Fete din Austria gasim pe aici?
Raspunsuri - Pagina 8
anto spune:
...am aparut si eu odata cu zapada!Bine ai venit Babee si ma bucur ca-ti merge bine si ti-a priit in Romania.Din cate inteleg esti cumva din Brasov de loc?Ce ziceti de timpul asta...?! Acusica ne pregatim de,abia astept pregatirile de craciun ,sa cumpar cadouri i-mi place la nebunie dar mai ales sa primesc ,craciunul mi-a placut cel mai mult dintre toate sarbatorile .
Mai da ninge serios cred ca ar trebui sa-mi schimb cauciucurile daca mai vreau maine sa ajung si la lucru ca de o tine tot asa e clar ce o fi maine.Tori la tine trebuie sa fie zapada ca lumea ,ce-ti pasa pleci in Romania saptamana viitoare si eu m-as duce da nu cred ca mai ajung pana in primavara .Fetele numa bine ,pe maine sau poimaine...
TORIA spune:
Cum la tine ninge si la mine nu?Aici ploua dar la noapte sigur o sa ninga,nu mergeti in Romania de craciun?si eu care credeam ca o punem de o colindapacat.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
anto spune:
Ezapada de 15 cm.de o tine tot asa pana maine o fi de juma`de metru ,maine facem precis om de zapada.Chiar ma mir ca la voi ploua ma gandeam ca nici nu poti iesi din casa de zapada.Nu mergem de Craciun in Romania da tot o punem noi de-un colind odata...
Babee spune:
A ninsssssssssssss
Cam devreme anul acesta, dar e asa frumos, parca suntem in povesti.Afara nu e asa frig ..merge o plimbarica si doi bulgarei azi
Si ce-as merge la patinoar..ca s-a deschis..da nu putem...offf, si la anu' nu se stie..si asteptam Craciunul..ca tot se vorbeste de cadouri...
Toria, hai sa ne colindam reciproc, ca nici noi nu plecam nicaieri,o sa fiu bucuroasa daca sotul meu va fi liber de Craciun, ca de Revelion...atarn si eu pe holuri, ...deh..
Drum bun acasa, aveti grija, luati lanturile cu voi,..ca nu se stie...Si sa fim sanatoase si iubite
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
TORIA spune:
Noi mergem in Romania de craciun Anto ramane aici,de 13 ani de cand sint aici am facut de 2 ori craciunul aici dar nu am simtit,imi lipsesc fratii si prietenii si aerul de sarbatoare care e acasa mirosul de brad si cozonacii deja incep sa asa dor imi este,mai un pic ma apuc sa fac si eu niste kekse sa avem pentru craciun de rontait,te-amsi sa aveti grija de voi.
anto spune:
Euam facut de multe ori craciunul aici si e adevarat ca nu e la fel de frumos ca in Romania ,mie i-mi lipsesc aici colindatorii fara ei parca nu e Craciun adevarat .Dintotdeauna abia asteptam sa impodobim bradul si sa vina colindatorii si... cadourile binenteles .Anul asta se pare ca-l vom face aici,probabil ca va fi destul de monoton... o sa ne colindam Babee virtual .Hey...mi-am adus aminte ca mi-a dat o colega o reteta de Gugel hupf foarte bun si simplu de facut ca mie de astea-mi trebuie ,cred c-o sa incerc azi sa-l fac si merge si de craciun ,DE COZONACI & c.o nu ma apuc.
cricri spune:
Buna fetelor!
Ginduri de Craciun...frumos, frumos!
Am scris si eu un mesaj intr-o dimineata(pe la 3)si cind m-am uitat a doua zi, ia-l de unde nu-i.
Si voi intre timp ati mai umplut o pagina.
Eu intru foarte rar pe forum. Bibilica mea imi ocupa tot timpul.
Babee, o sa vezi tu cum e...dupa...
Ai primit email-urile de la mine?
Anto, stai linga Graz? Unde anume? Poate esti linga mine...
Eu stau in Köflach/ Voitsberg.
La mine a nins bine si aseara au fost -7 grade.
Totul e alb si asa de frumos.
Unde mai pui ca azi a fost si un soare superb...cald, ca am stat afara cu bibilica numai in pulovar(eu).
Da cind ma uit de jur imprejur toata padurea si toti muntii albi.
Mie una imi place tare mult.
Prefer frigul ploiilor interminabile (de dimineata pina seara cam cite 2 zile consecutiv).
Pe curind!
cricri
anto spune:
Da cricri ,stau destul de aproape de Graz,cam 70km,aproape de Hartberg .Nu stiu cat de aproape sunt de tine(Osa ma uit pe harta),prea departe nu poate fi...
TORIA spune:
Halo cricri fain ca esti si tu cu noiuite asa ne mai inmultim, pacat ca celelalte fete nu scriu si ele aici ca mai sint cateva din Austria,Anto uite ca ai gasit pe cineva aproape de tine,pe acolo cred ca am si eu niste cunostinte cred ca satul se cheama Bernbach sau asa ceva am fost odata pe acolo frumoasa zona.La noi e soare,zapada nu avem dar e frig rau de tot.Numai bine va doresc la toate.
cricri spune:
Buna fetelor!
Pai Toria, Bärnbach-ul e la 6 km de mine.
Si e un oras, mic, da oras in toata regula.
Eu ajung destul de des acolo, fiindca in "zona" sunt multe magazine, de toate tipurile (ex:Billa, Jello,chiar si McDonald's).
La prinz am fost si ne-am plimbat aproape 2 ore: soare cald frumos, insa as'noapte au fost -8 grade.
O saptamina cu realizari!
cricri