Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Fetele,mi-am permis sa schimb eu parola la webshots,sper sa nu se supere Monica pe mine E aceeasi cu cea de pe yahoo.
Va rog aveti grija cui o dati pe viitor,in nici un caz nu are sens sa o share-uim cu fete care nu-s in gasca de sept-oct,parerea mea Cel mai bine eu zic sa se dea PM la Moni cand se vrea parola,asa se va putea tine evidenta clar cine o are si cine nu.
Cine e de acord sa ridice doo deshte

Mihaela 32+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai mimika nu pot sa cred asa ceva... sunt speachless...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Fetele,mi-am permis sa schimb eu parola la webshots,sper sa nu se supere Monica pe mine E aceeasi cu cea de pe yahoo.
Va rog aveti grija cui o dati pe viitor,in nici un caz nu are sens sa o share-uim cu fete care nu-s in gasca de sept-oct,parerea mea Cel mai bine eu zic sa se dea PM la Moni cand se vrea parola,asa se va putea tine evidenta clar cine o are si cine nu.

doo deshte!

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

ihi

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

uve felicitari la mamica ta curajoasa si desteapta

mimika no coment , dar eu nu prea cred ca mai sunt dr dinaia ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

okey si io

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu tin neaparat sa o dau eu. DAti si intre voi. POate nu-s pe faza la vreo cerere. N-am nimic impotriva dar numa la fetele din lista. Ca nu-s io motz aici.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

tulibu daca am deranjat pe cineva aceea este monica numai ea poate sa imi adreseze vreun cuvant asa ca am rugamintea la tine sa nu te mai bagi. stiu ca si tacerea e un raspuns, dar asta am simtit sa-i scriu asta i-am scris. asa cum si ea a suferit asa sufar si eu cand vad ca sunt luata peste picior.stiu ca am spus un lucru ingrozitor si regret enorm dar nu trebuie sa fiu pusa la zid, nu voi mai scrie aici stai linistita dar nici sa tot aruncati cu pietre in mine, si cea care a spus ca nu stiu sa scriu romaneste ar face bine sa se abtina pentru smplu fapt ca scriu prescurat asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu sa ma pronunt, daca eram chiar asa de nebuna cum au spus-o altii ca am nevoie de un control nu mai terminam o facultate si actualmente incep un colegiu de asitente asa ca pe viitor numai criticati oamenii dinafara, ca nici atunci cand am fost gravida nu prea mi s-a acordat atentie. Nu am nevoie de mila nimanui, si repet stiu ca am gresit fata de monica, dar nici sa ma tot jgniti ca sunt nebuna pt ca nu sunt. Ma credeti sau nu si acum cand scru aceste randuri am lacrimi in ochi gandidu-ma la ce durere i-am provocat Monicai si stiu ca asta nu schimba cu nimic situatia dar va rog sa nu ma mai jogniti ! O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Vai mimika nu pot sa cred asa ceva... sunt speachless...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 31+ cu
O noua viata

iti dai seama ca m-a marcat si pe mine, ca nu aveam decat vreo 12-13 ani atunci. Cred ca de-asta sunt eu asa inversunata pe doctori. Aaaa, stai sa zic ce am cu anestezistii. Pe frate-mio l-au operat cand avea vreo 2-3 ani la Budimex, prof. Pesamosca. Mare om, mare caracter. a venit cu recomandare de la un dr. din Corabia, care fusese coleg cu profesorul. I s-a spus sa nu dea nimic, ca risca sa si le ia dupa ceafa. Nici lui, nici celor cu care lucreaza. Insa, inainte de operatie a venit dr. anestezista si s-a prezentat, sugerand ceva atentii. pe care le-a primit, evident. vreau sa va spun ca fratele meu a facut o criza imediat dupa operatie, vanat, cu spume la gura, l-a luat o asistenta in brate, tipete, a stat la reanimare jumatate de ora, fara sa stie maica-mea nimic de el. Concluzia a fost ca din cauza anesteziei. Nu a fost potrivita. In rest, cei care nu au cerut sau nu au primit, s-au purtat minunat.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vai, fetelor, mi-a luat vreo doua ore sa citesc tot ce ati scris azi!!!! E tare rau cand nu pot tine pasul cu voi!!!!
Ieri nu am mai apucat sa le multumesc fetelor care mi-au dat sfaturi legate de otita sotului!!!
El este mai bine azi, a inceput sa-i cedeze durerea, si ca urmare nu s-a internat! Dar a fost la doctor si e intr-adevar mult mai bine ca ieri!
Dar Andrei are entorocolita virala, luata de la cresa, bineinteles, cu febra peste 39, diaree....tot tacamul. Enterocolita pe care am luat-o si eu si sotul, ca deja avem si noi simtome!!!!
Si cred ca de la asta, azi am tot avut o gramada de contractii!!! In fine, sper sa treaca toate, ca deja m-am saturat!
Vroiam sa o felicit in mod special pe Kiki petru perechea de gemanuti!!! Mi se parte asa de suuuuper de frumos!!! Mai ca as vrea si eu!!!
Mimika, am lesinat de ras cand am citit de soacra hoata!!!! Da' acuma, zi-mi si mie, desi stiu ca am zis ca nu mai vorbim de mancare: pe unde as putea sa gasesc krantz??!!?!!! Ca mi-ai facut pofta rau de tot!!!! Oare se gaseste si pe la Tip-top? Ca eu alte cofetarii pe langa mine nu stiu!
Uve, felicitari pentru mamica ta!!!! Cred ca esti tare mandra de ea!!!
Techila, si de socara ta m-am distrat!!! Intr-o zi poate o sa va povestesc si eu de a mea, ca e de poveste si ea, se ia liistita de mana cu soacrele voastre!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput