Acum 40 de ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

O aniversare mare are nevoie de o petrecere mare:
Cea mai mare reuniune organizata vreodata in afara Pamantului!

Sau si asta-i pe undeva prin Hollywood?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ete ca acest topic ma face sa plec, oarecum, lamurita de pe DC!
Xeno,pacat!

Mergi la inceput

Din prima propozitie reiese ca te-ai lamurit in privinta reflectoarelor laser.
In ce consta pacatul din a doua?

Mergi la inceput

Cred ca acest articol iti va da raspunsul:
http://www.formula-as.ro/2009/873/dosare-secrete-80/americanii-pe-luna-adevar-sau-mistificare-11250

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Cred ca acest articol iti va da raspunsul:
http://www.formula-as.ro/2009/873/dosare-secrete-80/americanii-pe-luna-adevar-sau-mistificare-11250

Eu raspunsurile le caut in cartile clasicilor si in cartile stiintifice. Ceea ce ar trebui sa faca toata lumea, cel putin cu prima optiune ...
linkurile dintr-o revista penibila prin faptul ca vindeca toate tipurile de cancer nici nu ma obosesc sa le deschid.

Mergi la inceput

Capcaunule, sunt total de acord cu tine!
M-am saturat si eu sa fiu mani..lata de media si de indivizi scoliti in acest scop!
Dar ca o persoana care isi respecta sufletul,educatia si bunul-simt, nu pot sa nu accept ceeace mi se pare ca raspunde intrebarilor mele;daca sunt manip.lata in acest fel si imi sunt impuse anumite idei,dar daca acestea se armonizeaza cu ceeace simt, nu reactionez pt. ca sunt hotarata sa accept tot ceeace mi se pare ca imi da raspunsuri la anumite intrebari.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Dar ca o persoana care isi respecta sufletul,educatia si bunul-simt, nu pot sa nu accept ceeace mi se pare ca raspunde intrebarilor mele;daca sunt manip.lata in acest fel si imi sunt impuse anumite idei,dar daca acestea se armonizeaza cu ceeace simt, nu reactionez pt. ca sunt hotarata sa accept tot ceeace mi se pare ca imi da raspunsuri la anumite intrebari.

Pe scurt, chiar daca ideile tale sunt gresite, in momentul in care publica un zevzec o idee asemanatoare tu te simti armonizata si declari ca zevzecul spune adevarul.

Mergi la inceput

Da!
Daca ceeace spune corespunde cu ceeace gandesc eu si aduce argumente pe care le consider acceptabile!

Mergi la inceput

Oops!

Mergi la inceput

Capcaunule,hai spune ca nu te-ai simtit luat de fraier de media niciodata!
Important este sa te intrebi:de ce si nu ceeace se scrie?

Mergi la inceput