Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 11
strunfita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap fetele, am o intrebare la voi: matei vomita destul de des, dar nu jet. vomita doar pe timpul zilei, nu si noaptea. cred ca din cauza ca se agita mult, dar astept si sfatul vostru, poate stie cinava ce si cum sa fac sa nu mai vomite... multumesc [mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998) |
In mod normal daca iti creste bine in greutate nu e nici o problema. Incearca sa-i ridici un pic patutul punand o carte sub el in partea unde sta cu capul, si eventual sa-l tii mai mult sa ragaie dupa ce a mancat.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Spre seara nu mai am asa de mult lapte, sanii imi sunt foarte moi, da' fata inca nu zice nimic, adica nu pare sa planga de foame. Oare Galactogilul o ajuta? Ce sa iau? Ca se pare ca doar mancatul bine nu ajuta prea mult.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
clodyac spune:
buna dimineata dragutele

incep prin a felicita toti bebelusii increstinati sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii
noi facem botezul pe 15 august de abia astept

cris imi pare tare rau pt catelus
si eu am si stiu cum e sa ii pierzi groaznic as omori oamenii astia

carla distractie placuta la mare
vad ca vb de sucuri la bebe mie pediatra mi-a spus ca vb de diversificare la 6 luni 
noi nu ne laudam cu nimic decat ca de 2 zile au mai scazut in intensitate coliceii speram sa scapam cat de curand de ei
joi am si eu programare la ginecolog sa vedem ce mai e "pe jos" sunt curioasa sa vad daca e totul ok la ruptura de col
ps cris sper sa iti dea liber la prostioare in aceeasi situatie si eu sunt numai ca nu am sot e plecat de 3 saptamani asa ca mai am de asteptat![]()
![]()
![]()
va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
alinutza23 spune:
Otilia si al meu regurgiteaza dupa fiecare masa, chiar si la o ora dupa ce a mancat. Explicatia pe care am primit-o eu de la dr. a fost ca mananca lacom, repede, cu aer si se supraalimenteaza. Daca ai rabdare sa stai cu bebele pe umar mai mult, ai sa vezi ca n-o sa mai fie chiar asa, desi al meu de multe ori cand il ridic pe umar da direct lapte afara cu tot cu gazele. Si al meu se incordeaza si se screme mult si de fiecare data mai iese putin laptic la coltul gurii. Important e sa aiba o curba ascendenta a greutatii. 
Anka si Karina
sanatate multa.
Philip felicitari pt. cresterea flacaului!
As savura si eu o cafeluta cu lapte, dar bebele meu deja doarme cam putin si mai e si agitat si mi-e frica sa nu-l agit mai rau. Oare l-ar ajuta si pe el la digestie o gurita de cafea? Ca tare se mai chinuie pana face kakuta![]()
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
Clody
Sper sa-i treaca de tot coliceii lui Razvan si sa te lase sa intri mai des pe la noi.
Carmina si mie mi se intampla sa mi se 'fleoscaiasca' titile, dar am observat ca depide si de cantitatea de lichide pe care o beau eu si de cat suge bebele. Asa ca daca vad ca nu mai e laptic, il las sa mai traga din titi pana se plicitiseste si la urmatoarea masa se intaresc inainte sa apuce sa ceara. M-am speriat de cateva ori ca pierd laptele dar mi-am revenit.
Si eu am luat Galactogil la inceput, dar am si baut mult ceai de stimulare a lactatiei de la Fares (e chiar bunut la gust) si ceva a functionat bine, dar nu stiu sa-ti spun care din ele.
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
Relusha spune:
| citat din mesajul lui annkkaa s-a imbolnavit si Karina. ![]() ![]() ![]() ![]() sunt disperata..., mergem astazi la medic.. offf Anca, mami fericita de bebe Karina Elena http://community.webshots.com/album/573536886UcJKwA |
sanatate multa va dorim!
sa treaca repede racealaMamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
strunfita spune:
Alinutza, lichide beau multe, in jur de 3 litri pe zi doar apa, fara ceai si supa. Mai beau din cand in cand ceai pentru lactatie de la Hipp. Sa vad daca da rezultate metoda cu lasatul cat mai mult la san.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
nicuratze spune:
Buna fetelor,
Ne-am intors si noi de la mare. Bebelusa s-a comportat foarte bine,nu ma asteptam sa fie asa usor,am carat-o dupa noi peste tot.
Un lucru am gresit,ca la intoarcere,in ignoranta mea,am plecat la ora 19,cand incepe "repertoriul" ei,si a dormit jumatate de ora tot drumul
.Aaa,si am mai avut probleme din motive de gasca mare ( adica asteptat sa fie gata toata lumea,plus decalare de program din cauza de perechi fara copii
).
CRIS,imi pare rau pentru catelus
DANA,felicitari pt botez,superba e printesa ta!
PHILIP,felicitari pentru botezul lui Nicholas;am vazut ca aveti tobogan portabil pentru copii,ce bine ca "scapati" de ei cand iesiti la iarba verde!!
CLODY,
RELUSHA,
CARLA,eu am niste cusaturi pe vagin,cica s-au vindecat intr-o parte,mai sunt in cealalta;bine ca mai am putin pana la 2 luni.
CARMINA,multa sanatate!
Va pup pe toate
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
ganesha spune:
buna fetelor,
tare a-si bea si eu o cafeluta dar din pacate eu am experimentat si la noi e clar daca beau cafea bebe e f agitat
.Sunt zombi de oboseala.
Va plangeti de caldura? va mai trimite-mi si de la noi daca vreti, aseara la ora 8 erau 47 de grade afara, si eu am iesit cu copilul la aer cica
, in 20 de minute am intrat in casa, am spus ca am facut sauna, noroc ca bebe dormea si nu a protestat.Aseara mi-am adus aminte de India, cam asa era acolo cand era racoare
Oricum in casa nu se mai poate fara aer.
Philip... felicitari pt micul crestin, sa va traiasca.Frumosi foc baietii tai

http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum#
Relusha spune:
| citat din mesajul lui ganesha Va plangeti de caldura? va mai trimite-mi si de la noi daca vreti, aseara la ora 8 erau 47 de grade afara, si eu am iesit cu copilul la aer cica , in 20 de minute am intrat in casa, am spus ca am facut sauna, noroc ca bebe dormea si nu a protestat.Aseara mi-am adus aminte de India, cam asa era acolo cand era racoare Stefan Amir(16.06.09)http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir# http://picasaweb.google.com/ganesha1606/UntitledAlbum# |
ganesha,
noi am fost ieri la control so doctorita ne-a recomandat sa ne plimbam dimineata intre 5 si 7 si seara dupa ora 22... asa ca stiu cum e cu caldurile astea... noi am iesit in dimineata asta la 6 afara....
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Stefan Amir(16.06.09)