Iepure
Am si eu nevoie de la voi de o reteta pentru a gati un iepure
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Raspunsuri
Deus spune:
eu am pus intr-o cutie lapte si multe mirodenii si l-am lasat peste noapte acolo sa se imbaieze:) a doua zi l-am sarat si condimentat si l-am pus in tava la cuptor. S-a topit in gura!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ionica spune:
Iepure la cuptor cu mustar de Dijon
Se unge iepurele bine cu mustar de dijon si se baga la cuptor timp de 40min.
Garnitura tagliatele cu sos de smantana iese delicios.
P.S. in tava unde pui iepurele pune putin ulei si condimente dupa gust ,adauga la sfarsit putina smantana,poti folosi sosul din tava cu pastele!
Un vin alb demisec este recomandat.
Pofta buna
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
principe spune:
Pasteta de iepure cu mustar de mango.
fierbi iepurele bine condimentat in oala de presiune cu un volum mic de apa.
lasi sa se raceasca,desfaci carnea de pe oase si o maruntesti cu mana.
carnea maruntita se amesteca cu condimente(coriandru,piper,sare,cimbru,un praf de usturoi) si o cescuta de consome rezultat din fierberea iepurelui.o tava lunguiata(ca de chec)se imbraca cu folie de plastic si apoi se pune iepurele si se taseaza bine cu ajutorul unei spatule.
se baga la frigider patru cateva ore.
un mango semicopt se mixeaza cu cateva linguri(in functie de cat de mare este mangoul) de mustar traditional si o lingura de ulei de masline pana se face ca o pasta.
dupa ce s-a racit si s-a prins bine milul,se scoate din tava,se taie felii,se orneaza cu codite crude de telina iar farfuria in care se serveste se "manjeste"(alt cuvant n-am gasit) cu mustar de mango.
este reteta f spornica si usor de facut.
hristina spune:
E bine de stiut daca e iepure de vanat sau de casa.
Retetele pot fi putin diferite, cum de altfel si gustul lor este diferit!
Pofta mare daca e deja gatit sau sa va fie de bine!
ancadragoman spune:
Va multumesc pentru retete,inca nu m-am hotarat cum il fac
Iepurele este vanat si are vreo 4 kg
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
geanina-nica spune:
Iepure cu usturoi
Iepure taiat in bucati
Ulei de masline(si de floarea soarelui e bun)
Usturoi mult
sare
patrunjel
2-3 dafin
Vin alb sec
Se pune in tigaie ulei destul de mult,se adauga usturoiul taiat marunt,se pune iepurele sarat,se prajeste pe jumate dupa care se adauga vinul alb peste el ca sa-l acopere,se adauga foile de dafin si patrunjelul,se acopera cu un capac,si-l lasi sa fiarba in vin,la foc mic,pana scade vinul si ramane asa un soso si carnita iepurelui e are o culore aurie,binenteles bucatelele de iepure le intorci.
Garnitura poti sa fcai ce-ti doreste stomacelul,
Pofta buna.
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geanina-nica Iepure cu usturoi Iepure taiat in bucati Ulei de masline(si de floarea soarelui e bun) Usturoi mult sare patrunjel 2-3 dafin Vin alb sec Se pune in tigaie ulei destul de mult,se adauga usturoiul taiat marunt,se pune iepurele sarat,se prajeste pe jumate dupa care se adauga vinul alb peste el ca sa-l acopere,se adauga foile de dafin si patrunjelul,se acopera cu un capac,si-l lasi sa fiarba in vin,la foc mic,pana scade vinul si ramane asa un soso si carnita iepurelui e are o culore aurie,binenteles bucatelele de iepure le intorci. |
Si eu il fac la fel doar ca in loc de vin alb pun putin coñac(Brandy)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
SufletDInger spune:
Eu il fierb, apoi la il bag plin de mirodenii in cuptorul incins , in tava.
un vot pls...http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
inlove spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus eu am pus intr-o cutie lapte si multe mirodenii si l-am lasat peste noapte acolo sa se imbaieze:) a doua zi l-am sarat si condimentat si l-am pus in tava la cuptor. S-a topit in gura! „Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi www.de-azi.ro inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate. http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg Asa am auzit ca e foarte bun. Eu am iepuri de casa si cred ca merge reteta . |