Puiutzi de Randunici 2008!! (285)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bubu, ce mananc eu acum? Spaghetti bolognese...cine trage de mine tipand ascutit ca ma misc anemic sa i le bag in cioc?? Mufa!! si lui ii plac pastele, dar sa fie de la mine din farfurie!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am uitat sa va spun ca Stef a invatat sa bea din cana cu pai L-am vazut cum se juca cu ea si tragea si i-am pus apa si numai asa a baut. Doar ca trebuie sa stau sa-i explic sa nu o mai ridice in sus ca bibele sau cana cu cioc , ca asta nu curge asa Si s eplimba cu paiu'n dinti prin casa, e asa haios! Azi ne-am jucat super toti 3, le-am facut filmulete si poze, poate ma invrednicesc diseara sa va arat

Si imi trimite cumnatica porumb fiert ca m-ati zapacit! si ei sunt lesinati dupa porumb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

A inceput sa arda pe spate si pe burtica si bea foarte multa apa....
Bubu, nu cred ca are cum sa fie de la schimbarea aerului pt ca l-a mai schimbat de cateva ori si e prea mare totusi...

Valentina cu Matei si 9+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

V-am pupacit si va urez noapte buna. Ma buc la caci sunt epuizata. Am poposit si eu de la scarbici dupa 13 ore de munca (a se citi 8 pe stat + 5 "munca voluntara"), de stat cu ochii in monitor si nu mai sunt in stare sa stau in fata calculatorului.

Sanatate multa la puiutii bolnaviori si weekend placut!

Mergi la inceput

...si al meu Memelut a baut azi o tona de apa, atipic pt el...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Fetelor,

V-am pupacit si va urez noapte buna. Ma buc la caci sunt epuizata. Am poposit si eu de la scarbici dupa 13 ore de munca (a se citi 8 pe stat + 5 "munca voluntara"), de stat cu ochii in monitor si nu mai sunt in stare sa stau in fata calculatorului.

Sanatate multa la puiutii bolnaviori si weekend placut!

sa te odihnesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, o fi vreo viroza, cine stie...si nepotica mea a avut febra 2 zile, numai 38,5 sau cu 8 si apoi gata, nimic...si a trecut o saptamana de-atunci...

Luny, pai si ce-are din farfuria ta? Vrea si el sa fie mare Cateodata eu ii pun potia lui Stef in farfuria mea, adica stam toti la masa, ei mananca si eu balesc langa ei , asa ca jumate e portia mea si jumate a lui, pasata, taiata, cu lingurita lui. Ieri a vrut si Vlad sa-i dau si lui si daca ma vedeai....o gura mie, o gura lui Vlad, 3 guri lui Stef , asta-i haplea rau! si zicea Vlad ca era bine sa am trei maini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Vali...cred ca a schimbat aerul Glumesc. sper sa nu fie nimic grav si sa-i treaca repede! o fi vreo maseluta? dar cam maricica febra...
Si eu stau dupa Stef, el vad ca-i ok...sper ca si la noapte sa fie...exact cum mi-a zis dr., reactiile la vaccin sunt in 24 de ore...

Luny, imi pare rau de buca Si astept bunatatile Noi ne-am facut comanda la chinezi, azi nu gatesc

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Pai asa mai Bubuleeeeee si am zis ca eu citesc tot....

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am suprevietuit unei zile pline , ma tarasc pe aici si n-am intrat decat sa spun :
BAFTA GECKO!

Multa sanatate Mufi (gata cu caca imprastiat ),Vlad (nicio tuse sa n-aud), Matei (jos febra si vacanta placuta) si Zana (misca muschiul ca vine tati acusi )
Nicoleta si Ursuletul m-a dat gata (nu-mi mai pare rau ca l-a facut Vladutz sa planga, merita .Daca si sor'sa va fi asa vorbareata, ma mai gandesc )
Noapte buna, week-end placut si inca o data:
lumineaza-i Doamne mintea doctoritei si pumnii stransi sa ai bafta de grila usoara!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Haide Gecko!!!!!!!!

tinem pumnii stransi!

Mergi la inceput