Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna burtici,
aseara am fost la o nunta, a fost frumos, am stat pana la 5,30 dimineata si nu-mi era prea somn insa acum totusi tre sa recuperez. asa ca mai stau putin si ma bag la din nou...
va pup, duminica frumoasa

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

Buna fetelor! imi cer scuze pentru luuuuunga pauza luata.
citesc ca sunteti bine! camy pus sper ca toate-s bune,ai mai fost la cluj? eu m-am decis la clinica Gynia-cluj, la doctorul Zsigmond Istvan. pana acum toate analizele si masuratorile au iesit perfect,nu sunt probleme de niciun fel. am incetat si cu raul si greturile de vreo 3 saptamani.. si....voi avea un baietel! .
am o intrebare pentru cele care au deja experienta :). as vrea sa cumpar o carte buna pentru dupa nastere, despre ingrijirea copilului, alimentatie..etc. am intrat intr-o librarie si erau vreo 5-6 carti,dar nu prea am stiut ce sa aleg,asa ca m-am hotarat sa va intreb pe voi mamici,poate ma ajutati.
va doresc o duminica placuta! va pupic pe burtici!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor ati emigrat la alte forumuri, sau pe unde umblati de nu mai aude omu' nimic de voi?
Eu am iesit in sfarsit la o plimbarica, doar eu si cu bebelul meu si acum din nou acasa ma mut de pe pat pe canapea. Poate am noroc cu tura de noapte sa mai schimb si eu impresii.
Referitor la cartea pt bebei nici eu nu stiu si chiar m-ar interesa si pe mine. Poate mamicile care au mai nascut deja pot sa ne ajute cu o sugestie. Pana atunci citesc tot ce prind pe net despre bebei.

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor ati emigrat la alte forumuri, sau pe unde umblati de nu mai aude omu' nimic de voi?
Eu am iesit in sfarsit la o plimbarica, doar eu si cu bebelul meu si acum din nou acasa ma mut de pe pat pe canapea. Poate am noroc cu tura de noapte sa mai schimb si eu impresii.
Referitor la cartea pt bebei nici eu nu stiu si chiar m-ar interesa si pe mine. Poate mamicile care au mai nascut deja pot sa ne ajute cu o sugestie. Pana atunci citesc tot ce prind pe net despre bebei.

Ramona,
24+

Pe mine personal m-au ajutat. Inainte sa raman insarcinata imi era groaza sa nasc normal, numai gandul ma facea sa tremur. Cand am aflat ca micul meu embrionas s-a prins m-am dus si mi-am cumparat 3 carti: Ghidul viitoarei mame (Dr Spock, Marjorie Greenfield), Sarcina, nasterea si nou-nascutul (Penny Simkin, Janet Whalley, Ann Keppler) si Mama si copilul (Elisabeth Fenwick), pe care le-am citit din scoarta in scoarta. Dupa primele 3 luni de sarcina, imi doream doar sa nasc normal, nu imi mai era frica deloc, stiam procesul de dezvoltare al fatului si modul de derulare al unei nasteri si stiam cum sa ma port cu viitorul bebe

Betty78 23+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Eu azi ma dormit ca o purcica; dupa mult timp, efectiv nici nu imi mai amintesc cand am dormit in cursul zilei...m-am bagat in pat in jur de 17 si m-a trezit sotul cam dupa 4 ore si jumatate...eram asa de varza incat efectiv am crezut ca este dimineata....acum ma bag din nou la nani, asa ca v-am pupat doamnelor si va doresc o saptamana f frumoasa

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Multumim Betty de raspuns. Eu zic sa profiti de somnul asta ca e pe la tine. Noapte buna!

Ramona,
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty ce faci?Mai ai putin!Te pup!

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Betty ce faci?Mai ai putin!Te pup!

6+

si eu...eheii nu chiar asa de putin si acum sau cat de curand incepe greul. Tu cum esti? Cand te duci la eco?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

CAMY daca deranjeaza mesajul sa zici ca iul sterg si daca am zis ceva ce nu trebuia imi cer scuze

23+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ASA CRESTE ANDREI http://lb3f.lilypie.com/dRalm7.png
BURTICA http://picasaweb.google.com/ciquitita7
ANIVERSAREA NUNTII http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...

stai ca m-am pierdut...ce sa ma deranjeze???????... in general pe mine nu ma deranjeaza nimic daca sunt lasata in pace... tu poti sa scrii ce vrei...cand vrei...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andrecluj,tu postezi numai in cazuri de urgenta,cand cineva se simte rau? Ma simt mai bine acum,dar as vrea sa stiu ce mai faci! De ce trebuie sa stai numai in pat? Am avut si eu de stat in pat o luna,la inceputul sarcinii....era sa o pierd...

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput