Cititi si voi si dati timpul inapoi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biricica spune:

au fost vremuri frumoase pentru ca au fost vremurile copilariei noastre. copiii nostri isi vor aduce aminte cu nostalgie de vremurile copilariei lor si nu vor intelege activitatile copiilor lor... e unul dintre efectele a ceea ce se cheama "blestemul diferentei dintre generatii" si il traim toti la vremea noastra. cand imi aduc aminte cum comentau babele la coltul blocului "copiii din ziua de azi..." si pufneau.

singurul lucru de care mi-e dor e timpul. timpul asa cum functiona atunci. intr-o vreme in care nu existau mobile, oamenii inca isi mai scriau scrisori de mana (ceea ce, by the way, a dezvoltat cea mai mare aspiratie neimplinita a vietii mele. mi-am dorit foarte multa vreme sa ma fac postas. si in continuare cred in "substratul filosofic" al acestei meserii: e cel mai frumos lucru sa fii mesager, sa aduci vesti oamenilor. oricum ar fi ele.), vorbeau pe fix, atunci cand se gaseau unii pe altii acasa, veneau vecinii sa-ti ceara o cana de zahar daca ramaneau fara, copiiibateau la usa sa intrebe "Saru-mana, tanti. Bobi e acasa? ii dati voie sa iasa?"
fug ca plange copila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacryyyy spune:

A fost frumos!
A fost frumos din cauza ca nu eram bombardati de atata informatie cu substrat negativ si atunci in inocenta noastra traiam viata, copilaria, asa cum era ea...Si era fericita!
Acum, copii din zilele noastre au acces la informatie dar informatia aceasta nu este de fiecare data benefica si educativa.
Adica copilului ii trebuiesc insuflate anumite valori de catre noi parintii, inainte de a si le copia singur din ceea ce vede la tv, sau in jur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Am zambit citind mesajul tau... chiar asa a fost... a fost frumos

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

vremurile copilariei mele au fost de neuitat.in ciuda lipsurilor care erau.si poate chiar lipsurile ne-au invatat pe noi sa pretuim mai mult ceea ce avem.din pacate acum copiii nu prea mai pretuiesc nimic,desi au multe lucruri pe care noi nici nu le-am fi visat.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am impresia acum ca toata lumea e data pe repede inainte...suntem intr-o alergatura continua, eu una am senzatia ca trec zilele pe langa mine si nu stiu ce-am facut daca ma intrebi. Mi-e dor asadar de relaxarea aia de pe vremurile trecute, cand luam masa in familie in fiecare seara, cand ne strangeam cu prietenii si stateam la barfe..uneori la lumina lumanarii, cand ieseam cu mama si cu tata in parc, la film...acum fiica-mea e fericita daca ne prinde pe amandoi acasa seara sa iesim in parc. Mi-e tare dor de vremurile alea...tare mi-as dori sa fiu din nou copil..chiar si numai pt cateva zile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii si zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si eu imi aduc aminte cu drag de copilarie, asa cu bune si rele..
imi aduc aminte cum jucam Urmarire (mai ales prin hotelul de langa noi ce se construia), Flori fete sau baieti, elastic, sotron, etc..
si mai imi aduc aminte cum stateam la coada la farmacie pt vata si tot o intrebam pe mama la ce ii trebuie atata vata..
sau dimineata inainte sa mergem la scoala mergeam cu sticlele de sticla la alimentara sa luam lapte ca pe urma nu ma gaseam.. si nu intarziam nici la scoala..
sau imi aduca aminte ca abia asteptam sa vina masinile de polonezi sa ne luam si noi Bonibon si gume Turbo, etc.. sau primii blugi elastici de la turci..
si sa nu uit de cheia legata de gat ..
si multe si multe..

am gasit cantecul asta:

si mai sunt..

ps. cel mai mult regret si eu ca mancarea nu mai are gustul pe care il avea..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA,mi-a placut cantecelul,desi are si ceva versuri obscene,e foarte adevarat ce canta

Mi-e dor si mie de copilarie...dar vremurile se schimba...daca le-am putea tine pe loc,ce bine ar fi...

Before you judge me, try hard to love me.

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Perfect adevarat ce spun cantecul Eu ma bucuram atat de tare cand imi cumpara mama o mingie Copilul meu are vreo 6-7 mingii in casa Si ce mai plangeam cand venea vreun vecin si baga cutitul in mingie ca-l deranja zgomotul cand jucam peretel Aveam doua vecine care stateau la parter si toti copiii mergeam la ele sa cerem apa mai faceau prajituri se ieseau in fatza blocului sa imparta..vremuri frumoase

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da.. ei lasam la oparte versurile obscene .. ca restul e numai bun..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Mi-am adus aminte brusc si aproape m-a apucat plansul : o armeanca batrana, vaduva, care avea o pravalie foarte mica cu dulciuri (alvita, inghetata) la cateva minute de udne stateam.

ne mai mituia pe noi, aia mici, cu cate o alvita gratis, ca sa venim sa cumparam al'data.

cand n-avea clienti, statea invariabil in prag, in picioare.

as manca in clipa asta jumate din pravalia ei, asa mi s-a facut dor de copilaria cu dugheana cam jegoasa a armencei
toti copii o strigau " 'coana Pira",
nu stiu de unde venea asta cu "Pira"...

Mergi la inceput