Cafea cu aroma de femei si bebelusi -107-
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
si la noi canocula dar bine macar ca a inceput sa bata vantu ...
mai , undee sunt principesa cu El Grande si Adinoaca cu Shori?
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alic spune:
dragelor, va pup pe toate si ma duc repede sa citesc din urma!
sa stiti ca n-am disparut de tot, doar ca Natalia ma solicita mai mult decat m-am asteptat...in sensul bun
revin!
ALICe
eu
Dodo-pui spune:
prin zone umbroase
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
slimatei spune:
va multumesc
spor la treaba la fete si cat mai multa rabdare tuturor mamicilor..am venit si eu cu o cafelutza serveste cineva?
...adica mai multe
cu pozici mai tarziu daca reusesc...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru sa va zic ca ploua, ploua, ploua si-i trecut de ora 9? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Daca ploua te urasc eu o sa am copii copti la propriu dupa vara asta...
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
mexxa spune:
pentru doamnele mele scumpe.
Noi suntem fericiti ca maine plecam acasa
Aveti grija de voi si ne auzim de acasa!!!
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
ia , ia
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
iahim spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui prin zone umbroase www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
Ma faci sa fiu invidioasa!Vezi ca acu' ma intorc la mare si fur toata briza!
iahim spune:
citat din mesajul lui maru sa va zic ca ploua, ploua, ploua si-i trecut de ora 9? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Maru,cred ca-ti pierzi amicele din cafenea daca mai spui ceva...Trimite si tu cate un strop incoace si zii ca nu stii nimic!