IN BANAT LA NOI ACASA (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

vai de steaua mea,is buna de dus pe centura, is rosie in cap .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

hello hello
ma bucur fetele ca v-o placut gratarelu nostru:), am facut si tocana la "ceaun" duminica.pun ghilimele ca din lipsa de ceaun am folosit o oala.si dupa, sotu' fost cu frecatu' sa scoata afumatura de pe ea
nu am inchiriat, am fost cu corturile, de aia nu am luat si piticu.a plans dragu de el numa dupa ta-su, dupa mn nu.am avut acces pe o proprietate privata , si am campat langa o vilutza din care am avut voie la terasa si o bucatarioara in caz de ploaie si vreme rea.
sa aveti o zi faina.
laura succes la inceput de gradi!
claudia, vrei sa spui ca esti roscata?poze ceva?

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning fete banatene oriunde v-ati afla!

No, ca iar este miercuri! Poftiti la , ceai, capucino, laptic, ciocolata calda, fresh-uri pe alese si la proaspata si buna, ca azi trebuie sa ne facem ca lucram, ca nu mai avem scuze! Azi cantam romaneste ...

Gongy, nu-mi spune cum sta treaba cu timpul, ca stiu foarte bine! Eu nu mai apuc sa ies cu pruncii in parc seara, ca ba am de calcat, ba am de facut mancare, acuma am mai si inceput karatele si fug cu ei la antrenament ... Nu-mi ajunge ziua! Si cand am vazut aseara ce-i in parcul ala, de zici ca-i miting dupa ora 19, parca-ti si piere cheful de iesit din casa si amestecat in babiloniada aia bine dezorganizata. Norocul tau ca ai parintii aproape si-o poti duce la sat pe Maya, unde are libertate de miscare si spatiu, ca in oras e jalea! Daca ar fi si ai mei mai aproape, nu bash in State, ar fi super! Idilic de-a dreptul!

No, Claudita, cum iesi coloarea??? Te-ai facut mirobolanta, ma gandesc! ... Sa sti ca si mie mi-a trebuit un an sa-mi scot rosul din par, asa ca nu te necaji daca n-ai sa reusesti din prima sa ajungi la rezultatul dorit. ... Bine, eu nu m-am decolorat, dar cu toate astea tot sunt disperata ca parul ma cam paraseste ...
M-ai intrebat daca mi-am dus copiii la gradi, si trebuie sa-ti spun ca nu m-am indurat s-o fac, inca. Deocamdata stau acasa cu bona si le face ea program distractiv. Nici gradinita nu-i deschisa la adevarata ei valoare, caci inca mai au lucrari de renovare de terminat, asa ca tin copiii numai pana la 12, ceea ce nu ma avantajeaza chiar deloc!

Diana, ce-ti mai fac copiii??? I-au mai crescut carliontii lui Timotei???

Hai ca de-o ora moshmondesc la mesajul asta si treaba urla dupa mine. Poate mai reusesc sa postez o tura azi...
V-am tzucurit dulshe shi apasat shi-o zi bestiala va doresc tuturor!!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

salutare banatence!
sper ca e bn toata lumea!
pisicuta copii mei sunt ok!am fost azi cu timo la obisnuitul intzepat.mai are pana se vad carliontii, dar pana la iarna cred ca e aranjat:)
va doresc tutror o zi faina!

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Sara buna drajelor!

