Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 14
otiliap spune:
kiralina, am vazut ca intrebai capitolul trecut de tantari. noi am stropit in casa si pe afara cu solutie speciala pt gandaci, muste, tantari, etc. cauta fendona sau k-otrin (parca asa se scrie). noi le-am gasit la un magazin agricol (cu seminte, gazon, insecticid
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
Ela2001 spune:
Buna, fetele. Cred ca m-ati dat disparuta, dar toata ziua o am ocupata cu iesit afara cu piticii, cu dat sa manince, imbracat etc, iar seara n-am loc la calculator de sotul meu care are de lucru.
Vladut are 1,5 luni, e destul de cumintele, desi il chinuie si pe el colicile- seara pe la ora 21 il apuca si il tin cam 30 de minute, in care plinge (vad ca de 2 zile n-a mai facut asa).
Noaptea se trezeste cam de 2 ori, o data pe la 2-3 si o data pe la 5-6.
La 1 luna cind a venit dr. sa-l vada avea deja 4,800 kg de la 3,120kg cit avea cind am iesit din maternitate; dr. zicea ca a luat prea mult (mi-a recomandat sa-i mai dau ceai), dar ce sa-i fac daca e mincacios. Acum a sarit de 5 kg.
Am stabilit si noi botezul pe 16 august si apoi sper sa plecam si noi in concediu.
Vlad Stefan 04.06.2009
Ela2001 spune:
Otilia nu e cam devreme pt suc? Eu stiu ca de la 6 luni se incepe diversificarea pt cei alaptati, si de la 4-5 luni pt cei care beau lapte praf.
Vlad Stefan 04.06.2009
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FEOMIHA BUNA FETELOR! SUNT SI EU O MAMICA DE MAI 2009. MA PRIMITI IN GRUPUL VOSTRU? |
Sigur ca te primim! Bine ati venit! Scrie repede 10 mesage ca altfel mesajele tale apar cu intarziere si se prea poate sa treaca neobservate.
Ai fetita sau baiat? Cum se numeste?
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela2001 Buna, fetele. Cred ca m-ati dat disparuta, dar toata ziua o am ocupata cu iesit afara cu piticii, cu dat sa manince, imbracat etc, iar seara n-am loc la calculator de sotul meu care are de lucru. Vladut are 1,5 luni, e destul de cumintele, desi il chinuie si pe el colicile- seara pe la ora 21 il apuca si il tin cam 30 de minute, in care plinge (vad ca de 2 zile n-a mai facut asa). Noaptea se trezeste cam de 2 ori, o data pe la 2-3 si o data pe la 5-6. La 1 luna cind a venit dr. sa-l vada avea deja 4,800 kg de la 3,120kg cit avea cind am iesit din maternitate; dr. zicea ca a luat prea mult (mi-a recomandat sa-i mai dau ceai), dar ce sa-i fac daca e mincacios. Acum a sarit de 5 kg. Am stabilit si noi botezul pe 16 august si apoi sper sa plecam si noi in concediu. Vlad Stefan 04.06.2009 |
Bine ai revenit Ela! Distractie la botez si in concediu!

Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
FEOMIHA spune:
Multumesc Deea!
Am o fetita de 2 luni si 2 saptamani care se numeste Diana Maria si un baietel de 8 ani Denis.
Ela2001 spune:
Strunfita galactogilul e f bun. Eu am luat caci nu aveam lapte deloc si a doua zi aveam sanii beton.
Vlad Stefan 04.06.2009
philip spune:
multumim de vorbele frumoase
deea, darian e un cavaler frumos si-ti seamana tare bine.
otilia, bebe a luat f bine in greutate, noi avem 5.300 kg si am plecat de la 3.120. te rog eu mult sa nu incepi diversificarea asa de repede, cand ai avut tu fetita erau alte obiceiuri si nici doctorii nu stiau prea bine.
eu am scris ca m-am mirat ca mi-a zis dr de solide la 4 luni pt ca Nicholas e alaptat exclusiv si eu stiu ca la acesti bebeii se recomanda introducerea solidelor de la 6 luni. intre 4-5 luni la cei care papa lapte praf. asa ca nu te grabi si cum a zis oana nu sucuri. in america se incepe cu cereale de orez, legume (morcov, cartof dulce etc, abia apoi fructele si tot asa). se evita alimentele care pot provoca alergii pana sunt copilasii mai mari (ou, capsuni etc). eu cred ca i-am dat dupa un an lui philip. sau aproape de un an.
azi mi-au plecat musafirii singuri la plimbare, eu cu soacra am dus copii la parc. Nicholas a plans ieri (el care nu plansese pana acum) si a facut si febra.
Ioana, aici cred ca nu sunt combinate vaccinurile ca-n Ro, de aia 5 gauri. dragul de el, ieri numai a mancat si a dormit. azi pare mai bine.
maine fac bagajele si joi dimineata plecam. pupici
US
strunfita spune:
Am incercat Galactogil si azi parca a fost mai bine decat ieri. Am cantarit-o ca azi a facut 2 luni si are 5.850 kg, a pus in luna asta 1.150 kg. N-am apucat sa o masor, sper sa nu uit maine.
Ioana, vroiam sa te intreb cand o recompensezi tu pe Rebeca cu bani? In ce cazuri? Vreau sa aplic si eu metoda cu Bogdan si am nevoie de exemple.
Noi amanam vaccinul pana in august ca in Tm e criza de Infanrix hexa si oricum io nu ma grabesc cu vaccinurile.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi