Fete din Austria gasim pe aici?
Raspunsuri - Pagina 19
alinah spune:
Babee, n-am putut sa nu ma abtin!!
quote:
Noi avem burtica plina de papica..si mandarine(fetelor, cred ca am mancat cu zecile de kilograme mandarine, nu stiu ce am...)
Poate esti un pic gravida??
Babee spune:
Chiar Alina..mai stii....???
Pupicei...si nu te mai abtine, ca face rau
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
alinah spune:
Acum sa trec la chestii mai serioase...
Uffff, trebuie sa le iau pe rand...caci multe s-au intamplat aici pe forum de cand n-am mai scris...
Sa incep cu Alexa22 si Klavier. Bine ati venit!! Ma bucur ca ne inmultim pe zi ce trece si tare m-as bucura sa formam o comunitate micuta si sufletista in continuare.
Va urez la amandoua in plus sarcina usoara si sanatosi!
Klavier, dupa cate ai vazut ai cam fost data de exemplu negativ aici, ca nu vrei sa ni te alaturi...si cand colo, tu nevinovata. Bine ca te-a indrumat Babee catre .
Dupa cate am inteles, vii si la intalnire! UUUURRRRAAAAA!
Alexia22, tu nu incerci sa vii si tu la intalneala? Sa ciocnim un paharel ? Te asteptam!
Nu-mi vine sa cred ca ne adunam destul de multe....foarte bine...gata cu dezamagirile, nu-i asa Babee si Anto??
Apropo de invitatii de alaturare de grup, am trimis si eu un e-mail Andreei (o fata din Franta ne-a rugat sa ii scriem), am invitat-o sa ni se alature pe forum si intalnirii de la Viena , dar n-am primit nici un raspun pana acum.
Cu locul de intalnire...vienezele sa decida..."I'm an alien in Wien", vorba cantecului...Ma conformez si ma prezint unde zic localnicele, dar cum una din tzinte a fost Weihnachtsmarkt-ul de la Schönbrunn, eu zic ca e bine la poarta, ne ghidam dupa bortoase
Eu zic, ca dupa ce ne ingheata un pic piciorusele printre turta dulce, alune si castane prajite...sa ne retragem la o cafenea, bar mai linistit si sa barfim pana ne-o amorti limba Pe barbati ii asezam la polul opus al barului, sa vorbeasca de pana or cadea sub masa .
Cam asta e cu intalneala...abia astept!
Anto, tu cat vrei sa stai in Viena? O noapte sau doua?
Am fost si eu joi in Weihnachtsmarktul de aici, din Linz, si mi-am satisfacut o poooofta pe care o aveam de vreo 3 saptamani...castane coapte... miam miam miam
Weekend...duminica merg la socri si joc carti si poate mananc ceva bun
Apoi incepe avalansa de probleme...ajung luni la Viena si apoi undeva mai spre sud...Maine vine sefu' in Austria si pana pe 4 nu o sa-mi mai vad capul de treaba....dar ce bine ca nu se suprapune cu intalnirea, ca altfel
vremuri rele ma asteapta , dar intr-o saptamana iese soarele si ma plimb cu el de mana pe la Schönbrunn!
V-am pupat si numai bine!
Alina
alinah spune:
Fetelor, pun aici o poza, de fapt vedere, poate va face pofta de venit la Schönbrunn Weihnachtsmarkt, la un punch si turta dulce...miam...miam...miam
www.dresden-christmas.de/weihnachtsmarkt/leipzig/bild2/bild40480.jpg" border="0">
alexa22gandi81 spune:
va multumesc pentru primire,cu voi ma simt ca in familie;acum ca m-am alaturat voua imi trece dorul de tara.la intalnirea din Salzburg vin cu sotul meu.abia astept sa ne cunoastem si sper sa ramanem o mica familie.va pup dulce,dulce pe toate.
gandler
Babee spune:
Asa...salutare...sa scriu si pe ziua de azi, ca n-am facut-o
Dimineata trezirea la 8, a venit mobiluta si na, pregateste ceva la mic dejun pt noi si cel ce ne-a ajutat sa caram(saracul Vio, a avut probleme cu operatia mai tarziu), apoi la 10 jumate m-am pus in pat ca nu mai puteam(eram ametita rau..da rau..).Si somnic de voie 2 ore juma, apoi trezit sotiorul si hai sa montam mobila(cu toate ca e duminica...), ca nu mai aveam rabdare..Si sunt asa bucuroasa ca are puiut mic patut si tot, acum incet incet sa luam si ce mai avem(of ..de ce n-am si eu un sac fara fund din care sa cumpar...)Asa..apoi papica si fuga la circ..A fost frumos..dar cam dezamagita m-am intors..Au batut animalele-nu rau, dar le-au mai altoit cu biciul..si atunci mi-am dorit sa nu mai faca circ cu animale.V-am povestit ca am fost si in Mai, dar atunci animalele nu au fost chinuite(dresaj cu cai, caini, maimute) si un tigru alb .Pentru restul de animale spectatorii au fost invitati la grajduri, sa le vada, explicand ca ei tin cont de protectia animalelor, etc, si nu le chinuie.Acum a fost frumos, nu zic nu, dresaj cu caprite..., lame, bivoli, camile, cai(albi, maro, negri..tarcati), zebre..multe..si clowni, si multe multe.Dar pe camile le-a batut, ca nu vroiau sa stea in genunchi...si mi-au dat lacrimile, ca asa urat s-a auzit...As fi luat biciul ala sa il dau pe spate sa vada cum e...mi-e mila..
In rest stat pe scaun, am luat pernuta pt scaun, dar a fost bine, cu toate ca era incalzita arena, am papat vata pe bat(deh, reminiscente din copilarie, unde vedeam vroiam), Vio floricele(offf, ce de sare aveau..), si mere coapte..miam miam..Data urmatoare va fi si cu bebe ..musai..
Acum is asa obosita, dupa atatea ore de circ(3) si vad perna numai in fata ochilor.
Va pup pe toate si...sa nu uit Alina, super poza...mi-a palcut mult ..mult
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Babee spune:
Asa...am pus si niste pozici daca vreti sa vedeti ceva animalute.Din pacate nu am facut multe poze, din cauza luminii, si ele facute sunt asa si-asa..zic eu.
Mai spre final vedeti si una cam asa.., sunt curioasa daca o recunoasteti
Pozele pot fi vazute la :
http://photos.yahoo.com/gbacanau
fisierul este CIRC 30.11.2003
asta ca dovada ca n-aburesc pe nimeni
amelia spune:
Salutare, fetelor! Hallo, halllo!
Ca de obicei intru foarte tarziu pe Forum, ca azi iar statu puiul pana la 12 noaptea cu ochii cat cepele ... Si de, ce sa fac, eu, ca mamica iubitoare, trebui sa stau sa-l culc ...
Am stat zilele astea de treburi prin bucatarie, am gatit cate ceva sa duc la petrecerea de sfarsit de curs de germana. Ca am facut un curs super, special pentru cei ce lucreaza in domeniul medical si-am zis ca merita sa pun un pic osul la treaba sa duc ceva bun . Am facut o salata Beoff, care mi-a iesit a-ntaia, piftie, fiindca au zis profii ca vor sa vada si ceva bucatarie traditionala si un salam de biscuiti. Au avut mare succes bucatele mele ! Sorry daca v-am facut pofta !
A-propos de mancare, sunt tare, tare ofticata ... Pai sa dea naiba, tin cura de slabire de 3 saptamani ca sa ajung de la 63kg la 53, greutate care mie mi se pare OK pentru 1,59m cat am eu, macar sa ajung la ea... Ajunsesem la 58kg acum 3 zile, deci va dati seama ce foame facusem, tot cu numarat caloriile, dar - si acum vine dar-ul - am mancat numai una linguritza din compozitia pentru salamul de biscuti ca sa vad daca mi-a iesit bine si a doua zi aveam cu 600 de grame in plus ! Pai mai exista dreptate pe lumea asta????!? Macar a doua zi stiu ca sunt vinovata, ca am gustat din salata Beoff de am pus pana la urma in total un kilogram pe mine, de am acum iar 59, dar in prima zi, ziceti si voi, ce naiba... Acum ma chinui sa repar ce-am stricat, dar cam greu, n-am cum sa mai reusesc sa-mi realizez visul ca de ziua mea sa ajung la greutatea dorita, ci poate abia de Craciun ...
Azi am iesit putin in parc la Rathaus, ca noi stam foarte aproape de el, iar de maine incep colindatul prin magazine, sa vad ce reduceri sunt de Craciun, ca sunt innebunita dupa mers la cumparaturi ! Abia astept, abia astept!
Vad ca au mai aparut doua persoane noi, Alexa si Klavier.
BINE ATI VENIT!
Sper sa ne vedem sambata la Schonbrunn.
A-propos de asta, i-am mai zis unei prietene romance despre intalnirea noastra, ea nu e "forumista", dar daca vine (in caz ca nu lucreaza sambata) presupun ca e OK.
Va las acum.
