Pestisori... pestisori... (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

cafeaua va asteapta sirenelor :

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/

Mergi la inceput

Azi am putut acorda vot doar Crynei ...cand sa votez si pt.Ely, cica am mai votat azi .....revin ....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata!
Am venit la Dany ... multam .

... azi nu putui vota pe nici una dintre noi... cica am votat deja pe ziua de azi ... o sa incerc si io mai tarziu ...
Multam de vot Dany .

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111395/" target="_blank">Vreau si eu un vot!!!
@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Horoscopul zilei, 22.07.2009:

- "Pe plan financiar incepe sa va zambeasca norocul. Puteti castiga o suma frumoasa, daca va hotarati sa colaborati intr-o afacere. Cei din jur au incredere in capacitatile dumneavoastra si va cer ajutorul in chestiuni delicate. Va recomandam sa evitati orice actiune care v-ar putea aduce in situatia de a incalca legea."

- "Daca va simtiti plictisit/a, nu va chinuiti prea mult sa va ganditi ce sa faceti. Puteti sa iesiti la o plimbare si sa va intalniti cu prietenii si veti vedea ca veti primi imediat diferite propuneri care va vor atrage, fara ca dv sa fiti nevoit/a sa organizati ceva."

- "Abilitatea ta de a manevra si elabora in general toate detaliile din tot ceea ce se intampla in jurul tau va da de gandit si altora dispusi sa invete. Un eveniment social va avea ca rezultat, printre altele, descoperirea unei componente esentiale pe care incerci de mai demult sa o obtii. Poate fi si o legatura amoroasa care isi va reetala posibilitatile printr-o noua abordare."

- "Pe cat posibil nu te implicai in activitati riscante deoarece este posibil sa ai parte de un eveniment neplacut. In ceea ce priveste activitatile de divertisment, aveti toate sansele sa iti puni in practica proiecte pe care le aveati in minte de mai mult timp. Daca ai nevoie de o aprobare, aceasta ar putea sa apara, ceea ce iti va permite sa te mai relaxezi."

- "Azi iti lasi interesele in spate si faci pe mama ranitilor cat e ziua de lunga. Pentru ca de idei grozave nu duci lipsa avand in vedere ca Luna te pune in prim-plan cand vine vorba de comunicare, azi tot ce spui e foarte credibil. Nu e de mirare ca iti vei castiga noi prieteni..."

- "Obtinerea si schimbul de informatii urca astazi la nivel emotional. Sedintele, problemele colegilor de munca, etc. iti ocupa timpul. Apartenenta la o treapta sociala sau alta capata azi o mare semnificatie. Au loc intalniri-sedinte- cu oficiali importanti din alta tara. De parca amibitia si autoritatea ar fi ele insele solutiile, decat simple mijloace de a atige un obiectiv. Acest gen de activitate ar putea continua si dupa ziua de munca-fii pregatit. Iti aperi propria reputatie, pe care ai muncit atat sa o impui. Esti o companie interesanta. In aceasta dupa-amiaza ti-ar putea aduce satisfactie cateva ore de studiat intens."

- "Azi iti apare in cale o persoana ce poate deveni eroul zilei, pentru ca e mesagerul unei vesti exceptionale sau este exact omul de care aveai nevoie pentru a rezolva o chestiune de viata
si de moarte. Esti de-a dreptul fericit ca a aparut in calea ta cand era mai mare nevoie de el, si iti dai seama ca a fost chiar mana destinului care ti l-a scos in cale. Daca e o persoana noua, ar putea deveni un personaj principal in viata ta de acum incolo, caci atractia dintre voi este instantanee si reciproca." - eroul zilei??? io vreau un salvator ca am nevoie ... da', mai mult ca sigur n-o sa intalnesc pe nimeni ...

- "Nu este un moment prielnic pentru a incepe o noua afacere. Riscati un esc care v-ar putea descuraja pe termen lung."

Mergi la inceput

Miha, ai dreptate cu IP-ul fluctuabil... ca, il intrebai pe frate-miu aseara, dupa ce votai din nou, si mi-a zis ca, depinde ce IP iti dau astia de la "Airbites" -providerul de net. Ca, ieri dimineata votai de pe calculatorul meu iar, aseara de pe al lui frate-miu... desi, in mod normal amandoua calculatoarele au acelasi IP , ca sunt conectate impreuna... Dar, iote ca, amu, n-am putut vota de pe al meu... cre'ca n-au trecut inca cele 24 de ore de pe IP-ul meu ... ceva de genul, nu? Ieri parca votai prin jurul orei 9.00, cam asa ceva... deci, dupa ora 9.00 reincerc votarea , de pe al meu... iar, diseara ma duc la al lui frate-miu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu v-am putut vota pe amandoua... si pe mine ... fara probleme

Marami multumim

danuta36 stiu ca varianta ar fi sa faci cererea de reintoarcere la locul de munca... si a doua zi faci cererea de demisie... daca nu vrei sa mai stai deloc la ei, le spui din timp si daca sunt deacord poate nu mai sa stai cele 15 zile de preaviz... daca nu, dupa ce-ti dai demisia trebuie sa mai mergi 15 zile.

trebuie sa fugim la inot

www.infoturism.ro/acorda-puncte/109575/

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

OK., Danuta, te-am inteles . Dar, totusi e bine sa fii sigura ca, ai un alt job inainte de a pleca de la acesta. E mai bine pt. tine, bineinteles. In momentul in care ti-ai gasit alt job le dai preaviz, lichidare sau mai stiu io ce... Ciudat ca, la Legislative nu e nimic ... parca in urma cu cateva luni, cand mai frunzaream si pe acolo, zarisem intrebari de genul asta... ... in fine, multa bafta oricum ar fi .

Mergi la inceput

Iote ca, amu, raspunsesei odata cu Ely ... multam de vot si distractie placuta la innot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

Fetele,va votai si azi...buna si cafeaua!

Elyana multumesc...o sa le zic din timp ca nu mai stau la ei si sper ca nu voi mai sta cele 15 zile de preaviz..

Cryna eu ma apuc de cautat inainte sa mi se termine CIC-ul,si daca gasesc ceva nici nu mai stau acasa,o las pe Miru cu taica-meu,sper sa se descurce amandoi..daca ma intorc la vechiul job,apoi greu va fi sa mai plec de acolo,iar stau si ma plafonez

Pupici si o zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Gata , acum am votat-o si pe Ely si pe mine !

Nu imi e prea bine, nasol tare e sa fii bolnav , am rosu in gat , de ieri sunt cu antibiotic ....m-am trezit pe la 6.00 desi nu am dormit mai delok ,din cauza de nas infundat ...si pe la 9.30 m-am asezat iar in pat pana acum 10 min.

Dana , succes la cautat job! In ce domeniu esti ?Ce face Miruna?

Dany

Mergi la inceput