Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

ingrid, nu te sinucide ca le poti pune la frigider!
irina, pai nu iau primii pasi... eu nu am gasit in ro dinastea, dar o sa mai caut o data daca zici ca ai luat tu. da...15 lei ar fi cam jumatate oare cum se numesc?puiutzul meu are 5 luni!
imi luasi o piatra de pe inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

eu am fost la stomatolog sapt trecuta sa imi scoata o radacina (mi s-a rupt o masea) si a scos tanti o parte, am inceput sa sangerez f tare, s-a speriat, a cusut repede, si cand a trecut anestezia am obs ca a lasat jumatate de radacina inauntru!

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

am gasit bavetici cam la 13 lei...multumesc irina!
david adoarme la tzitzi, lungit in patul nostru, dupa care il mut in patutul lui. incearca sa nu ii schimbi pozitia in care a adormit...
eu l-as tine si noaptea in pat cu mine, ca imi creste inima cand vad ce multumit doarme, dar sotul imi tot zice sa il mut in patut la el, ca altfel nu dorm eu bine

puiutzul meu are 5 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Tocmai voiam sa ti trimit o poza...bine ca ai gasit.Incearca orice dar nu astepta minuni ca sunt smecheri licuricii.
Bee te pup cu mare dragmultumesc

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Buna, fetelor!

Aveti grija cu Spiru Haret. Va spun asta pentru ca si taticul Dariei tocmai se pregateste de dat licenta - Psihologie - ID. Nu va luati dupa ce spun ei, cum ca sunt acreditate specializarile. Problemele de la Spiru Haret dureaza cel putin din 2007. In 2007 am vorbit la telefon cu secretariatul Facultatii de Psihologie de la Bucuresti, mi-au turnat gogosi, cum ca sa nu-mi fac probleme, ca au acreditare, ca diploma de licenta va fi recunoscuta, ca nu vor fi probleme la angajare etc. Prostii! Am sunat la Minister si mi-au spus ei ce si cum cu Spiru Haret, care face cum ii "tuna" conducerii. Ei va pot spune ca specializarea are acreditare si cu asta sa va inchida gura, insa reprezentantul Ministerului, cu care am vorbit, mi-a spus clar ca acreditarea se cere pe forma de invatamant, nu pe specializare, deci, daca specializarea Psihologie, forma de invatamant ZI, are acreditare, nu inseamna ca formele de invatamant FR si ID ale aceleiasi specializari au acreditare.

crisspy, da, de la 6 luni, poti trece pe NAN2, asa am facut cu Daria si nu a avut probleme.

Oxigen, suna la Agentia aia, care se ocupa de alocatii si indemnizatii. Mie mi-au spus sa verific cardul dupa data de 20 (azi). Ca cica ii primesc luna asta, retroactiv.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Inca un lucru, legat de acreditare: acreditarea nu se acorda retroactiv, cum ar veni, daca intrati in anul I fara ca forma de invatamant sa aiba acreditare, asa veti merge pana la sfarsit, fara acreditare.

IRINA, multumesc! Daca reusesc, o sa si filmez cupilu', cum vede aparatul de filmat, cum nu mai face nimic...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LA MULTI ANI nora mea draga, sa fii sanatoasa

Ce mult ati scris...nu pot recupera.....cand sunt singura si scriu pagini intregi numai eu...cand nu am timp sa citesc tot.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Alexiuta sper ca ai fost cuminte cu Andreita......nu de alta dar e cam Ochios Andreita....imediat pune mana pe tine ca se pare ca a lui soacra evita sa ii puna poze cu Antonia......Cami sar in cocul tau daca nu ii pui lui Andreita poze cu fata....se da la fata mea nu vezi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mda,nasol cu facultatile astea..eu fiind in anul 2..ma rog,urmand sa incep 3 in toamna.Am o sesiune restanta,aia din iarna cand nu m-am dus si acum sunt in plop ca nu stiu daca mai are sens sa merg ori ba,nici la restante,nici in anul 3.Evident ca atunci cand m-am interesat mi s-a spus ca-s acreditate,ca bla bla bla..Acum nu stiu ce sa fac..ca decat sa ma vad la anu' ca mi-am pierdut anii si banii aiurea si nu-mi foloseste la nimic,mai bine zic pas..si acum s-o iau de la capat cu alta...off,zau ca-mi vine sa ma impusc..
Cunosc pe cineva,cu care chiar am vbit de chestia asta zilele astea.Tipa,a facut doar ultimii 2 ani la Spiru,primii 2 la o alta facultate..insa are licenta data la Spiru.Nu mi-a zis decat ca diploma ei nu face 2 lei in fata angajatorilor.Lucreaza pe un post care nu necesita studii superioare,pt ca pur si simplu diploma ei de licenta nu a contat pt nimeni(ca deh,e de la Spiru)..iar de promovat nici nu se gandeste ca ar promova-o..Asa ca vrea sa se apuce de o alta facultate,insa la cei 36 de ani ai ei,deja nu-i mai arde.

Selene,mie nu mi-a intrat nici acum indemnizatia.
pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Crisspy multumim de observatia cu Alexiuta , rabdare cu mama soacra poate se va obisnui....

Carmen uff...esti implicata in treaba cu Spiru Haret...nasol...sper sa se rezolve cu bine

Cristi felicitari pentru implant...si eu ar trebui sa imi fac

Mergi la inceput