Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)
Raspunsuri - Pagina 12
kawaichan spune:
Uve_got_mail m-a impresionat tare de tot mama ta Pe mine asta m-a amarat cel mai tare in relatia cu mama mea...niciodata n-am fost pe aceeasi frecventa,nu din cauza ca n-are facultate etc etc ci din cauza ca nu e inclinata catre dicutii care au ca subiect altceva decat planul material,cate ceva despre rude,familie si cam atat..:((
Kiki,am uitat sa te felicit pt pereche,ce dragutz
M-ati terminat cu scorurile si personalul medical la spitalele de stat in Ro...Mimika,no comment,chiar ca animal:(((
Mihaela 32+ cu baby Joshua
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Girls, stiu ca vin aproape de spartul targului intre voi, sper sa ma primiti! Am citit fiecare capitolas de la inceputuri, am tot ezitat sa scriu insa. Sunt activa la alt subiect, Gravidute prin FIV.
So, pe scurt, sarcina obtinuta cu greu, dupa 3 ani de incercari naturale, apoi 1 FIV in Romania, nereusit si un FIV reusit in Budapesta, rezultatul e la semnatura.
Am avut amenintare de avort pana pe la 17-18 saptamani, apoi s-au mai rezolvat problemele si acum sarcina decurge ok. Stau mai mult in pat si fara efort.
Roxxy, nu stiu daca iti mai amintesti de mine, am vb la un moment dat pe PM, iti ceream ceva info legate de Iosup.
Va pup,
Raluca
32+ Natalia
alex25 spune:
Uve_got_mail, felicitari pentru mamica ta!
Bai nene, cand lumea nu are ce face continua, si continua, si nu se lasa, ca iar ma apuca panadaliile si nu se merita!
Si nu imi merge nici net-ul calumea si mor aici!
----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Doamne, ce animal, ca ala nu poate fi numit om, dapai doctor.
Raluca, bine ai venit, asteptam sa ni te alaturi, niciodata nu e prea tarziu!
Techila, atunci mama sa ajungi cu bine la 37!
Bbelusa cea iubita
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Bai nene, cand lumea nu are ce face continua, si continua, si nu se lasa, ca iar ma apuca panadaliile si nu se merita! Si nu imi merge nici net-ul calumea si mor aici! ---------------------------------------------- Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
vai, dar la cine te referi????ce vrei sa spui????
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si
aidaciolac spune:
husbandu a dat cu aspiratoru toata casa si cu mopu in dormitoare la bustu gol
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Techila, nu-i frumos sa provoci un neuron gravid si nervos ca al meu, ca nu stii ce starnesti!
Bbelusa cea iubita
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac husbandu a dat cu aspiratoru toata casa si cu mopu in dormitoare la bustu gol |
Nu mi-l imprumuti si mie pe husbantu tau Ca al meu e plecat si n-are cine da cu apiratoru si e un jeg...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
kiki_cri spune:
Cristina, Kawaichanmultumesc pt felicitari!
Mimika, am ramas shocata cand am citit despre medicii peste care au dat ai tai...bine ca inca nu am patit asa ceva la noi in familie si nu mai doresc la nimeni asa ceva...
KIKI 29+ si
Poze KIKI
mimika spune:
cristina, pupam Andreiutzu, sa se faca bine! Cat despre krantz, eu am luat de la o cofetarie pe de Camil Ressu, pe la piata Ramnicu Sarat, ii zice "Dana-Suzana" parca. Au laborator propriu, praji foarte bune si tot timpul proaspete. Eu locuiam chiar deasupra cofetariei cand l-am intalnit pe al meu sotz. Si m-a luat de acolo. Nu mai zic cum mirosea cand deschideam geamul...ammmmmmmmm, si acum am nostalgii. Si cand batea vantul mirosea a pizza, de la o pizzerie de la cateva blocuri distanta.
32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5