Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

lisa, din mai multe motive:

1. Nu avem unde sta. Ar trebui sa reincepem procesul de cautare a unui apartament cu chirie, carat toate lucrurile mele, plus ale Dariei, inapoi la Braila (cand le-am adus de acolo incoace, a fost vreo 350 de RON transportul, pentru ca au fost peste 150 de kg, toate chestiile). Nu am cum sa stau impreuna cu parintii lui, pur si simplu, nu este spatiu, si chiar daca ar fi, divergentele ar aparea prea repede.

2. Ma simt mult mai bine in Cluj, eu, acolo este, practic, "lumea mea". Nu ca sunt incapatanata si nu as putea renunta, cum am facut-o o data, o mai pot face o data, dar... vezi punctul 1.

3. Braila-Galati nu-mi ofera ce-mi ofera Clujul, asta e clar.

4. O astfel de "shift" trebuie gandita si planificata foarte bine, mai ales din punct de vedere financiar. Nu pe fuga, cate un week-end pe luna.

Tot punctul 1 e pe primul loc, taticul Dariei nu se prea pricepe la gasit si ales locuinte, adica la ce sa fie atent, dar sper ca a retinut una, alta din prima "aventura" de acest gen.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si Daria e cu curul in sus azi, cu mancarea.

Noi avem cereale de la Nestle (orez cu 3 fructe) si de la Milupa (cu banane, cu biscuiti - astea nu-i plac, si de-alea, 6 sau 7 cereale).

Mananca si branza (din lapte praf) cu fructe. Si fructe cu biscuiti.

Fructe, separat, mananca mar, para, caisa, piersica, lubenita.

Legume, facute supa, mananca morcov, dovlecel, conopida, ardei gras rosu sau verde, rosie. Inca nu am introdus mazarea si fasolea, nu-mi place provenienta.

Nici ou si nici carne nu am introdus inca.

Lapte bea mult si foarte mult.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Oxygen, bine ca nu aveti nimic!Cristi, sa dea Dumnezeu sa fiti bine!
Mey, ma speriati! Ca al meu cand s-a nascut avea capul nu lunguiet, extrem de lunguiet in spate si turtit pe margini. Era atat de lunguiet ca nu putea sa stea cu el pe spate. O luna si mai bine a stat doar cu capul pe parti (ca ii cadea daca incercam sa i-l asez pe spate - pur si simplu era prea ascutit in spate ca sa stea pe spate). Nici caciulitele nu ii stateau cum trebuie! Mi s-a parut extrem de ciudat cand l-am vazut prima data si m-am uitat la ceilalti bebei la alaptat (vreo 25 cred ca erau in sala de alaptat) si nu am vazut la nici unul asa cap tuguiat. Dar l-a vazut ginecoloaga, neonatoloaga, med de fam, pediatru de spital si doi pediatri la cab particulare si nici unul nu a mentionat ca ar fi ceva in neregula. Dar acum ma intreb daca nu o fi ceva? El e bine acum. Cam dupa aproape doua luni si-a revenit, desi, din spate se mai vede un pic tuguiat.Lisa, si al meu face asa daca vrea ceva sau ii este foame sau sete sau somn!Wou, Crisspy, da' unde lucrezi, domn'e? Astia nu au copii?
Of, cu socrela ta! Cred ca esti moarta de ingrijorare! Dar si sa-l duci departe de tine! Of, ce alegeri grele ai si tu de facut! Eu ce sa mai zic, bine ca stau 2 ani acasa ca nu as avea incredere in nimeni. Sa iti zic ce a facut maica-mea azi? La ridicat de manute in sus de tot pana la nivelul fetei (ea stand in picioare): mi s-a facut rau instantaneu cand mi-a arata ce "jucarii" i-a facut ea lui bebe.Sanatate multa Alinei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

irina...ma uitam la poze si am doua intrebari:
- ati fost colegi de facultate?
- cum ati reusit sa va plimbati atat de mult....si eu sunt fan caaltorii, dar voi chiar ati colindat lumea

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

ehehe Claudia...nu si ..nu
adik:
1.noi am fost colegi de liceu ,lazaristi
eu am terminat chimia la Univ buc si medicina la Carol Davila si el electronica si telecomunicatii la univ politehnica buc

2.NUMAI Radu a colindat lumea io prin vecini doar si el a fost in traininguri platite absolut toate de altii, recte de angajatori.So...si mie mi-ar placea da ata ete

