Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
cel mai simplu pt BB, ca sa nu fie acrobatii (sau decit usoare) e sa fie schimbat pe pat... asa are unde se rastogoli si, daca cade, nu cade de sus. Nici nu vreau sa ma gindesc la czaturi de-astea ca iar ma ia groaza!!! 

gigelica, pupat dragonasa pt tine, pupi si tu pitonasu pt noi? 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
kea, vopseste-te cu vopsea bio, sigur nu are efecte rele!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
novus spune:
Mababei, 
sa stii ca si eu am patit-o cu gratare proaspete de la Billa, noroc ca eu am prostul obicei sa miros tot ce mananc si i-am prins pe nemernici !!! nu va povestesc cum m-am dus inapoi si am aruncat carnea pe banda lor rulanta si am cerut banii inapoi !!!! si mi i-au dat,au avut noroc ca era duminica si pana luni m-am calmat si nu m-am mai dus si la OPC 

Cat despre schimbat, noi executam operatiunea in pat, punem apa in castron si spalam, pupam si imbracam !!!![]()
![]()
![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
dyana27 spune:
| Citat: |
Iar pe tine Chato, Aris si Dodo sa nu va aud cat de silfide sunteti sa ma apuca depresia. Sunt o purcicaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Si am halit toata shaorma !Dyana, o sa le rog pe prietenele mele sa voteze mutzunelul ![]() ![]() ![]() ![]() Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
gigelica

; vad ca mutzunel e pe primul loc
si va intrec eu la kg cu succes: la 1,59 am 75 de kg

; daca pun 11 inainbte de sarcina in tratament + 21 in sarcina -14 dupa ce am nascut = 

75 de tone; de fapt ati vazut in poze ce falci pot sa am... daca va arat "dosul" se strica monitoarele voastre.. ca au si ele mandria lor, cat sa suporte

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
Pisik06 spune:
Seara buna fetele!
Iar am avut o rgoaza de recuperat si am cam uitat ce si cum![]()
LA MULTI ANI celor 2 sarbatoriti de astazi, sa creasca mari si sanatosi
Oli, ce duulce e cutu. De David nu mai zic nimic
Diana, votat ratuscut, vazut poze botez, tare bine mi-a parut ca te-am vazut. Vreau sa iti spun ca pentru mine esti nu model, cateodata ma rusinez de mine cand citesc postarile tale. Tu mereu esti vesela, optimista, nu te-am auzit o data plangandu-te de mutunel, atat de frumos vorbesti despre el, atat echilibru vad in randurile tale. te admir sincer
Votat si dolareii, da nu va mai zic in fiecare zi, stiti voi![]()
Mababei, bine ca s-a terminat cu bine, nici nu vreau sa fi fost in piele ta.
Mie mereu mi-e teama de accidente, eu urc si cobor zilnic 4 etaje cu bebe si geanta ei + geanta mea in brate, apoi tot cu ea in brate descui masina, o las in scoica pana montez carutul, cateodata sunt asa obosita si cu calduriel astea ca ma ia teama mereu cand urc.
Gigelica, tu ai facut FIV? habar nu aveam. Noi eram programati pt FIV, dar Doamne Doamne a avut alte planuri. Luasem tot protocolul din Ungaria, recent l-am daruit uneo fete de pe forum. Am decis sa nu il vindem, desi nu ne dau banii afara din casa si am facut ceva eforturi atunci, dar banii erau deja dati, iar eu siu ce inseamna sa iti doresti enorm un copil si sa nu poti sa il ai. Da Doamne sa reuseasca toate fetele sa aiba parte de minuni!
Si fata mea transpira leoarca, e plina de apa mititica pe caput si gatut
Iar la capitolul gangureli stam f f bine, avem toata gama de chiote si sunete gen ggg, guuu si derivatele![]()
Asta seara fata mea a descoperit apa calda. Dupa ce ca era franta de oboseala si abia a adormit, la nici 10 min aud chiote suparate de la ea din camera. cand ma duc, don'soara se intorsese pe burta si protesta ca nu se mai putea intoarce inapoi. am pus-o din nou pe o parte, mai nou pozitia preferata, cand colo ea iar tsti pe burta, iar proteste. Pana la urma cred ca a obosit si a adormit 
A, sa va pun si ultimele poze cu pitica
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/61107RMValcea#
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/121507#
Pupici si noapte buna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
inapreda spune:
Pisik, Olga am vazut pozici cu minunile voastre
Sa va aduca numai bucurii.
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
chatonel spune:
pisik, foisorul este in parcul zavoi? l-au refacut? 
vazut printesa mica zina alba, ce frumoasa este 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
novus spune:
Astazi am fost amandoua la birou si poftiti sa vedeti ce am lucrat:
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3730624984/
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Diana, votat ratuscut, vazut poze botez, tare bine mi-a parut ca te-am vazut. Vreau sa iti spun ca pentru mine esti nu model, cateodata ma rusinez de mine cand citesc postarile tale. Tu mereu esti vesela, optimista, nu te-am auzit o data plangandu-te de mutunel, atat de frumos vorbesti despre el, atat echilibru vad in randurile tale. te admir sincer ![]() |
pisik

, macar de ar fi asa, dar sa stii ca am si eu o tona de momente proaste.. sigur, incerc sa la trec cu simtul umorului.. dar ca m-as mai vaita uneoooooooorri, nici nu-ti imaginezi; si m-am mai vaitat eu pe aici, ca de', ma sustin fetele, si nu trebuie sa simtim si noi ajutor??? mai ales ca ne intelegem una pe cealalta, si nimic nu mi s-a parut deplasat la nimeni; si de mutzu, tocmai azi m-am vaitat ca a fost marait de la 8 pana la 4; si dupa aia l-am raschetat cu pupatul, ca rade cu o pofta de ma tavalesc si eu langa el

stati asa sa vedeti vaitat luni, cand vine runda 2 de termopane.. va dati seama aia cu termopanu' in mana si eu cu copilu' mufat le dau indicatii, asa ca o cotoroanta cum numai eu stiu sa fiu cand e vorba de lucrurile mele

; or sa creada bietii oameni ca m-am tampit la cap; poate cade vreunu' de la geam cu ochii la "mufa mea"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui novus Astazi am fost amandoua la birou si poftiti sa vedeti ce am lucrat: http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3730624984/ Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
m-ai omorat.... nu pot sa cred cat e de dulce.. daaaaa'''' numai munca de birou nu o sa faca zbarnaiciul mic

minunea noastra David

30 martie 2009