Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

dati-mi voie sa ma crizez

Si am terminat cu iconitele
Pai cum asa scump fetelor???Nesimtitii de doctori!!Si nu stiu daca trebuie sa le tinem partea nici o secunda...pai daca un medic ia cate 10 milioane la o cezariana, cati bani la negru castiga fratilor???Si dupa aia daca nu ai bani nici nu se uita la tine!!Pai si daca nu am bani? Sau am un salariu normal de bugetar, cat trebuie sa strang ca sa nasc?????????Sau nu mai mananc vreo 8 luni, ca sa fiu tratata OMENESTE, asa cum ar trebui sa trateze un medic, ca doar de asta s-a facut medic!!!
Gata, m-am descarcat!!!!!
P.S asta vine si dupa ce o prietena de a mea a plans o saptamana ca nu are bani pentru doctor si e cu risc de nastere prematura!!

Gianina 29+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ai foarte mare dreptate Theasi o rog pe monica din tot sufletul sa ma ierte .. o implor, m-a luat o gura pe dinainte inca o data imi cer mii si mii de iertari monica te rog mult de tot iarta-ma, dar eu nu am facut decat sa intreb daca oare este posibil sa fii ramas si eu , pregatita nu am cum sa fiu nici peste 5 ani pt ca eu am fost mereu tinuta de probleme si responsabilitati iar venire unui copil pe lume este o mare responsabilitate. inca o data imi cer mii si mii de iertari din partea tuturor fetelor pe care le-am suparat si va doresc din tot sufletul multa sanatate bebelusilor vostrii si o nastere cat mai usora..Monica te rog iarta-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ups, ce s-a labartat pagina!!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Ups, ce s-a labartat pagina!!

bebe

da si tu un edit la mesajul cu multe emotzicoane si mai baga cate un spatiu intre ele si se rezolva

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Baga si tu un enter intre maimutzoi sa refaci pagina

Te sustin oricum in ceea ce zici cu doctorii

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Fetelor, au sunt tare fericita pentru mama mea. Preda in invataman de vreo 20 de ani, dar fiind din provincie, ocupata cu cresterea noastra s-a neglijat si nu a facut facultatea decat acum cativa ani. A dat titularizarea zilele astea si a luat la specializarea ei cea mai mare nota pe judet, ceea ce inseamna ca a scapat de grija examenelor pe care le dadea saracuta in fiecare an, are 51 de ani, va dati seama prin cat stres a trecut. Si sunt tare mandra de ea; uneori ma minunez de cat semanam - nu stie nici sa se bucure fara sa fie panicoasa

Acuma legat de dr, eu is tare ofticoasa pe doctorii spagari; adica inteleg ca vrea omul sa le dea o atentie in semn de multumire, asta e ok, fiecare da cat crede si cat poate; dar sa ai tarife pe care sa le spui inainte, sau sa ii fie teama omului ca nu a dat suficient si ca nu va fii tratat corespunzator e aberant. Eu ii urasc, mai ales cand se plang de salarii exagerat de mici...dar spaga de zi cu zi, nu cred ca sunt de plans si chiar deloc. Sa nu mai spun ca la ultima consultatie la spital, eco facut in 5 minute si o privire pe fuga pe analize, eu i-am dat in plic doctorei 1 mil si ea m-a trimis sa platesc si ecografia, inca 50 ron. M-am simtit prostita sincera sa fiu...si am zis ca o sa fiu cat se poate de zgarcita. La spital la nastere o sa dau maxim 200 euro la nastere normala si 250 euro la cezariana, indiferent unde nasc, iar daca sotul meu da mai mult o sa iasa scandal in familie...

28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

tareeeee, eu cautam in setari, credeam ca e de la calc meu, si de aia s-a labartat pagina. se vede cat de tare ma pricep

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Fetelor, au sunt tare fericita pentru mama mea. Preda in invataman de vreo 20 de ani, dar fiind din provincie, ocupata cu cresterea noastra s-a neglijat si nu a facut facultatea decat acum cativa ani. A dat titularizarea zilele astea si a luat la specializarea ei cea mai mare nota pe judet, ceea ce inseamna ca a scapat de grija examenelor pe care le dadea saracuta in fiecare an, are 51 de ani, va dati seama prin cat stres a trecut. Si sunt tare mandra de ea; uneori ma minunez de cat semanam - nu stie nici sa se bucure fara sa fie panicoasa

Felicitari Pt mamica ta!

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Felicitari Pt mamica ta!

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Multumesc!
Cum se micsoreaza paginile astea????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

uve got mail, felicitari pt mami tau, cred ca e f fericita.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput