Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(15)
Raspunsuri - Pagina 7
Adriana mica spune:
Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Se pare pana la urma ca vom merge prin Giurgiu - Russe. Pare variata cea mai buna, astfel incat sa eliminam si riscul de aglomeratie la bac.
Aveti cumva idee, sunt portiuni in lucru pe autostrada pana la Varna? Asa citeam pe un alt forum.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
ana maria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Soleil Doamnelor, in Sunny Beach, la Club Riu Evrika a fost cineva? Sau macar prin apropiere... sa imi dea si mie o informatie cat de mica. Macar ceva de genul "anuleaza rezervarea ca nu te vad prea bine" Avem rezervari acolo din 24 august si parca nu mai am stare . Multam'! Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004) Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi. |
eu am citi de bine pe forumul softpedia.
Albinutzza spune:
Adriana mica, noi ne-am intros acum o sapt de la Nessebar, pe varianta varna-Russe, nu se lucra nicaieri, a fost liber, sunt 3 benzi pe sens, se circula f bine
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Soleil spune:
ana maria, multumesc!!
Theiuta spune:
Buna!
Pentru Caprioarasi pentru cine mai este interesata de Miramar:
deci...am fost pentru prima data in Bulgaria.Miramar, complex construit si po****t, indeosebi de nemti...si bulgari cu stare.4 stele...servicii foarte bune, prompti, amabili, mincare multa, proaspata, variata...Piscine curate, dar noi am preferat marea.
Liniste, intimitate, doar plaja, marea, valurile.
Noi am stat cu vedere partiala la mare, iar in fata se vedea cimpul si un deal impadurit. Fundal sonor: greierii si, in departare, marea.
Copiii au miniclub, program de animatie toate foarte frumoase dar...in germana.Oricum, distractiv.
Te rog sa ma mai intrebi, nu stiu ce sa iti mai raspund...acum.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
thenootz spune:
Theiuta,
Spune mi te rog daca la Miramar Obzor in afara de obisnuitul tobogan cu apa din piscina exista si loc de joaca separat cu leagane(neaparat!), balansoare, tobogane, etc.
De asemenea as vrea sa stiu daca la pranz au supe/ciorbe in meniu,
Multumesc,
Thenootz
niculina_ina spune:
Si noi am fost la hotel Miramar, Obzor in iunie, iar astazi ne-am intors de la hotel Victoria Palace , Sunny Beach.Ruta pe care am urmat-o de fiecare data a fost Bucuresti-Giurgiu-Russe-Varna si am fost foarte multumiti, fara aglomeratie si starea drumului destul de buna.
- hotelul Miramar il recomand familiilor cu copii deoarece este liniste, au si seri tematice dintre care unele de divertisment pentru copii (in franceza ,engleza si germana)iar mancarea este proaspata si diversificata
-hotelul Victoria Palace este intr-adevar frumos insa nu-l recomand datorita sistemului all inclusive care este nul.Chiar am vorbit cu un angajat al hotelului care studiase in Franta si care avea cel mai mult bun simt dintre angajatisi a recunoscut si el ca sistemul all inclusive la ei este nul,insa patronul este bulgar si nu-l intereseaza.
- de ce spun ca este nul:chiar faceam haz de necaz cu sotul meu:cate feluri de mancare aveau la Victoria Palace atatea feluri de paine aveau la Miramar;vreo 2 zile i-am dat fetitei sa manance in statiune, chiar imi era rusine cand ne vedeau ceilalti mancand in statiune cu bratarile de all inclusive la maini!bauturi alcoolice numai intre orele 20-24, asta insemnand la ei vodca.Oamenii scoteau carnea din mancarea de mazare si o asezau langa cartofi pentru ca gratare nu stiu sa faca.
-Sunny Beach este frumos ca statiune pentru tinerii fara copii care vor sa se distreze, sunt discoteci,in general viata de noapte.Daca va pot ajuta cu ceva va raspund cu mare drag.
kay spune:
Theiutza, niculina_ina, cam cati romani de evitat erau pe metru patrat? stii la ce ma refer... la miramar zic.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
am citit niste review-uri groaznice pe tripadvisor... renunt...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
73pufi spune:
renunti la Miramar datorita tripadvisor?io zic sa intri pe supereva.ro si ai sa gasesti multe comentarii pt acest resort(si pe al meu,am fost acolo in iunie) ,comentarii ale turistilor romani(chiar exista diferente culturale,asteptari diferite) si un grad de multumire peste peste 95% cred ca spune destul de multe.Oricum si eu il recomand pt familii care vor un concediu intr-o zona linistita ,curata si sigura.