Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iahim/iahim.jpg)
iahim spune:
Salutare!Si la noi caldura mare...De maine se zice ca se racoreste...Este si nu bine cu A/C...lui fii-miu ii curge nasul si stranuta,desi il tin in camera mica cand ii dau drumul...
Maru,lasa ca te revansezi tu la iarna...sa vezi ce te mai rugam sa dai cu bulgari in noi!
Ce mai face Mexxa,n-am mai intrat la umanitare...
Numai bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alic/alic.jpg)
alic spune:
gagici, va servesc cu o berica? haideti! pe arsita asta merge beton!
Mexa, am vazut ca erati bucurosi ca plecati acasa...e bine Sebicu?
Dodo, ce-ti fac puisorii? te intrebasem acu ceva vreme cum faci tu cu Isa pe soare la mare, dar probabil nu te-ai mai intors in urma sa citesti..
Aidule, o echo nu ne bagi si noua? nu de alta, dar sa confirmam si noi existenta cuculetului....
Lali, si eu am servit de dimineata un frape...buna ideea!
Iahim, mai bine inchizi de tot aerul..ajuta doar pe moment, mai mult dauneaa de zici ca-i curge alui mic nasucul...
si la noi e caldura mare...e mai bine ca stam la parter si e mai suportabil...
oricum, evadam de obicei pe la 8 si ne intoarcem pe la 11-11.30, desi am tot zis c-am sa reduc programul asta, ca invat copilul prost, dar se vede ca inca nu-i posibil, asa ca o facem pasare de noapte
Maru,d-na W..ma bucur sa va vad
cine mai e de pupat? ma lasa rau memmoria in ultimul timp, nu stiu daca-i ceva normal, dar uit de la mana pana la gura ...ori or fi batranetile?
ALICe
eu
![](images/user_woman.png)
mexxa spune:
Salutare salutare
Eu vreau bere....multa si rece.
Eu de dimineata fac smotru prin casa,,,,mancare...mai am si un 5 sarme de calcat....
In rest suntem bine...Sebicu e tare fericit acasa.
Ieri am fost la tuns....diseara va pun poze cu noul look a piticului.Am tuns carliontii ca sa ne ajute la spalat pe cap....
va pe toate si fug inapoi la treaba.!!!!
, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic Dodo, ce-ti fac puisorii? te intrebasem acu ceva vreme cum faci tu cu Isa pe soare la mare, dar probabil nu te-ai mai intors in urma sa citesti.. |
Eu anul acesta vad marea doar de la ferestra
![](icon_smile_wink.gif)
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare1.gif)
![](floare2.gif)
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![](rugaciune.gif)
*oooo*~*oooo*~*oooo*
![](floare.gif)
![](floare.gif)
pentru:
Bogdan
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
principe spune:
salutare la gagaici!
stefi,bine ai venit!
ce bine e cand te intorci la cafenea si barfele-s numai de bine.
noi suntem ocupati tare,eu cea mai ocupata.vineri a fost zi libera si l-am avut pe sebas acasa....sicum tati a fost si el acasa am fost plecati.
lui El Grande-i place la nebunie la camp.cand vine acasa arata ca un porc,ma uit bine la el cand ma duc sa-l iau, sa nu-l confund...noroc cu marimea...a inceput sa nu-i mai taca gura,ma zabaceste de urechi.
zilele trecute am fost sa-mi fac de cap,la cumparaturi..si mi-au clonat credit cardul,in 3 minute mi-au folosit de 3 ori cd-ul.
am avut de umblat pe la banca,ca de..altceva nu aveam ce face .
hai ca revinp "toante"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
'neata
si o saptamana frumoasa
Aida ... 33+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Maadi spune:
Buna fetele,
Am inceput serviciul si este cam naspa dupa atat timp. Si ziua de luni e asa de lungaaaaa.
Am avut un we plin, ca am tras tare sa terminam curatenia in casa, deci am smotruit la greu si eu si sotu'. Dar a meritat, ca a iesit frumos.
Calin nu mai avea stare sa stea la soacra mea si ne implora plangand sa-l aducem acasa.
Speram sa mai plecam 1 saptamana la mare, Calin, soacra si eu. Iar pe urma sa-i las in Moldova vreo 10 zile.
Mexxa - Bine ati venit acasa. Cum se simte Sebicu? Maseaua ta cum este, a trecut? Sanatate multa.
Va doresc o saptamana frumoasa.
principe spune:
Am citit la umanitare ca Sebicu mic nu-i tocmai bine,a facut febra iar.medicul este ingrijorat si i-a chemat maine la consult.
offf,ma Andrusca..tinem pumnii si ne rugam sa nu fie nimic grav..dd sa aiba grija de puiutul tau