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Salutare tuturor si LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI IN ACEEASI ZI CU NOI:DARIA JULIA< (cris...ce mai faceti?), IOANA ALEXANDRA, STEFAN, ISABELLA, ANIOA, !!!!!!!!!!!!!!!!!
Azi avem si noi juma' de an...pe unde or fi trecut?????....puiul lu' mama scump, inima mea, sa traiesti si sa fii sanatos!!!!!!!!!
Cristi, imi pare rau de diagnosticul provizoriu, sa dea Dumnezeu sa nu fie asa!!!Doamne ajuta sa fie bine!!!Carol, cu ochisorii lui scumpi
Mariuca, ma bucur ca esti bine, te pupa Alexutu
Noi mancam bine, dimineata fructe, cu branzica facuta cu lapte de vaca si lamaie, mai dupa amiaza, cand se trezeste, morcov,cartof si radacina de patrunjel, fierte si mixate cu mixerul, amestecate cu zeama lor, ori cu laptic(ca suntem la tara, iar, si nu m-am carat cu robotul de bucatarie ca oricum am avut sute de bagaje pt Alexutu) si seara, pe la 6-7-8, uneori, nu in fiecare seara ca uneori imi e pur si simlu imposibil sa scot ceva lapte, cereale Nestle Orez cu Morcov. In rest, tzizti, la greu, anywhere, anytime
Vroiam sa-i scot cerealele,nebuna de mine, dar astea ii plac cel mai mult, sunt singurele la care nu-i pun barbita, ca nu-i trebuie, le haleste frumos si rade tot!. Ma gandeam ori sa i le fac cu apa fiarta si racita, ori sa-i cumpar o cutie de lapte praf special, numai pt cereale, dar am zis sa mai incerc cu pompa o data..si mi-am luat alta pompa (aveam de la Angel, si nu facea mereu fata..). am luat una ieftina, ieftina, 6,5 lei,am dat peste ea intr-un supermarket, intamplator, e mica, mica, nu are decat palniuta care se pune pe san si pompa de cauciuc, si un locsor mic mic unde se duce laptele, dar imi trage si creierii din cap. si am descoperit cum sa "fac" lapte pt cereale, ii dau de 2 ori la rand, acelasi san, in timpul zilei si gata, se umple celalalt. Dezavantajul e ca nu pot sa tin in ea decat 5 ml, si sa-i vars repede in canita, dar avantajul e ca trage bine si ca e mica, deci o iau usor dupa mine.
Crisspy, parca tu intrebai de carut usor. si eu zic tot de Primii pasi, ca al lui Carol, asa evm noi, dar inca nu il folosim, ca am zis ca o sa-l pun in el cand va sta singur in fund. noi il avem de la Vladut, verisorul, si tin minte ca imi era f drag sa-l scot pe afara in carut, ca era si usor de carat si usor de manevrat.
ies ca e ceva treaba pe afara, revin, pate mai pe seara.

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Dau de baut Tati a stat singur cu bb acasa cat m-am dus eu cu Dori la probat uniforma. Si nu au patit nimic niciunul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Urraaa! A papat bine bebe la cina: juma de borcanel cu piure de fructe si aproape o treime de borcanel de spanac. Ce face foamea din om!

Irina, sper ca si papacelul vostru va fi mai cooperativ la cina ( asa de dragi mi-ati devenit, si tu si Radu, fosti lazaristi ... eu am asa o afectiune pentru liceul vostru ... inca de pe vremea de cand citeam cartea lui G. Bajenaru, este una dintre cartile mele de suflet)

Crisspy, eu ii amestec lu' bebe cerealele cu piure-ul de fructe. Asa nu ar merge?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Darkbravo pt Mister Mister!

Noi la 6 am avut gustarea pe care mama a bulibasit-o...noi nu avem meniu prea D ca deh nu vrem cereale...de maine ma mulg si ii dau cu laptele meu sa vad ce iese..

El a papat mar+piers cat de cat dar mama la sf l-a indopat si cu nitel piure...si porcusorul mic s-a prins si si-a fct greata si bleah varsat...

pe la 7 juma i-am dat la plimbare nitica piersica blenduita si a papat...acum il spalam.Am tras o fuga prin magazine si am mai prins ceva reduceri pe la miniblu si am bagat o geaca de iarna, un pulover si ...o sapca neredusa dar dupa care s-a topit bunicul pt la mare..va pup ma duc la papacel

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Buey da' numa' vesti bune in seara asta...

Bravo Aalina...se vede treaba ca tati se mobilizeaza mai bine cand sunt singuri cu bebeii decat cu noi prin preajma...

Micola La multi ani lui Alexutu' si la mai mare... si mersi de pontul cu caruciorul...

Ingrid ... au copii mah da'la angajati nu conteaza

Cu dusul la mama mea...ehe..hotarare grea ...insa acolo ii este cel mai bine decat pe mana unor straini...mai evaluez situatia la anu'...poate il iau la mine...

Cu socrela ce sa zic...poate se da pe brazda incet-incet...nu-mi pierd speranta inca...sper...

Dark felicitari pt cina ...si al meu a mancat bine la masa de la 7...200ml de lapte cu cereale...si prin urmare acu' la 11 a bagat decat 100ml de laptic simplu...

Uite ca amestecatul asta nu am incercat...poate in week-end cand sunt si eu acasa cu bebe...sa vada ochiul meu daca ii plac sau nu asa...maine incerc sa-i fac pana plec la munca mar copt...poate ii place...

Am si eu vesti bune...Razvi a adormit singurel la el in patut...parca v-am zis ca mama l-a obisnuit pe picioare (unul din putinele lucruri cu care nu am fost de acord)...si stiti cum??? cu suzi si cu prosopelul lui in brate... nostim tare ... poate incercati si voi (a se vedea Ochila )

Noapte buna la mamici si licurici

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 41!!

Mergi la inceput