Pupicei si va doresc la toate o saptamana frumoasa!
Amelia si Ana Maria (1 an si 2 luni).
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
klavier spune:
multumesc de urarile de bine!
am mai instiintat si eu o alta tanara romanca (de fapt, ea m-a gasit intai pe forum si mi-a scris, dar cred ca nici ea nu stie de subiectul cu fetele austriece) de intalnirea noastra, si acum astept sa vad ce imi raspunde.
eu o sa vin cu siguranta, dar o sa stau destul de putintel - am primit o invitatie la receptia de la ambasada romana, cu ocazia zilei nationale a Romaniei, si incepe la ora 16, tot sambata... nu prea am eu chef sa mergem, dar macar jumatate de ora trebuie sa dam si noi pe acolo, sa salutam personalitatile, ca si asa nu am mai fost invitati de mult. eventual sun sa intreb daca putem intarzia vreo jumatate de ora.
pentru mamica cu bebitza care a adormit la 12 noaptea: tocmai citesc o carte nemaipomenita, poate o stiti, "Jedes Kind kann schlafen lernen", si da acolo o metoda de invatat copiii sa adoarma si sa doarma repede si frumos de mai mare dragul.
daca la junioara am trecut si eu prin toate disperarile incercand sa o conving sa adoarma, la bebe 2 o sa incerc noua metoda si sunt tare curioasa ce o sa iasa. de fapt, am incercat saptamana asta si cu Adriana si am convins-o sa adoarma singura in patutul ei (chestie care nu se mai intamplase de nu stiu cate luni) cu un total de vreo 4 minute de urlat, si astea in reprize. (a urlat ea, nu eu!) asta in conditiile in care domnisoara era in stare sa urle si juma de ora daca indrazneam sa o las singura in patut. se pare ca dragii nostri copilasi pricep lucrurile mai repede decat credem noi.
cine stie o metoda de desfundat nasul? ca inca ma mai chinuie si din cate stiu nu am voie sa iau picaturi...
multe salutari tuturor,
Adriana
alinah spune:
Asa a fost zius de astazi pentru mine! Acum am intrat in casa...23.20!
Am fost plecata fix 16 ore!! De la 7 dimineata suita in masina si tai-o pana la Viena si apoi in Wiener Neustadt. Aici sufletelul meu, offf, a busit alta masina si acum asteptam nota de plata....cum nu aveam full casco (care te da pe spate de scump ce e), ci numai partial casco....adica plateau ei orice numai sa nu fie din vina noastra. Deci ati inteles di nou, trebuie sa platim paguba de la masina noastra: cel putin aripa dreapta si semnalizator. Cateva sute de euro bune...maine vedem ce si cum. Si asta numai ca vrea sefu sa fie plimbat de colo colo.
Ahh, ce zi de rahat! Scuze!
A trebuit sa mai suport cam o ora si jumatate si toata tevatura de la ambasada romana, cu ziua nationala, caci sefu' fusese invitat...si de...obrazul subtire, cu ambasadori se tine. Doamne ce de puhoi de lume!! Te calcai in picioare pentru o sarma si daca aveai noroc si nu-ti tragea nimeni un cot ramanei cu maioneza de la salata de boeff in farfurie si nu pe costum. Mie, una nu-mi plac sindrofiile astea...prea ipocrite pentru mine. Nu e prima oara cand ajung la asemena chermeze...nu-mi plac, prea multa lume, n-ai loc sa respiri...
Klavier, se mai face sambata inca o alta petrecere de 1 decembrie??? Astazi cred ca a fost, uita-te mai bine...caci toata lumea pe acolo era cu invitatii...numai eu si sotiorul nu.
Babee, sa fie mobilutza intr-un ceas bun si sa se simta bb-ul bine si linistit in ea!
Amelia, eu de dand am venit in Austria, doar pun pe mine...am luat 10 kg in 2 ani si jumatate
Toate romancele , mamici sau nu, sunt bine-venite! Poate n-au internet, n-au pasiune pt. computere...samd si n-au cum sa stie de noi, asa ca orice cale e acceptata !!
Gata, pun punct aici rabufnirii mele, am mai multe sentimente acum...ciuda, suparare, dezamagire si simt ca trebuie sa iau pe cineva la. Saracu' barbati-miu, el e cel mai la indemana
Pic de somn....am vrut doar sa zic ca ne-a ***** sefu' 16 ore si mai bine dar m-am intins cu vorba, stiti cum e...
ma bag la pautut ca nu mai pot si maine e o alta zi, dar cu acelasi SEF!
Noapte buna si numai bine la toata lumea!
Alina