Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui mexxa

pentru doamnele mele scumpe.

Noi suntem fericiti ca maine plecam acasa

Aveti grija de voi si ne auzim de acasa!!!

Andreea, mamica ingerasului luptator...

Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Sper din tot sufletul ca s-a sfarsit suferinta lui Sebi!Sanatate multa!Te asteptam cu vesti numai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Maruleee,te omoooor!Vino c-o galeata de ploaie si aici ca ne topim si maine cica o sa fie si mai fierbinte,ca_cald nu se mai poate spune.
Andreea,bine ca te vedem linistita.Dea Domnul sa nu mai umblati prin spitale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Cata ploaie vreti? de dimineata, de seara, de pranz, de noapte?
Ploua, PLoua, PLoua si o sa imi iau zile de concediu dupa prognoza meteo, ca altfel ca vad ca am sa fac plaja in decembrie prin Cuba ori Dominicana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Pentru voi toate.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Pfu!Caldura mare!Am bagat aerul conditionat in cafenea,haideti ca nu mai este cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu am inchis AC-ul, sincer, am nasul ingheatat, la fel si destele de la picioare...si cand te gandesti ca in 3 luni vine iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

eu am inchis AC-ul, sincer, am nasul ingheatat, la fel si destele de la picioare...si cand te gandesti ca in 3 luni vine iarna...

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

pai si aici in 3 luni e posibil sa fie iarna , oooof , inca nu te-ai obisnuit cu frigul?

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

super strong poate va treziti

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

A ajuns si la mine mirosul de ...Ma duc sa fac un frappe!

Eu m-am trezit la 6 sa dau putin drumul la A/C ca nu se mai putea...Azi e din nou "caldura mare".

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput