul verii. Vrea sa stea la casa bunicilor mei , la tara. Sa-si vada ea gradina si vecinele. Asa ca-l ia pe Tudor cu ea sa-l vada si socrii. Socrii nu s-ar sui in avion nici daca ar afla ca va fi un cataclism si vor ramane singurii pe pamant. Asta una la mana. Daca vine unul dintre ei musai sa vina si celalalt ca astia doi nici la paine nu s-ar duce unul fara celalalt. Au 87 de ani si se bestelesc in fiecare zi. La prima vedere poate aparea amuzant ca inca se mai tachineaza dar dupa o ora, tu ca auditor o iei razna. Daca ar veni aici amandoi ar trebui sa-mi pun dopuri in urechi. Soacra-mea e poeta si m-ar tine la Cenaclu' Literar non-stop, socra-miu s-ar plange de prostata non stop.

Da, Tudor a plecat dupa Pasti si se va intoarce in septembrie. Multi imi zic ca am avut curaj. Am am un suflet din care plang in fiecare zi, imi doresc sa fiu mai aproape de ai mei, of Doamne nu stiu cum e mai bine....Sunt prea multe de spus. Crezi ca mi-e usor...imi vine in fiecare zi sa plang cand vina casa si nu are cine sa ma intampine.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ca de obicei ma faceti sa fiu fericita ca existati. Sunteti tare dragi sufletului meu si va multumesc din suflet de suport.

Maru si mie imi pare rau ca nu esti mai aproape. Dar nu pt ajutor, sincer.

Denisa multumesc de ganduri, telefoane, etc.

Nelia cred ti-a fost greu o luna. Nici nu-mi pot imagina. Dar sincer eu nu-l lasam pe sot sa mearga in vacanta cu sacrificiul asta Uite asa sunt eu mai egoista. Aseara pe cand deja eram moarta legam rosii, taiam iarba, etc. Asa e casa vine si cu eforturi suplimentare. Scuze ca nu am fost cand ai sunat. Incerc sa te sun azi.

Ana, bebitzu imi pare rau de experientele voastre. Eu sincer nu ca ma simt cu adevarat acasa aici dar realizez ca in Ro nu m-as mai putea adapta. Apoi am senzatia ca in termen de explorare a propriilor capacitati si un gain sufletesc si in materie de knowledge simt ca am facut bine ca am venit.

Pitilache, cge

Mqqm sa te faci bine repede si abia astept sa-l vad pe pepiotzel. (eu tot asa o sa-i zic)

Simonna hai ca nu e asa rau. Probabil pt ca-s obo zad dracul mai negru decat e in realitate. A veni soarele.Cum e burticutza mea preferata?

Mi-ro nici in vis nu te cred asa. Te pup si sa stii ca aproape am fugit dupa tine. Apoi fata tu n-ai beut si mancat la botez. Ce faci? Ne revansam noi cumva, nu te gandi ca scapi.

Daiopri scuze de mii de ori. Iarta-ma ca pt o sec am uitat ca tu treci prin asat. Nu vreau sa para lipsit de sensibilitate ceea ce am scris. Iarta-ma te rog. DD sa-ti dea putere si ma gandesc cu drag la tine. Ma simt ca un rahat cand realizez ca eu ma plang si tu treci prin greu atat de mare.

Khristin cred ca asta e problema ca nu am mai luat vitaminele. M-am infuriat ca-s asa grasa sio am pus punctul. Deci acum urmeaza dintii? Fain, grasa, cheala si fara dinti.

Mona mi-a priit intalnirea de ieri. Te pup si mai repetam experienta. Data viitoare The dark knight, ok?

Daca am uitat pe cineva...Scuze. Va pup. Merg ca am mancare de facut, apoila cumparaturi de mancare. Sa merg cui Tony sa-si aleaga un arc si sageata cu ventuza ca ma tricoteaza de cand le-a vazut la un preten. Si a data si comanda de clatite (ceea ce sincer urasc)Dar face mama. Boieroaica e in mare forma, lucra in schimbul trei. Azi noapte era s-o pun in cutie de carton in fata casei. " Kupila alintata, dragalasa, high demanding, cu cercelusi deja pusi si vaccinuri la zi. Luati-o si va bucurati de ea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Dedicatie pt voi

http://www.youtube.com/watch?v=DD5RfwZS7HQ&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani !! ptr. Victoras !!de Diana

Care azi face 2 ani, ca si noi de altfel, 2 ani de Ca.

Olga, ma bucur ca esti mai bine azi.

Eu sunt cam varza, asa e de iti e frica, nu scapi.

Pe scurt, alor mei nu le place deloc aici, cu toate eforturile noastre.

Asa ca Diana, poate mai citesti, avem vreo sansa sa le schimbam biletele sa plece mai devreme ?
Merci inca o data !!

Monicutza, mama ta cum mai este ? S-a mai adaptat ?

