Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

ank sunteti in listutza

La multi ani!
Ana Bianca
bebe de Pisik06,
Ioana,
si
Bogdan,
bebelusi de Iuca,

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

LA MULTI ANI si de la noi!

Dodo, ai facut cont pe paypal? Da-mi si mie userul, daca ai, pls!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Ana Bianca pupam mami Pisik06,
Ioana, si Bogdan,
pupam mami Iuca

votat fetele cu tot ce era de votat (link in fiecare zi daaaaaa????, nu de alta, dar uitam)

gigelica , pai ce crezi ca nu m-am pus si eu pe plans cand ai inceput tu din cauza mesajului meu???!!! asa m-am emotionat de nu-ti imaginezi. si aveam si socrii si parintii la mine... am bagat faza cu usturat ochi de la ecran; bine, mama m-a intrebat direct ca cine ce a patit dintre "fetele mele", stie ca asa fac, plang cand aveti probleme si rad cand ziceti bancuri si puneti poze. ea e fascinata cat de mult am putut sa ma apropii de voi, si vrea sa vada pozele cand vine la mine.. si eu ii povestesc despre fiecare
fetelor, anul trecut pe vremea asta mutunelul meu tocmai incepea sa se "divida"; aseara am sarbatorit un anisor de la conceptie si m-am minunat la nesfarsit la ideea de celulitza care era el atunci si sufletul meu intreg care e acuma;
o sa-i multumesc lui Doamne Doamne in fiecare clipa a vietii pentru darul pe care mi l-a facut, pentru sentimentele pe care le am , pentru fericirea nesfarsita pe care o simt cand ma uit la el

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

mutzunelul meu este cel mai fericit cand avem musafiri; nu zice nici pas, se rasfatza, sta cuminte si se uita la noi, se uita la televizor la mine in brate, in fundulet rezemat de mine, isi mai rontaie cate o manuta, mai admira un piciorus... ma fascineaza; bine, cand pleaca musafirii incepe el sa maraie putin... da-i trece repede; am ajuns sa ma rog de toate prietenele, verisoare... sa vina pe la mine, sa mai barfesc si eu ca sunt disperata; abia acum imi dau seama ca as vrea sa am o viata mai activa, dar nenorocita asta de caldura ma impiedica complet; pai ce credeti ca n-as bascula baiatul sa plec peste tot?????? ca el staaaaaa, n-are treaba; merge si cu masina (mai cu maraieli cand oprim la stopuri, cand ii e cald...... dar tinand cont ca a stat 4 ore cand am ramas cu masina in pana si n-a zis nici pas...., ma declar perfect multumita)
in week-end-ul viitor plecam la Brasov, ca boteaza nasii bebelul lor si nu se poate sa lipsim noi de la chefuri; abia astept sa iau o gura de aer de brasov, sa dansez putin (am dansat si la botez la mutzu, dar putinel asa), vin si ai mei, deci are cine sa-l bibileasca pe mutzu;

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io am visat azi-noapte ca eram iara gravi hmmm, nu eram tocmai fericita ....

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Dodo, ai facut cont pe paypal? Da-mi si mie userul, daca ai, pls!

Toulouse, la ville rose

Cardurile care le am nu-mi sunt acceptate de paypal.Dar pana pe 31 trebuie sa merg la banca si atunci vad ce pot face.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Deschid capitol nou.

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

eu scriu acuma in disperare ca la 12-1 vin termopanele si pana diseara trebuie sa ma ocup de ele; dar gandul ca termin cu balciul odata si bine ma linisteste; ei bine, mai dureaza reparatiile dupa aia vreo 2-3 zile, dar se ocupa socru', si el saracu ma cheama din 3 in 3 minute sa ma intrebe daca e bine ( ca prima data la dormitoare am facut scandal, ca ce se baga, ca nu se pricepe..., si le-a facut super, ca tatal lui era constructor si el a lucrat de mic copil cu el, pana a plecat la liceu)

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

buna dimineata si multi ca tare mi-a fost dor de voi.
sa-mi motivati si mie absentele, ca am avut laptop-ul cu defectul stricat. mi s-a blocat tastatura si am cautat sa-i reinstalez windows-ul, si tot mi se mai blocheaza uneori, cica e de service.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR
SORINA MARIA
ANA BIANCA
SI
IOANA SI BOGDAN

tare mai sunteti harnicute, abia am recuperat ultimul capitol.
mababei, doamne prin cate ai putut tu fata sa treci , la fel si bb calin., bine ca s-a terminat cu bine.eu una nu sunt de acord sa fiu data afara din cabinet cand i se face copilului meu ceva, tb sa vad ce-i fac.fac circ nu gluma.

am votat tot ce mi-a iesit in cale. cand mai dau de ceva, contati pe mine, ca votez tot.

oli, super noua bebelusa, si multi la voinicelul de david, ca tare bine e pt cat are. are mami lapte-n tzitzi bun.

sirimie pe monicuta vorbareata.