Azi am umblat prin oras de abia ma tin pe picioare....imi tremura ca piftiilie dar am gasit aproape tot ce imi trebuia.
Facui cumparaturi pentru viitoare studenta de gradi ...trening,pijamalutze,maiouri,chilotei,adidasi,pantofiori,bluzite....si cate si mai cate ca abia am urcat sus cu toate.
Mai trebuie luni sa merg cu ea sa ii fac analizele eu vreau sa ii fac in plus si analizele din sange sa vad cum mai sta la capitolul sanatate....in rest suntem in parametrii.
Maya la sat cu mama astazi asa o plans la telefon ca sa vin sa o iau acasa ca ea nu mai sta la mama Sanda bunica mea) si ca vrea cu noi sa vada ce cadouri i-am luat.
Mi si mie asa un dor de ea....de nu mai pot dar ce pot sa fac???
Mi s-o bulit masina asa ca acum e in service la reparat s-o dus Clau dupa ea...sper ca e bine ca maine am nevoie de masina sa merg pana in Soarelui la pus si bibilit unghioacele mele
Fetelor nu stiu cum sa fac sa scap de mancatul asta seara...ca am facut o burtoaca de toata lumea ma intreaba daca sunt gravida da le raspund ca "Da,azi sunt putin gravida pana o-r iesi gazele,maine nu se stie" acu sara iar facui un piure de cartofi cu carnati de casa de la Agil atata de buuuuuuni .....
La sala n-am timp,abdomene nu pot sa fac ca ametesc sa ma tot pun jos si sa ma tot ridic acus vine iarna si o sa tot bag ca pana la urma o sa le dau si oamenilor dreptate cu gravidia asta

No gata ca iar m-am insirat ca un carnatz si nu e bine ca ma obisnuiesc

P.S. Ela,Claudelu',Pisi pe unge umblatz de nu mai daduratz azi p'acilea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

De ce nu vreau eu sa ma apuc de sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning fete banatene, oriunde v-ati afla!

Micul dejun este gata, asa ca poftiti, va rog, la bunatati: , , ceai, capucino, ciocolata calda, laptic si fresh-uri proaspete!

Si power play-ul zilei vine de la Rob Thomas

Am si eu o nelamurire: pana la urma incepe scoala in 14 sau nu??? Am asa o groaza de sistemul asta autohton de invatamant, de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti! De 20 de ani, in mintea guvernantilor, prin reforma invatamantului inteleg schimbarea structurii anului scolar, a modului de examinare gen bacalaureat, teste nationale, teze unice si ... cam atata! Dar programele gem de informatii inutile si mult prea multe, stilul de predare este greoi si absolut neatractiv, gen azi proful dicteaza, elevul scrie, maine proful asculta elevul reproduce ce-a scris dupa dictare! Va spun sincer: mi-e groaza de ziua in care copiii mei vor incepe scoala!!! ABSOLUT GROAZA!

Voi ce mai faceti??? Dar puiutii vostri???

Gongy, eu fusai ieri prezenta la apel si-am servit micul dejun la toata lumea, asa ca scoate-ma de pe lista de absente, te rog, ca vreau sa prind prima de Craciun.
Si unde zici ca ai shopingarit pentru viitoarea studenta la facultatea de papusi si alte jucarioare??? Ca si eu trebuie sa fac sportul asta, caci ne-au mai ramas hainite mici si trebuie inlocuite ...

No, eu va si plec, ca nu-s o prezenta prea agreabila azi!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Cred ca s-o facut vreme de nou capitol , eu nimic spectaculer, lucru,casa, plus ca farba asta din par imi cam da dureri de cap , fras s-o duca, musai sa il fac iara inchis,dar mai astept otzara ca prea multe am bagat in el deodata de raman fara.
Ma bucur ca sunteti bine toate, Diana Timotei intepatul .
Dorina e bine ca ai gasit pe cineva de incredere si sportul face bine,ai de alergat dar poate nu e asa departe in Timisoara sunt de toate,aici ptr orice am de condus zeci de km, de aia Andi inca nu face decat reclama - reclama mascata fotbal in localitatea vecina, om vedea cand mai creste daca mai vrea si alte sporturi, aici nu e pus la punct sistemul (aici unde locuiesc eu, la orasele mari precis e alta mancare de peste).
Laurelule, Maya rupe locul si tu cu burtica ta, incearca si tu activia ala si eu tot zic ca incerc dar nu stiu cand si tu ai atatea sali pe acolo prin dacia, du-te putin pe la fitness.
Fug la gradi si apoi la munca, o zi faina va doresc all.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

CAPITOL INCHIS, va astept la capitolul 12 .

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput