Iepure

Iepure | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de la voi de o reteta pentru a gati un iepure

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

eu am pus intr-o cutie lapte si multe mirodenii si l-am lasat peste noapte acolo sa se imbaieze:) a doua zi l-am sarat si condimentat si l-am pus in tava la cuptor. S-a topit in gura!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Iepure la cuptor cu mustar de Dijon

Se unge iepurele bine cu mustar de dijon si se baga la cuptor timp de 40min.
Garnitura tagliatele cu sos de smantana iese delicios.

P.S. in tava unde pui iepurele pune putin ulei si condimente dupa gust ,adauga la sfarsit putina smantana,poti folosi sosul din tava cu pastele!

Un vin alb demisec este recomandat.
Pofta buna

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Pasteta de iepure cu mustar de mango.


fierbi iepurele bine condimentat in oala de presiune cu un volum mic de apa.
lasi sa se raceasca,desfaci carnea de pe oase si o maruntesti cu mana.
carnea maruntita se amesteca cu condimente(coriandru,piper,sare,cimbru,un praf de usturoi) si o cescuta de consome rezultat din fierberea iepurelui.o tava lunguiata(ca de chec)se imbraca cu folie de plastic si apoi se pune iepurele si se taseaza bine cu ajutorul unei spatule.
se baga la frigider patru cateva ore.

un mango semicopt se mixeaza cu cateva linguri(in functie de cat de mare este mangoul) de mustar traditional si o lingura de ulei de masline pana se face ca o pasta.

dupa ce s-a racit si s-a prins bine milul,se scoate din tava,se taie felii,se orneaza cu codite crude de telina iar farfuria in care se serveste se "manjeste"(alt cuvant n-am gasit) cu mustar de mango.

este reteta f spornica si usor de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

E bine de stiut daca e iepure de vanat sau de casa.
Retetele pot fi putin diferite, cum de altfel si gustul lor este diferit!

Pofta mare daca e deja gatit sau sa va fie de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va multumesc pentru retete,inca nu m-am hotarat cum il fac
Iepurele este vanat si are vreo 4 kg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Iepure cu usturoi

Iepure taiat in bucati
Ulei de masline(si de floarea soarelui e bun)
Usturoi mult
sare
patrunjel
2-3 dafin
Vin alb sec

Se pune in tigaie ulei destul de mult,se adauga usturoiul taiat marunt,se pune iepurele sarat,se prajeste pe jumate dupa care se adauga vinul alb peste el ca sa-l acopere,se adauga foile de dafin si patrunjelul,se acopera cu un capac,si-l lasi sa fiarba in vin,la foc mic,pana scade vinul si ramane asa un soso si carnita iepurelui e are o culore aurie,binenteles bucatelele de iepure le intorci.
Garnitura poti sa fcai ce-ti doreste stomacelul,
Pofta buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui geanina-nica

Iepure cu usturoi

Iepure taiat in bucati
Ulei de masline(si de floarea soarelui e bun)
Usturoi mult
sare
patrunjel
2-3 dafin
Vin alb sec

Se pune in tigaie ulei destul de mult,se adauga usturoiul taiat marunt,se pune iepurele sarat,se prajeste pe jumate dupa care se adauga vinul alb peste el ca sa-l acopere,se adauga foile de dafin si patrunjelul,se acopera cu un capac,si-l lasi sa fiarba in vin,la foc mic,pana scade vinul si ramane asa un soso si carnita iepurelui e are o culore aurie,binenteles bucatelele de iepure le intorci.


Si eu il fac la fel doar ca in loc de vin alb pun putin coñac(Brandy)

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Eu il fierb, apoi la il bag plin de mirodenii in cuptorul incins , in tava.
un vot pls...http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/110711/

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inlove spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

eu am pus intr-o cutie lapte si multe mirodenii si l-am lasat peste noapte acolo sa se imbaieze:) a doua zi l-am sarat si condimentat si l-am pus in tava la cuptor. S-a topit in gura!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg



Asa am auzit ca e foarte bun. Eu am iepuri de casa si cred ca merge reteta .

Mergi la inceput