silvi8 esti o fericita ca stai asa bine cu kg, daca vrei iti dau si eu, ca is cu 6 +, facem 50-50

aris, si buldocica ne ia de tatzuci, si ne priveste in ochi, ne topim nu alta.

ilinca, si noi tot in chiuveta ne spalam la fundulet, insa ne cateva zile nu mai pot s-o bag in chiuveta, nu mai flexeaza piciorusele, sta in picioare . servetele umede doar cand "jucam" in deplasare.
referitor la statul in fund, nici eu n-o pun in fundulet desi sta ca mi-o pun cumnata si mama si e tare vanjoasa, insa maria nu are format inca nucleul si a zis dr sa evitam statul in picioruse si in fundulet.

gigelica, mi-ai facut o pofta cu shaorma.....cand veneam in buc, mancam din dristor, bunuta rau.

kea, cum te gandesti tu la toate, cu asa o mama, keutu e mereu in siguranta.
pisik06, am vazut poze cu pitica frumoasa.

novus, e bestiala rau fata draga alexandra, e atat de dulce.....
dyana credeam ca ai terminat curatenia, asteptam sa ne chemi in casa noua.
lelooooooo, bine ai revenitpe bb tudor. noi baita facem inca zilnic, cred eu ca o oboseste baita, desi e mai vioaie ca oricand dupa baita.

saby, super pozele, sunteti frumosi cu totii. am vazut si filmuletul cu maya vorbareata zambareata.

ayla, distractie placuta la felix, multi luanei si lui clau.tie felicitari pt ca esti si mami oficiala de ginerica clau.

floric, eu nu port sutien nici in casa, rar si pe-afara. in casa stau in sort si atat, cu tzitzele la vedere.
eu ma intalnesc cu mititica 82, nu vrei sa ne vedem toate?
ne intalnim si noi galatencele.poate iese si iuca cu noi.
florinela, pt bb victoras, sa creasca mare si frumos. e tare dulce iar culoarea parului e bestiala.a mea inca nu are pardoneaza cateva fire victoras?

inapreda, aici is, prezenta pana mai face iar laptop-ul figuri. vazut poze cu bb ian si dat pe spate, super gropite.

cris tinaus, si pisulina mea sta pe burtica si-i place tare mult, scoate si gazele f bine din pozitia asta.se intoarce pe burta de la 3 luni si 4 zile, imediat dupa botez.

joanna, berbecutul plangacios.am vazut si pozici frumoase.

petratudor, distractie placuta in bucovina. veau si eu cateva zile acolo, poate ne dai amanunte. la bogdanel.

gaza in loc sa citesc "avem doua lunite", am citit " am doua liniute"
la ank
anamariame, si a mea face la fel, daca doarme 10 minute uneori e super vioaie, seamana lu tac`su.

despre noi
papam inca tzitzi exclusiv, avem 7 kg la 4 luni si 9 zile, stam pe burtica ff mult.

monnvas, mai plimbi caruciorul gol?
maria prefera tot bratele cand e afara, is rupta de spate.

fetelor, legat de INFARIX PENTA, voi ati gasit? cica-i criza si tb s-o vaccinez. voi cum ati facut?

din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE BOTEZ SI ALTE NOUTATI
http://community.webshots.com/album/564158204pFLAbF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitolul 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

[quote]citat din mesajul lui anamariame
[

Reiau intrebarea: cat dorm bebeii vostri in timpul zilei? Eva are un program tare ciudat. De fapt nu poate fi numit program. Acu 2 zile a dormit aproape fara intrerupere, cu pauze de 30-60 minute. Ieri si azi a fost invers, a stat treaza toata ziua, a atipit doar de 2 ori cate 30 min si inca de doua ori cate 10 minute. Ce ma mira e ca imediat ce se trezeste e ft vesela, chiar daca a dormit ft putin.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

[/quote}
Despre Raru pot spune ca are un program. dar nu fix. Se trezeste pe la 5-6 iar eu de teama sa nu imi dea desteptarea de la ora aia ii bag repede tzatza in gura , suge ce suge si apoi adoarme pan pe la 9 cel mult 10, caz fericit. Dupa acea iar mancam, ne jucam, vorbim , mai un alta si iesim afara, in jur de 10.30 11, in functie de ora de trezire. Stam cam pana pe la 13. Timp in care el mai atipeste un pic.
Venim in casa ne mai ucam, mai vb, mancam si eu incerc din rasputeri sa il adorm iar dar mai devreme de 15-16 nu adoarme. Si oricumdoarme vreo 1 max 2. Dupa ce se trezeste program liber pana la plimbarea de sera care este dupa 6 jumate sau 7. Afara evident mai trage un pic de somn. Pe la 9 intram in casa. Facem masaj, joaca, baie si somn. Dar u adoarme imediat cipe la 10 jumate 11.

Acu programul si ordinea activitatilor nu sunt batute in cuie dar in mare asta e programul. Deci are 2 reprize de somn, dimineata si dupa amiaza a cate max 2 ore fiecare. Afara mai atipeste cate o jumate de ora.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput