Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-11
Raspunsuri - Pagina 21
Looana spune:
Danny si farmacilie de unde le comanda,de ex.eu am avut nevoie de Royalla jelle si bine inteles sa uitat in net si ma intreba pe mine care le vreau ca sunt enorm de multe firme....asa mi-sa intimplat si medicamente....si daca le cumparam prin farmacie erau mai scumpe asa ca le-am comandat eu din net si mi-au fost mai ieftin.Cred ca au o tactica medici astia ca si med.meu de la clinica i-mi spunea de unde sa le iau ca parca la mine in oras nu-s en farmacii.
Avalon te rog spunem daca Royalle jelle pot sa continui mai departe inainte de ET am luat 2 fiole pe zi iar dupa cite 1/zi,continui tot asa pina la beta-test????
Looana
KITTA spune:
Fetelor, Vit. B6 si B12 se gaseste in farmacii sau numai pe net? Capsule ca fiole mi-au dat...
Avalon spune:
Da, Looana
, poti continua pana la test cu royal jelly chiar si cu 2 pe zi. Despre marca folosita, ei bine cele mai bune produse din laptisor de matca sunt cele mai naturale, daca va puteti uita pe prospectul lor cand le cumparati, ar fi bine sa contina cat mai putin aditivi sau alte adaosuri... de obicei cele care au termen de garantie mare sunt si cele mai sintetice si trebuie sa le evitati... eu recomand (se gasesc la plafarurile noastre) laptisor de matca liofilizat (fiole) produse de Centrul Apicol sau tablete sau royal jelly de la FLP.
Bafta la test , sa fie super-pozitiv!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

Avalon spune:
KITTA, fetele au trecut pe prima pagina ce au folosit ele si de unde le-au procurat. Eu nu am luat decat din farmacii diverse combinatii de B-uri de la Doppel Herz: Omega 3 forte cu complex de B-uri si acid folic, sau B complex.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

luck spune:
Avalon 

multumesc frumos de raspunsul tau cu privire la MTHFR !!!
Bineinteles ca m-am gandit sa-l fac in urma postarii tale referitoare la legatura dintre antitrombina III in afara limitelor(la mine este 67 la un minim de 80) si MTHFR.
Te-as mai ruga frumos sa ma ajuti cu o interpretare a culturilor de secretie vaginala al caror rezultat este
- rare celule epiteliate , frecvente leucocite , frecventi lactobacili , rare hematii.
Nu stiu ce inseamna frecventi lactobacili???Reprezinta sau nu o infectie ?
Mentionez ca iau AC,prednison si aspenter desi nu cred ca influenteaza.
Multumesc frumos si o sarcina super usoara in continuare !!! 
Avalon spune:
Luck, cu placere
. Dar la sfarsit ce scrie la diagnostic pe buletinul de analiza? asta conteaza: daca s-au identificat infectii (candida, chlamydia, ureeaplasma, mycoplasma, gonoreea, streptococi, stafilococi, sau altceva). Daca nu, atunci totul e ok.
Avalon
25+ 

NicoletaB spune:
mie la 0.3 mi-a dat aspenter o data la 2 zile si ce ai mai enumerat tu acolo, dar fara b12
danny1 spune:
gravidutelor,uscatescu v-a schimbat dozele medic dupa ce ati ramas insarcinate,fata de ceea ce luati inainte?
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mcrissa spune:
danny eu mi-am cam facut singura schema de tratament, dupa care am mers cu ea si la Fundeni si la dr meu ginecolog sa vedem daca sunt de acord.si merg de fiecare data cu schema printata la Fundeni, cel putin o data pe luna.singura modificare a fost cea cu Medyn-ul(B6+B9+B12, cumparat din farmacie din Germania, nu de pe net), despre care dr-ul meu ginecolog a spus sa-l iau o data la doua zile, si care are dozele la jumatate (are 0.5 mg de B12, nu 1 mg)fata de ce se spune ca ar fi bine sa luam care MTHFR, dar imi e frica sa bag atatea B-uri in mine.
18+
Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danny1 spune:
mie mi se pare ca mi-a dat prea putin,desi coincide cu ce a zis ginecologul:2 acid folic,aspenter,b6 125 mg,vit c,elevit.zicea ca elevit are destul b12 pt mine.si nu inteleg de ce pt sangerari in sarcina mi-a dat vit c.inseamna ca nu are leg cu mthfr,sangerarea.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()