Burtici fericite de septembrie-octombrie (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Ce mamica desteapta are uve_got_mail! Felicitari!

Aud pe antena 3 de un director hunedorean care si-a fixat 180 salarii compensatorii in caz ca pierde locul de munca......si desigur a ramas "somer". Cum nu vii tu, Tepes....

THEA2229+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

uve got mail, felicitari pt mami tau, cred ca e f fericita.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Eu sunt si mai fericita, pentru ca anul trecut in examen, in asteptarea subiectelor a facut un atac de panica nasol si a trebuit sa iasa...a luat tratament dupa asta cu antidepresive si alte chestii si o luna dupa ne era teama sa nu faca vreo prostie, plangea ca nu trebuia sa iasa din examen, mai bine murea acolo Dar a trecut si ma bucur nespus pentru ea

28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

uve multe felicitari pentru mama ta. Si eu am o colega care era asistenta de laborator. La 40 de ani s-a apucat de facultatea de biologie, acum face si masterul. O admir foarte tare, eu nu cred ca m-as mai fi apucat...Nasol este ca avea salariu mai mare ca asistenta de laborator (ca avea vreo 20 de ani experienta) decat acum ca biolog cu studii superioare, dar debutant. Sunt facute cu picioarele legile astea, ar trebui sa existe o compensare, cumva, ca practic ea tot aia face in laborator..., doar ca e mai scolita.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

bine ca a scapat de stres!
ce an bun are! examenul l-a luat, nepotica e pe drum, sa tot ai ani d-astia.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Doamne ajuta la toate numai la vesti bune!

28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

mimika, asta este minunatul sistem bugetar! toti hulesc peste tot ca angajatii de la stat au fel si fel de defecte, dar nu se uita niciunul ca acesti oameni, au salarii din care nu se poate trai, vor scoli, mastere si alte asemenea dar de platit nu platesc nici picati cu ceara.
cred ca sunt incoerenta, scuzati, e de la caldura.

Ioana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Monica stiu ca acum esti suparata pe mine dar daca ma vei putea ierta vreodata am sa-ti fiu recunoscatoae.te rog din suflet sa ma ierti cred ca din cauza faptului ca nu ati inteles intrebarea mea foarte simpla de altfel m-am enervat si nu m-am putut controla, avand in vedere ca si la mine s-au adunat destule, si prin prisma faptului ca luna viitoare voi boteza ma duce c gandul ca as fi putut si eu in luna sept sa-mi tin bebelusul in brate, poate din cauza asta am reactionat asa nu am vrut nici o clipa sa te supar, te rog mult iarta-ma[

Mergi la inceput

Apropo de dr. care merita spanzurati, cand eram eu prin clasa a VII-a...asta inseamna undeva prin '91 cred, taica-meu si-a rupt piciorul pe gheata, si tibia si peroneul, noaptea. Dimineata nu se mai putea misc, i-a taiat maica-mea pantalonul asa era de umflat piciorul. L-a dus la Corabia la spital si aia i-au zis ca ei ii taie piciorul direct sau daca nu vrea, sa il duca la Slatina. A plecat maica-mea val-vartej cu el la Slatina. Acolo l-a luat un doctor (nici nu merita numele), s-a uitat la el si a zis ca, da, se rezolva, dar costa 25 de mii (cred, nu mai stiu, dar era mult pe vremea aia). Maica-mea a zis OK, dar operati-l. Nu, doamna, ca eu ii bag nu stiu ce tija pe care am adus-o eu din strainatate. Intai aduceti banii, apoi il operam. Si uite asa a plecat maica-mea iar la Corabia, a alergat sa faca rost de bani, de la rude, de la nasi si in aceeasi zi era iar la Slatina. taica-meu era cu piciorul vanat, mai avea putin si cangrena. Si l-a operat. Animal!

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

alesicoo, eu zic sa o lasi balta, nu cred ca monica are de ce sa iti mai raspunda chiar daca te iarta, eu zic sa procedezi cum e mai civilizat, adica sa incetezi sa mai postezi in cadrul acestui subiect, nu cred ca e cazul sa reamintesti tuturor din 5 in 5 min, faptul ca cineva se poate cobora atat de tare asa cum ai facut tu, si sa faca o asemenea mitocanie.
Asa ca las-o balta, si multumeste cu uitarea nu cu iertarea, pt ca nimic nu iarta ce ai facut tu.

Ioana 25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

mimika, asta este minunatul sistem bugetar! toti hulesc peste tot ca angajatii de la stat au fel si fel de defecte, dar nu se uita niciunul ca acesti oameni, au salarii din care nu se poate trai, vor scoli, mastere si alte asemenea dar de platit nu platesc nici picati cu ceara.
cred ca sunt incoerenta, scuzati, e de la caldura.

Ioana 25+

Da, si toti se plang ca sistemul de invatamant e prost. Pai e, ca numai eu stiu cati incompetenti din generatia mea s-au dus sa predea, ca acolo erau siguri ca au un loc, nu se inghesuie cu aia de erau sefi de promotie. Nu va suparati pe mine fetele care predati, sunt cazuri si cazuri, dar sunt PREA MULTI incompetenti. Am avut o colega de liceu care in clasa a XI inca avea greseli de ortografie si acum e profesoara de ROMANA la liceul nostru. Bine ca n-a facut frate-mio cu ea

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput