***Bazar pentru Ema***
Raspunsuri - Pagina 19
mari_paun spune:
astAzi Mirela , una dintre terapeutele Emei, a implinit 22 de ani, inca pot sa scriu varsta ei...lucreaza cu Ema de aproape 3 ani, de la inceput...se bucura de fiecare progres al Emei.
Echipa EMMA = Mirela, ana_Maria, Mari si Elena, toate vrem binele Emei si speram sa o aducem cat mai aproape de normalitate. Aceste fete sunt parte din familia mea , sunt ca niste surori mai mici cu care ma sfatuiesc, ma contrazic insa ne intelegem foarte bine.
LA MULTI ANI MIRELA SI MULTE PROGRESE SI CU ALTI COPIII
aici sunt cateva poze cu echipa ...de azi
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSC03857.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSC03855.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSC03858.jpg
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
nushulica spune:
salutare fetelor!
ne-am intors din concediu a fost f frumos am fost si la mare si la munte,mai exact la salina la praid pt david
mari frumoasa echipa care se ocupa de emma le multumim si noi ca se ocupa de ea si ca ema face progreseeste o domnisoara tare frumoasa,am admirat-o in poze
fetele care ati mai castigat produse de la mine sa-mi dati pm cu adresa si produsele castigate sa trimit colete,abia vineri voi reusi ca 2 zile am de spalat si desfacut bagaje
de David
Poveste
AnnaBaby spune:
Mari am platit si fustita de blugi, de acum poti trimite coletul, si cu gecuta. Multumesc, si La multi ani pt Mirela!
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam
Flowers spune:
Licitez 10 ron pt fustita de blugi de la pozitia 11, pentru 7 ani.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
poze
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Mari am platit si fustita de blugi, de acum poti trimite coletul, si cu gecuta. Multumesc, si La multi ani pt Mirela! Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam |
AM TRIMIS COLETUL DE IERI
MULTUMIM
bazar pentru Ema
Mari, mami de Ema
Mercedes spune:
As vrea daca e posibil sa masurati in lungime treningul pt. fete 6 ani ( pantaloni uzati in genunchi)= 7 lei,kokiy(e la mari_paun)bluza cat si pantalonul pentru a sti daca sunt buni ca marime , multumesc.
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes As vrea daca e posibil sa masurati in lungime treningul pt. fete 6 ani ( pantaloni uzati in genunchi)= 7 lei,kokiy(e la mari_paun)bluza cat si pantalonul pentru a sti daca sunt buni ca marime , multumesc. |
imi cer scuze ca nu gasesc metrul sa masor treningul, l-a pus Ema " bine"...pe trening scrie pt 116 cm = 6 ani
bazar pentru Ema
Mari, mami de Ema
Mercedes spune:
Multumesc frumos dar din pacate si pt noi e mic. Poate vor mai aparea altele pentru copii mai maricei, pe mine m ar interesa mar.128 de exemplu la trening.