Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

saltareeeeeeee de la racoareeeeeeeeeeeeee

dor de voi.STOP

vreme superba aici la munte. STOP

am net.STOP

timp lipsa.STOP

ANDU diversificat, succes. STOP
pastarnac, telina, fasole pastaie cruda (culese de mine din gradina lu tzaranu de aici) apoi fructe: piersica, pepene cantalup STOP

TEO: nebunieeee: in curte maaare, casutza, cort, topogan cu 'cadere' in piscinutza...STOP

am intrat sa va zic sa nu se apropie careva de nurora mea ca sar la coc.STOP

multa sanatate tuturor
La multzi ani sarbatoritzilor oricand e ziua lor. STOP

PS: aaa si cateva kg in minus la mine, sa vad cand ma intorc la cantarul de referintza

ne intoarcem la calduri mari coane fanica peste o saptamana..iar daca se ingroasa gradele in termometre peste limitele suportate de noi... cred ca ne returnam aici STOP

care doreste care pofteste la un gratarel, plimbarel...va invit aici..sunt 100km de Bucuresti - cam o ora juma doua ore max de mers cu masina...spre directia Targoviste- CampuLung Muscel

hai ca fug la nanel, maine am o zi plina iar

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

neatza!

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neta si de la mine.

Azi pleaca mami al meu a venit de ieri soacra mea sa stea cu Razvi pana la inceputul lui sept...s-a facut deja procesul de predare-primire...sper sa se descurce...ca ea nu i-a facut nimik lui Razvi cat a stat la inceput la noi...nici bibe..nici sterilizari...nik...

Of Doamne o sa-mi fie dor de mami...da' asta e...

Aaa. si socrela mai si sforaie...de dimineata Razvi s-a trezit din cauza ei .

4 intrebari am si eu:

- ce sa mai pun in supita lui Razvi (5 luni) pe langa: morcov, cartof, pastarnac, ceapa, dovlecel, rosie.

- de cand putem da pepene galben...am vazut ca voi dati la bebei...si ce alte fructe in afara de pere, piersica, mar, caisa

- noi, dupa cum stiti, suntem pe NAN HA 1...cand face 6 luni il trec pe NAN HA 2???

- recomandati-mi si mie pe cineva sa se uite la putza lui Razvi caci cred ca avem un inceput de fimoza...se chinuie cam rau saracutzul cand face pipi

la mamici si licurici

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimiii fetelor!

Vazut poze Frumoasa intalnirea de la Cluj, Ana, Iulia si Paul sunt superbi Am vazut cum s-a imprietenit Anusca cu Paul , in schimb Iulia nu-l tradeaza pe David Am vazut si baietii lui Yashi fff frumosi

Noi suntem bine, ne luptam cum putem cu caldura, noroc ca in casa am AC, ca altfel am fierbe "in suc propriu" Pitika mea a inceput sa vorbeasca, spune "DA"

Dark felicitari pt somnikul lui Mister Mister. Cand revenim din concediu, facem si noi rocada, mutam fetele impreuna Sa te tii bine atunci...vedem noi ce iese. Oricum in concediu dormim in aceeasi camera, deci au timp sa se obisnuiasca

Va puuuup Duminica frumoasa la toata lumea!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Jasmi multamim de

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

am inceput sa mancam tare bine fructe, dar fierte 5 min, dintre care piersici si mere pe primul loc....
uite o idee buna, ca si eu vroiam sa-i dau fructe, dar nu crude, ca sunt prea acide pt stomacelul lui.azi vom incepe si noi marea diversificare cu morcov fiert la steamer. sper sa-i placa. s-a dus sotul sa caute morcovi la tarani in piata, sper sa si gaseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata

Alinuk, trebuie sa fie frumos la munte si racoare.....sa mai incerci sa ne scrii ca ne e dor de tine.

Crisspy eu am mai pus telina. Pepene nu am dt dar o sa incep sa ii dau. Poti sa ii dai banana, eu nu i-am dat inca pentru ca mai e constipat probabil desi ieri am facut un cacaaaaaaaaa....sa speram ca si-a revenit

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor ce faceti?Pe unde umblati? Sunt curioasa cat de cald e la voi in sud daca la noi la munte este cald de murim.....
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
foarte cald, bebelusi, dar mai un ventilator, mai un AC, dar, spre disperarea sotului cu fff mare masura, ca, deh, trebuie bebe mic sa se invete si cu caldura, nu doar cu frigul. Mai racorim pe bebe cu o compresa, cu evantaiul, cu ventilatorul din tavan si, spre seara, cand se face f cald si cu AC, pe 26-27 grade, sa nu fie prea mare diferenta de temperatura. Ne descurcam. Pana acum nu am suferit f tare avand in vedere ca pt perioade scurte am avut si 29-30 de grade in casa. Ah! si functioneaza f bine cearceafuri puse la geam (pe dinafara - ca sa nu se incinte geamurile). Tati o duce mai greu, ca el are o problema cu caldura excesiva. Bine, si sta mult pe afara, saracutul. Alearga, cica, desi eu ii spun tot timpul ca nu l-am luat de maratonist, dar, ce sa-i faci, trebuie sa faca si cumparaturile cineva, si sa plateasca facturile, si alte cele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

saltareeeeeeee de la racoareeeeeeeeeeeeee
dor de voi.STOPvreme superba aici la munte. STOPam net.STOPtimp lipsa.STOPANDU diversificat, succes. STOP
pastarnac, telina, fasole pastaie cruda (culese de mine din gradina lu tzaranu de aici) apoi fructe: piersica, pepene cantalup STOPTEO: nebunieeee: in curte maaare, casutza, cort, topogan cu 'cadere' in piscinutza...STOPam intrat sa va zic sa nu se apropie careva de nurora mea ca sar la coc.STOPmulta sanatate tuturor
La multzi ani sarbatoritzilor oricand e ziua lor. STOPPS: aaa si cateva kg in minus la mine, sa vad cand ma intorc la cantarul de referintzane intoarcem la calduri mari coane fanica peste o saptamana..iar daca se ingroasa gradele in termometre peste limitele suportate de noi... cred ca ne returnam aici STOPcare doreste care pofteste la un gratarel, plimbarel...va invit aici..sunt 100km de Bucuresti - cam o ora juma doua ore max de mers cu masina...spre directia Targoviste- CampuLung Muscel
hai ca fug la nanel, maine am o zi plina iar Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Alinuk, te invidiez, sa-ti fie de bine iesirea. Felicitari pt diversificare Andutu.
Materialul desprea APA, beton. Deja o privesc cu alti ochi de pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alinuk sa te distrezi, sa te relaxezi cat poti de mult ...

si eu mi-as dori un munte ca nu am am fost de ceva vreme la o astfel de racoare ....

da anul asta vom zice pas pana ne terminam tezele ...

jasmi .... draga mea surioara ce faci????

noi azi avem in meniu pire de legume ... pastaie , telina, morcov si dovlecel .... a mai savurat ... sa vedem daca ia azi ... asteptam ....

va pupi

aaaaaaaaaaaaaaa
si alina a devenit constienta de ieri cu tot tot ce i se intampla si a plans si tot intreaba pe fratemiu prin semne una alta ....

DOAMNE AJUTA!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput