Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
Andrecluj spune:
DianeAli, multumesc pt raspuns, da, eu am eja medic, dar caut pe cineva de rezarva si am auzit de la o mamica de Zsigmind. Numai ca am niste retineri pt ca am experienta proasta cu mama lui. Daa ai o urgenta suni la clinica si te ia in aceeasi zi sau cum faci? 20 +
DianeAli spune:
da, din cate stiu eu, ei au si ambulator, adica daca e vreo urgenta, nici nu cred ca trebuie sa suni, si poti sa mergi direct. iti dau website-ul cred ca poti afla mai multe de pe el- www.gynia.ro. din cate am observat chiar daca nu vrei sa nasti acolo poti merge oricand pentru analize sau urgente. ah si probabil mama lui ii diferita, nu stiu, eu nu cunosteam nici un doctor de la gynia, si fetele de la receptie m-au inscris la el, si mi-au spus ca pot sa il schimb cand vreau eu, daca ceva nu-mi convine.
19+
vias spune:
inca nu m-au lasat contractiile......sa avd ...o sa incerc sa-i sun si pe cei de la Diagnosis....poate...pote...raspund...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
am ramas datoare sa va povestesc despre ceaiul diuretic pentru gravide.Nu pot garanta ca are efect dar ce e sigur e ca am facut fata efortului de a sta in picioare si a dansa o zi si noapte intreaga fara sa mi se umfle picioarele (doar foarte putin de la oboseala .,... ca si inainte de sarcina.) Nu am baut decat jumatate de canita de ceai dimineata si pe la 12 noaptea inca o cana. Ma declar multumita.... nici nu m-a fugarit ceiutul la baie mai mult decat inainte. Incep sa cred in el si vi-l recomand
Recomandarea producatorului este de maxim 3 cani pe zi
20+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria am ramas datoare sa va povestesc despre ceaiul diuretic pentru gravide.Nu pot garanta ca are efect dar ce e sigur e ca am facut fata efortului de a sta in picioare si a dansa o zi si noapte intreaga fara sa mi se umfle picioarele (doar foarte putin de la oboseala .,... ca si inainte de sarcina.) Nu am baut decat jumatate de canita de ceai dimineata si pe la 12 noaptea inca o cana. Ma declar multumita.... nici nu m-a fugarit ceiutul la baie mai mult decat inainte. Incep sa cred in el si vi-l recomand Recomandarea producatorului este de maxim 3 cani pe zi 20+ aniversarea nuntii “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
si zici ca e de la Fares?
ce culoare are cutia???
sa stiu ce sa caut...ca daca e asa cum spui tu...m-am scos...ca am inceput sa ma umflu..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
miany75 spune:
bine v-am regasit fetele!
Ati fost tare harnicute(ca de obicei )..am reusit sa citesc din urma ,dar e prea mult pt mine sa tin minte tot ..asa ca ...urez bun venit noilor gravidutze(Lumi si Avalon ),sarcina usoara si bebei sanatosi ; felicitari celor care au aflat ce se ascunde in burtica si celor care si-au simtit bebei ...etc..
miany
24+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
Am mai adaugat si noi o saptamana ...deci am intrat in saptamana 25,asa ca va poftim la un festin cu toate bunatatile la care tanjim..
miany
24+ DAVID ANDREI
mihamora spune:
Salutare!
Adriana - si eu sunt prezenta, dar tot fara chef de munca.
Mi-am luat concediul de odihna si de pe 13 august nu mai merg la serviciu, urrraaa!!!!
Andrecluj - durerile de burtica ca la CM nu sunt prea ok. Iei nospa? Cedeaza la ele?
Ionelamaria - wow, ai dansat toata noaptea? super!!! Ma bucur ca v-ati distrat.
Camy - nu cedeaza cu nospa? Hai ca trece, stai linistita in patut
Shtefhy - multumesc uite pun acum un link, nu stiu ce se intampla
poze
Michelle 20 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
dienutze spune:
Miany sa fii sanatoasa si sa vina bebe sanatos si la termen! Suntem de schimbat saptamana, si eu fac 21 azi! Bebe e din ce in ce mai puternic, da cu piciorusele destul de tare Mai ales dupa masa prinde forta.
Sambata am dormit, ca vacuta, 4 ore dupaamiaza si m-am trezit inghiontita bine de tot de bebe, cred ca i se facuse foame puiului, sarisem o masa!
Maine am morfofetala, emotii cat cuprinde, sper sa fie sanatos! Si mai sper ceva...sa imi zica ca s-a schimbat Vladul in Ingrid Alexandra cica mai am 10% sanse.
Dar, la urma urmei, chair nu conteaza, important e sa fie sanatos! Tot puiul mamii este
Camy si Ionela, bravo voua ca v-ati distrat! Acum bagati multa odihna sa nu se supere puii pe voi!
Camy, ma bucur ca ai vesti bune despre puiut!
neaparat sa imi iau ceaiul asta de la fares, eu am mari pb cu umflatul picioarelor, stau pana noaptea la munca in unele zile si e cumplit cu picioarele.
Va pup pe toate! Sa avem o saptamana plina de vesti bune!
20+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
dienutze spune:
Mihamora, sa iti traiasca pustiulica, sunteti trei frumosi!
21+ astept pe Vlad Alexandru pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!