Oradea * (45)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Noi venim
WE frumos, insorit si cald, tuturor
LMA celor ce-si serbeaza onomastica azi
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristina22 spune:
MARIILOR
Vedeti?? E soare!!
Simi-io confirm sau ba, mai in apropierea zilei de 21.Ca noi suntem oameni fara agenda.
Va pup!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
La multi ani Mariilor!
Sa ne traiasca si sa "ne-infloreasca"!
Abia astept sa o vad pe mandruta azi. Sunt curioasa de cine se va bucura mai tare ca a venit sa o vada: tata-sau, bunicii sau matusica. Ea e in sat acum si ajungem si noi mai spre dupa-masa.
Maine avem parastas la strabunica ei. Asa zboara weekendul.
Daria, spor la pregatiri si un pupic mare si special Giuliei, care maine e sarbatorita. Ii urez de pe-acum sa aibe numai bucurii si succese, sa fie sanatoasa, ca mamica ei sa se bucure in fiecare minut ca are asa o mandrete de fata.
La multi ani, GIULIA!
andy.p spune:
Din partea mea si a Alexiei !!
LA MULTI ANI MARIILOR!!
Laura, Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
moni_or spune:
LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE MARIA SI DERIVATE!!!
SI UN LA MULTI ANI SPECIAL CELEI MAI SCUMPE NEPOTICI, MARIUCA, AI CAREI CARLIONTI TARE AM VREA SA-I MAI VEDEM!
MARIUS, cat de frumoasa poate sa fie fata ta cea mare!!! Nu ca cea mica n-ar fi, dar cea mare are un aer enigmatic, feminin, de domnisoara, nu stiu cum sa spun, dar e frumoasa de pica! Sa-ti traiasca minunata familie!
LAURA, sunteti si Maria, tu si Alexia? Daca da, la multi ani fericiti si voua si sarbatorire frumoasa!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Va multumesc si eu pentru frumoasele urari.
I-am luat Mariei un tortulet.
Laura si Alexia - pupici si imbratisari si pentru voi! N-am stiut ca sunteti sarbatorite azi. La multi ani!
Ma duc sa imi fac bagajele ca-s in intarziere.
Album 1 + Album 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Da - multumesc pentru aprecierile la adresa fetelor mele - seamana cu tatal lor.
La multi ani carliontilor si dealtfel tuturor celor ce se numesc Maria, Marilena, Marin (cu sa fara nea' in fata, miliardari sau in devenire)
Astazi este o zi superba asa ca va doresc tuturor sa aveti cea mai frumoasa zi de 15 august 2009 din viata voastra!
Va pup pe toate dulce de tot (nu exagerat ca se pune si apoi...)
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristina22 spune:
noah, daca Laura si cu d-ra Alexia au recunoscut ca se cheama Maria si au si dat un pepsi, uite nu ma las mai prejos si vin cu niste cornulete cu nuca si recunosc ca si eu ma numesc Cristina-Maria.
Deci, inca o data MARIA
ALEXIA
LAURA
MAMA DE LAURA
MAMA MEA
IO
Cine se mai inscrie?
Marius
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
moni_or spune:
La multi ani Cristina Maria! Ai incercat sa stai pitita sa scapi ieftin, dar n-ai reusit, nu?
Marius, dar tu nu esti sarbatorit azi? Nu e tot un derivat din Maria? Daca da, la multi ani sanatosi si tie!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Asa spune mama insa eu nu cred.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa