Hello baltutza! Incet , incet parca nu mai sunt asa de ciufu ...desi ....am fost al policlinica sa imi prelungesc concediul medical si mi-a facut domn dr si o consultatie , este ortoped si am un chist la un picior dar a zis ca nu e grav si ca imi face saptamana sta niste proceduri si scap ....si m-a luat uosr la rost ca d c nu fac un bebe ...de parca eu nu as vrea , dar nu e suficient ....ca pot sta acasa 3 ani, 2 ani de la dr de fam ilie si 1 an de al el , e ortoped copii ........
Harnicute mai sunteti
danuta , multumesc
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/81112/
Dany, dam dulce, dulce, dulce de incurajare: o sa vina el, bebelusul mult asteptat
! Ai sa vezi
! Sanatate multa
!
Miha, banui c-ai terminat deja trebile, bucatareala ... s-amu sunteti afara, nu? Plimbare placuta
.
Io, azi la pranz, facui o musaca de cartofi cu carne tocata si cu salata de varza verde ... deci, nu lipsira legumele din meniu nici la mine
... si... hmmmhhh... cre'ca, iar nu-mi contoriza votul tau
... da', nu-i nik
... intentia conteaza
. Multam
.
Io, amu, hranesc poznasul, ca sa-l pot pregati de iesit afara ... tot mai pe innserat ca, la noi, iar s-a cam incins atmosfera
... uffa
...
Va pe toate si s-aveti o seara cat mai placuta!
@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@ www.infoturism.ro/acorda-puncte/111395/" target="_blank">Vreau si eu un vot!!!
@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@ Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?