***Bazar pentru Ema***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

licitez 7 lei pt treningul de la categoria 5-6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

astAzi Mirela , una dintre terapeutele Emei, a implinit 22 de ani, inca pot sa scriu varsta ei...lucreaza cu Ema de aproape 3 ani, de la inceput...se bucura de fiecare progres al Emei.
Echipa EMMA = Mirela, ana_Maria, Mari si Elena, toate vrem binele Emei si speram sa o aducem cat mai aproape de normalitate. Aceste fete sunt parte din familia mea , sunt ca niste surori mai mici cu care ma sfatuiesc, ma contrazic insa ne intelegem foarte bine.
LA MULTI ANI MIRELA SI MULTE PROGRESE SI CU ALTI COPIII

aici sunt cateva poze cu echipa ...de azi
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSC03857.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSC03855.jpg
http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSC03858.jpg

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!

ne-am intors din concediu a fost f frumos am fost si la mare si la munte,mai exact la salina la praid pt david

mari frumoasa echipa care se ocupa de emma le multumim si noi ca se ocupa de ea si ca ema face progreseeste o domnisoara tare frumoasa,am admirat-o in poze

fetele care ati mai castigat produse de la mine sa-mi dati pm cu adresa si produsele castigate sa trimit colete,abia vineri voi reusi ca 2 zile am de spalat si desfacut bagaje

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mari am platit si fustita de blugi, de acum poti trimite coletul, si cu gecuta. Multumesc, si La multi ani pt Mirela!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Licitez 10 ron pt fustita de blugi de la pozitia 11, pentru 7 ani.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Mari am platit si fustita de blugi, de acum poti trimite coletul, si cu gecuta. Multumesc, si La multi ani pt Mirela!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam

AM TRIMIS COLETUL DE IERI
MULTUMIM

bazar pentru Ema

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

As vrea daca e posibil sa masurati in lungime treningul pt. fete 6 ani ( pantaloni uzati in genunchi)= 7 lei,kokiy(e la mari_paun)bluza cat si pantalonul pentru a sti daca sunt buni ca marime , multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

As vrea daca e posibil sa masurati in lungime treningul pt. fete 6 ani ( pantaloni uzati in genunchi)= 7 lei,kokiy(e la mari_paun)bluza cat si pantalonul pentru a sti daca sunt buni ca marime , multumesc.

imi cer scuze ca nu gasesc metrul sa masor treningul, l-a pus Ema " bine"...pe trening scrie pt 116 cm = 6 ani

bazar pentru Ema

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik spune:

atunci nu mai licitez pt el...daca e 116 e mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Multumesc frumos dar din pacate si pt noi e mic. Poate vor mai aparea altele pentru copii mai maricei, pe mine m ar interesa mar.128 de exemplu la trening.

Mergi la inceput