Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Guzelnico-cand merg in tara? Depinde. Cateodata vin si ai mei aici, dar ei pot numai in august, de sarbatori nu pot veni pt ca tatal meu e preot. Am avut ani cand am fost de 2 sau de 3 ori. Cand merg de Pasti stau 4-5 zile, in august 2-3 saptamani, de Craciun maxim 10 zile. Acum ma cam dau disparuta, pt ca ultima data am fost acasa anul trecut de Pasti. Anul trecut in august am fost toti in SUA la fratele meu.
Tu mergi mult mai des, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Fetelor, va pup pe toate si va urez o seara cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

hmm................schimbu 3????

eu sunt in cautarea unuei best deal pt combina frigorifica

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Prezenta si eu, inainte de somnic.
Bafta babyblue, sa fie cu ochisori mici si frumusei. Eu...imi trag sufletul dupa concediul cu piticii. A necesitat si o vopsire a parului, intrucat zgatia aia mica m-a albit pur si simplu. Va povestesc eu cand am ceva timp. Acum pic de somn.
Pupici la toate suricatele.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaa
va invit la !!!!
ieri am fost la rau, am gratarit, si din-alea....
o zi buna, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna dimineata fetelor!

Asa... unde ramasesem? Vineri seara, cu o durere de cap cumplita, am plecat la Bucuresti, la consultatie. N-am gasit locuri la vagonul de dormit asa ca am rebegit de frig la cl. I (ce stie taranul ce-i aerul conditionat). Cu vreo 2 ore inainte de Bucuresti am rugat nasul sa inchida aerul, cred ca era setat la 10 grade. Sambata la cabinet, echo, folicul mai mare de 21, test de ovulatie beton, sotul cu mine asa ca... un fel de pregnyl si inseminaaaaaare. Si dupa asta am inceput iar sa dardai, si de durere, si de frig, desi in Bucuresti se murea instant de caldura. Dupa-amiaza, intercity tot cu aer conditionat, eu infofolita cu pulover de lana si picioarele invelite intr-un tricou. Se uita lumea la mine ca la urs.
Cand am ajuns acasa, mi-am pus termometrul: 38,5. Luni, 39,4 - spitalul de urgente, analize etc. Se pare ca e ceva de la rinichi. Sotul meu le spunea la dr. ca-s gravida de 2 zile si sa aiba grija ce tratament imi dau. Am tinut-o intre 38 si 39, iar de ieri iau augumentin, dupa ce ne-am asigurat ca in cazul unei sarcini nu e nici o problema.
Abia azi mi-a scazut febra si incep sa deschid ochii, sa mananc cate putin, sa invat sa merg... Sunt cam epuizata de boala.
Deci, sunt in z17 de CM si z6 de la a 2-a IA. Dumnezeu cu mila!

Galli, imi pare rau pt. vestile proaste, dar fii optimista pt. ca eu personal cunosc 5 oameni care au scapat din asa ceva.
Babyblue, baftax10000! Doamne ajuta! Nu faci sauna si bai fierbinti, nu ridici nimic! Mie dr. Moisa mi-a zis sa iau duphaston, pe langa estrofem, tromboas si acid folic pe care le iau de la IA trecuta.
Lumy, nici o fapta buna nu ramane nepedpsita! Tu sa fii sanatoasa, sa te bucuri de sot si casa! Orice corp care nu e sfera are cel putin 2 fete.
Ancuta,ai discutat vreodata cu tatal tau ce parere are Biserica despre IA si FIV?

Va pup PE TOATE, iar o sa dispar cateva zile, ieri a murit o bunica a sotului meu si tb. sa ne ocupam de inmormantare.

Mereu a voastra,
Elena
z17

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

hei, baby libra!!!!!!!!!!!
ai grija de tine, mai ales ca aveti mult de umblat!!!!
asteptam vesti bune de la tine, sa se fi lipit ceva acolo, in burtica!!!! te pupam toate!!!!!!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Da, saru'mana Galli,
noi cu prezenta si cu banii, ca are cine sa faca treaba. Implinise 90 de ani, asa ca era de asteptat. Dar tot tre sa umbli dupa una alta, noroc ca iubitul meu se mobilizeaza exemplar la chestii de-astea. Dupa 3 parinti pierduti si 7 ani de pomeniri, fara frati, fara surori, avem deja experienta...

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Galli, unde iti faci IA si de unde stii data exacta?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

ufffffffff-da, asa e viata......
libra, m-a trimis dct meu la un coleg de al lui la cluj!! a spus ca sa merg, a vb cu el la telef, etc.mi-a spus sa merg in ziua 12-13, etc, de-astea, stii tu....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput