Mamici si Gravidute Italia (57)
Raspunsuri - Pagina 20
snowbunny spune:
ciao fete
Pe unde sunteti??
Bionda super frumos!eu as merge in fiecare weekend in franta (daca as avea bani)
Berarpiri o sa treaca si perioada asta de stanchezza!Fii tare!E foarte important sa ramai calma cand Ambra se enerveaza altfel te simte si se streseaza mai rau
Noi suntem bine face nazbatii.Si cam atat
Irina20 spune:
Ciao fetele!
Andreea imi pare rau de sot,sa speram ca se va face bine repede
Am pierdut o chestie,Ely unde e?in tara sau unde,ca am pierdut sirul
Si eu ma chinui cu Fabian cu dormitul,dar asta noaptea.Daunazi era 11 jumate si el nu dormea iar la 7 jumate sa trezit,eu eram terminata.Azi noapte a adormit pe la 10 si la 11 jumate sa trezit ,lam luat cu noi in pat pana adoarme,asa de bine ca de cate ori am incercat sal duc inapoi la el se trezea si incepea sa urle.lam lasat cu noi.La 2 jumate era in picioare ,iar la 4 jumate nu am mai putut si lam dus la el in patut,am zis ca va plange un pic si dupa va adormi,asa a fost numai ca na prea plans a scartait.Offfff..... asa mam saturat cateo data.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI
snowbunny spune:
irina e o perioada este normal.Shtiu ca e greu si eu am trecut de multe ori prin asta.Deabea acum la 2 ani pot spune ca are un program bine definit.Mai nasol e daca ii stric programul eu cu ceva.O sa treaca bea o cafea :)
katiapam spune:
Irina-din pacate mai sint sia sa nopti
mai creste putin si sper sa te odihnesti si tu
cred ca esti satula
Snow-vezi ca ea e Andreea si fetita Ambra
Ely-cred ca e la mare in Italia pe undeva
mami de Giulia -20 iunie'07
doina_a spune:
Salut! Am intentia ca peste putin timp sa calatoresc in Romania cu copilul meu de trei ani, eu cu pasaport romanesc iar el cu pasaport italienesc deoarece este cetatean italian. Am sunat atat la Consulat cat si la Politia de Frontiera Romana si mi-au spus ca daca copilul circula cu pasaport italian nu mai am nevoie de alte documente, declaratii etc, pentru ca el circula ca un cetatean italian.
Totusi as vrea sa aud si experiente dal vivo, daca a mai fost cineva in situatia asta, mama cetatean roman sa calatoreasca cu minorul cetatean italian, as vrea sa stiu daca au fost probleme. Va multumesc!
katiapam spune:
Doina-din cite fete sint aici cu copiii cetateni italiani toate au calatorit cu sotii din cite stiu eu
nu-mi amintesc sa intrebe careva ceva
daca ai sunat si ti-au spus ca nu trebuie atunci daca ai surprize le spui ca te-ai interesat
sper sa nu iti faca storie
eu de exemplu am calatorit din Italia in Olanda fata sot si nu mi-a trebuit nimic,nici o procura,am sunat si am intrebat la politia de frontiera si la cei ce se ocupa de compania respectiva de zbor si am vb direct cu ei sa nu ma trezesc cu surprize
noi sintem romani,si mi-au zis clar copilul circula cu mama si nu-mi trebuie
mare lucru nu te-am putut ajuta
bine ai venit in grup,daca vrei sa ramai lasa datele voastre
capitol nou
mami de Giulia -20 iunie'07