Mi_ro, te inteleg f. bine, dar lasa ca septembrie vine repede.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mi_ro, stai linistita ca nu te judeca nimeni. Cu totii facem ceea ce trebuie sa facem, ca situatia noastra aici nu e usoara, in mod special cand vine vorba de copii. Cu siguranta khristin incerca doar sa sugereze o varianta mai usoara (sufleteste) pentru tine, nici vorba sa te judece sau sa ceara explicatii.
Hai ca nu mai ai mult, ce-a fost greu a trecut, imediat suntem in august si apoi septembrie si iti vezi baietelul.

lorelaim, am reusit sa votez! Eu vazusem clasamentul si m-am gandit ca s-a incheiat concursul
Eu cred ca o sa-i placa lui Gabisor la film, doar muzica mi s-a parut cam tare, parca ma uitam dupa telecomanda sa reglez volumul, da' io-s baba batrana, copiii sigur nu se plang de asa ceva
Am fost plecati cateva zile la Sauble Beach dar am venit cam dezamagiti. Asteptam cu nerabdare sa petrecem vreo cateva zile la Wasaga, acolo am mai fost si ne-a placut. Dar pare asa departe!

khristin, sa ne spui daca v-a placut la film! Eu de abia astept sa merg din nou, am vazut ca urmeaza sa apara un alt film 3D, cu niste guiny pigs super-agenti, parca prin septembrie...? O sa fiu prima la coada la bilete!

Ana, esti o curajoasa, te admir mult! M-a impresionat cum ai spus ca stai acolo pentru copil, ca barbatul sigur l-ai convinge pana la urma, dar banuiesc ca gandul la Tudor e cel mai puternic.
Si cum? Mergi la 1000 de insule fara noi? Mai, ce amintiri faine am acolo de la intalnirea noastra interprovinciala!
Hai ca m-a apucat nostalgia si m-am uitat la cele cateva poze ale mele de acolo... parca sunt mai tanara cu 10 ani!
Ana, e si o poza cu tine, daca vrei baga un ochi pe contul comun ca am trimis o invitatie de vazut pozele. Mai e si Simona, Ktrinel cu Julia, Laura lui CataD, almo cu Nicole...

Simona, te-am suparat cu raspunsul meu? Daca da, hai si ia-ma la bataie, nu tzine in tine. Macar eu ti-am raspuns, eu as zice ca-i de apreciat

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

am multe sa va spun despre experienta mea cu daycare si homecare (cum ziceti voi mediu familial). pe ala mare l-am dat direct la daycare, ca si io asa am fost la gradinitza cu toti copiii, cu multe educatoare si asa mi s-a parut ok si normal. dar de cand am inceput sa citesc despre mancare si sanatate si vaccinuri etc, am fost mai atenta. am fost la daycare sa verific ce le dau la copii sa manance, pentru ca se laudau ca au bucatareasa si gateste pentru ei. o fi, dar zarzavaturile erau toate inghetate la congelator (asta e ok cat de cat), aveau mezeluri, plus prafuri pentru pancakes si din cand in cand bagau cate un desert plin de zahar. am facut inspectia asta pentru ca voiam sa-l dau si pe cel mic acolo. dar nu au avut loc pentru el, asa ca am gasit o nana, inscrisa la agentie si cu homecare de 20 de ani. o tipa tare dragutza nu cu mult mai mica decat mama. toate bune si frumoase cand al mic avea un an jumate, ca nu a indraznit sa-i dea inafara de ce ii duceam eu de mancare (sau poate nu stiu eu tot). ce sa mai iubire mare intre pitic si nana. l-am tinut doar 3 luni acolo ca au venit bunicii. acu iar l-am dat, dar s-a schimbat situatia. primeste tort de ziua cui o fi, iar cel mai recent lollipop ca era sa mor cand mi-a venit acasa cu gura rosie de la aceasta bomboana pe batz. am vorbit cu ea si stie ca sunt maniaca cu mancarea. dar ce vreau sa zic e ca asa ma duce gandu sa ma las de job si de toate "luxurile" si sa-mi cresc copiii cum imi place mie, nu cum cred altii ca e bine.
cat despre muzica de care zici tu mona_b, m-ai atins de numa'. mi-am adus cu mine aici tricoul rupt deja cu Megadeath si ala cu Iron Maiden. si chiar de curand am vizionat/ascultat pe youtube niste Metallica si Gun's ca tare dor mi s-a facut. plus Janis Joplin si Jimmy Hendrix. yummy
va pup si sa aveti un weekend fain de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mihaela, imi pare rau ca te-ai simtit prost, n-ai de ce,Tudor e maricel acum si-i prinde bine sa mai schimbe mediul si bunicii sa se bucure de el, daca nu pot ei veni la voi.
Olga, si mie mi-a prins tare bine iesirea de ieri, in ciuda vremii de rahat, dar macar au reusit bebelusii nostri sa aiba un play date si vad si eu cate un film de la cap la coada. Iar Slumdog e de nota 20, cu siguranta isi merita din plin laudele si premiile. Data viitoare negresit vizionam Dark Knight, ca eu-s fan(a) raposatul Heath Ledger, nu atat pentru good looks, cat pentru talentul remarcabil...ti-a placut "Monster's Ball"?
Ca tot ai pomenit de clatite, care-s punctul meu forte la deserturi, data viitoare va aduc un tort de clatite.
Daiopri, ne mai vorbim, ma gandesc la tine mereupe tine si baietii tai frumosi si cuminti. Sa stii ca daca vezi boieroaica Olgai, nu te mai dezlipesti de ea...vorbeste cu ochii si e mereu bine dispusa.
Ana, osi pentru tine, pentru puterea de care dai dovada.
Biscu, din postarile tale am dedus ca avem multe in comun, gusturi artistice si lifestyle in general. Poate facem schimb de info. Ma bucur ca ti-au facut placere videoclipurile. Rammstein sunt geniali in stilul lor, mi-as dori sa ajung la un concert de-al lor candva. In vremea studentiei la partyurile noastre domina muzica hard rock si heavy metal. Ascult cu multa placere piesele bune.
Daca-ti place Goran Bregovic, e imposibil sa nu-ti placa si filmele lui Emir Kusturica; un cadou pentru tine, o bucata din coloana sonora a filmului: Dom za Vesanje- traducerea in romana suna aiurea. Hold on to your seat:

