Recunosc ca e prima oara cand, dintr-o curiozitate stranie, am dat clic pe un articol din prezentare.
Mi s-a infipt in minte finalul apoteotic: "Testul poate indica daca bebelusul nu primeste destul oxigen din cauza unor probleme cu placenta sau cu cordonul ombilical, dar poate indica si alte tipuri de probleme fetale. "
Nu , testul nu indica asa ceva si nu il cheama "non-stress" ca nu streseaza copilul - cine a fost imbecilul care a aberat asta?!?Sau a fost vreun cretin cu pretinse cunostinte de medicia si engleza?
Bun, inteleg ca supravietuim din reclama, dar totusi asta mi se pare prea mult pe un site dedicat mamelor in diverse stadii.
Exista macar un medic care trece in revista articolele inainte sa fie publicate?
Am fost absolut socata de descoperirea mea si o sa incep sa citesc si articole din urma, sa vad ce aberatii mai gasesc.
Dar cum se cheama? Daca tot ai deschis subiectul si stii, spune-ne si noua.
Nu am citit articolul dar am facut si eu la finalul sarcinii un test care se chema asa, cu niste cureluse pe burtica si arata ca o electrocardiograma rezultatul.
Daca si personalul medical foloseste termenul de test non-stress nu vad de ce ar fi asa o drama pentru niste profani ca noi.
Cred ca este vorba despre articolul asta:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1810
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
cont inchis.
vocabular de mahala si avertisment activ.