http://www.youtube.com/watch?v=uCdfAyzs4Ok

In alta ordine de idei, bine ca te-am prins din nou pe-aici, ca voiam sa te intreb daca stii cumva vreun day care unde se da mancare organica celor mici, am o prietena cu un baietel de 3 anisori care cauta asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Ziua Liliacului- in varianta lui Bregovic:

http://www.youtube.com/watch?v=DwA_Zg_z-FI&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Vai de mine, tre sa fug afara (ca ma alearga sora mea) da am zis sa scriu repede.
Olga iubita mea, nu ai de ce sa iti ceri scuze. Eu nu am nici o problema cu ceea ce se intampla, si daca nu as avea motanul asta mare pe care vreau sa il protejez, si pe mama, mi-as scrie in frunte ce si cum. (Eu v-am is ca m-am dus cu capul).
Deci, nu m-am simtit in nici un fel ci am glumit, sa te fac pe tine sa zambesti.
Si mai vroiam sa zic ceva. Stiu ca toate va simtiti ciudat cu problemele voastre comparat cu asta, dar nu e cazul de comparatii. Asa am fost si eu, si problemele fiecaruia sunt importante in felul lor.
Eu cel mai mult am invatat de la LauraB sa va zic drept.
Si cum scriu si cum ma simtiti asa sunt. Chiar mai bine
Sa va zica rocs
Ceea ce mi se intampla nu are nici o valoare mai mult decat un inconvenient momentan. E bine, e rau asa, eu asa tratez. Nu citesc prea multe, decat pe DC. Sotul se informeaza, sufera, are sperante.
Eu doar m-am gandit o data in urma la sora mea, o vad cum e acum si nu am nici un motiv de ingrijorare
Deci pt mine nu exista ca nu este bine. sau ca nu o sa fie bine. Deci nu sunt sensibila la subiect
Boieroaica o vreau eu
MonaB, pai zi asa ca le ai cu clatitele atunci vreau ajutor
Nelia O sa incerc.
Khristin, fac core conditioning, pilates si yoga. da incepe sa mi se para usor pilates
Mi-roNimeni nu judeca. Cum ziceau fetele toate stim cat e de greu cu motanii astia de crescut departe de bunici si adoptam ce metode putem. Si asa e, am dat si eu motanul 2 luni in ro si vorbeam singura in casa. Ca sotul nu se pune in situatia asta.
Simonna multumesc de mesajAi scris frumos, dar ca si pe celelalte fete, te rog sa nu te intristezi sau stresezi de la asta. Think pink
Pupici lui MissZ.

Mai revin ca miorlaie pisoiul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

mona_b dar sunt fan filme Kusturica. tre sa le caut prin arhiva, ca mi le-a dat varu-meu. a fost "vremea tziganilor" acum vreo 7 ani, cand stateam noptile sa-mi alaptez bebeul. inca nu m-am uitat, dar o sa ma uit la ce ai pus aici. si varianta de Ederlezi am vizionat-o, chiar pe asta.
pe raimstein nu i-am stiut pana mi i-au aratat prietenii mei buni de aici, si nu-mi vine sa cred cum n-am stiut de ei. asa e, sunt geniali.
cat despre gradi organice, cica e una in oakville, dar nu am incercat-o. pe bune de nu-mi vine sa deschid o gradi cu chestii organice (luate de la ferme locale), fara tv, cu multe activitati creative si muzica si stat pe afara. nu am auzit de asa ceva pana acum, dar eu asta le-as oferi copiilor mei.

Mergi la inceput